Sivut

31. heinäkuuta 2018

Pannuprojekti 6: Puoliväli

Aloitin vuoden alussa isomman pannuprojektin koko vuodelle 2018. Tavoitteenani on käyttää loppuun 18 tuotetta ja joukossa on niin meikkejä, kynsilakkoja kuin pari ihonhoitotuotettakin. Nyt on aika tehdä puolivälipäivitys tälle projektille. Katsotaan miten olen pärjännyt!


Alkuperäisestä 18 tuotteesta on jäljellä 12.


IDUN Mineralsin Brunkulla-luomiväripaletista minulla on tavoitteena käyttää loppuun vaaleanpunainen shimmersävy ja saada sen yläpuolella olevasta taupesta enemmän pannua näkyviin. Huvittavasti näyttää, että vaaleanpunainen sävy olisi lisääntynyt, mutta ei se ole. Oikeastaan sain käytettyä sävyä niin hyvin, että käytettävyyden vuoksi murskasin sen ja painoin uudelleen pannuun. Kuvassa näyttää, että sävyä olisi paljonkin jäljellä, mutta itse veikkaan että tämä saattaisi loppua 4-5 käyttökerralla. Eiköhän se siis saada loppuun! Taupen sävyn suhteen en ole oikeastaan edistynyt, sitä en muista käyttäneeni kertaakaan. Viimeistään kun vaaleanpunainen sävy loppuu, aion panostaa taupeen enemmän.

Bohon tummansinisen kajalkynän* kanssa en ole edistynyt yhtään. Muistaakseni olen käyttänyt kynää vasta kerran. Oletettavasti käytän sitä enemmän syksyllä, koska silloin tykkään tehdä tummempia silmämeikkejä.  


NYX:in Angel Veil -primer valitettavasti ehti pilaantua. Tuotteen koostumus muuttui niin paksuksi, ettei sitä meinannut enää saada tuubista ulos. Se myös alkoi murustua kasvoilla, joten oli aika heittää se pois. 

Veikkasin ensimmäiseksi loppujaksi Lumenen CC-voidetta**, mutta yllättäen se ei ole vieläkään loppunut. Jäljellä ei todellakaan ole paljoa jäljellä, mutta olen nyt kesällä meikannut niin vähän että tuotteen lopettaminen saattaa siksi vielä venyä. 

Toisena tuotteena pannuprojektista käytin yllättäen loppuun Essencen Get picture ready! -peitevoiteen. Innostuin keväällä käyttämään sitä meikkivoiteena ja yllättäen tykkäsin siitä paljon. Peitevoiteena se ei mielestäni ole tarpeeksi peittävä eikä näyttänyt hyvältä silmien alla, mutta meikkivoiteena se oli luonnollinen ja kauniisti kuultava.

Benefit!:in Watt's up! -highlighteria (minikoko) olen käyttänyt ihan kiitettävästi. Jäljellä on ehkä 2/3 alkuperäisestä määrästä. Näin ollen en usko että saan tämän tänä vuonna loppumaan, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Olen kuitenkin jo päättänyt, että tämän pannuprojektin jälkeen tuote lähtee roskiin. Sillä on jo ihan tarpeeksi ikää enkä brändin eläinkoestatuksen vuoksi tahdo sitä enää pitää. 


ColourPopilta minulla on pannuprojektissa mukana Lippie Stixit sävyissä "Aquarius" ja "Lumiere". Näiden suhteen en ole edistynyt, olen käyttänyt molempia ehkä kerran. Panostan näiden suhteen kuitenkin syksyyn, koska molemmat ovat täydellisiä sävyjä siihen vuodenaikaan.

Sen sijaan Essencen puista huulipunakynää olen käyttänyt ahkerasti. Tästä on kulunut arviolta 1,5-2 cm pannuprojektin alusta. En tiedä onko sävyä kynässä ihan loppuun saakka, joten hankala arvioida miten tämän kanssa käy. Hyvällä tuurilla saatan saada sen loppuun, mutta todennäköisesti sitä jää vähän jäljelle.

NYX:in Intense Butter Gloss sävyssä "Tres Leches" on myös kulunut todella hyvin ja olen sen kanssa siinä pisteessä kun kiiltoa pitää alkaa raapimaan reunoilta. Vaikka edistys kuulostaakin lupaavalta, on ihan mahdollista että tämänkin kanssa menee tiukille saanko sen käytettyä loppuun. Kokemukseni mukaan huulikiillot ovat "never ending"-tuotteita ja niiden kanssa tuntuu joka kerta että nyt se loppuu mutta ei lopukaan. We'll see!


Kynsilakkojen kanssa olen ehdottomasti edistynyt paremmin kuin viime vuonna.

Lakoista ensimmäisenä loppui Essien "Mint Candy Apple". Lakkasin sillä kynnet 3-4 kertaa ja sen jälkeen pullosta ei enää kaatamallakaan tullut tarpeeksi väriä ulos. Koostumus oli myös jo alkanut paksuuntua, joten se saattoi osaksi olla syynä. Pullo tuli kuitenkin suhteellisen tyhjäksi, joten olen erittäin tyytyväinen! Kynsilakkoja on todella vaikea saada käytettyä loppuun (ainakin minusta), joten tämä oli hyvä suoritus.

Lumenen Gloss & Care -lakkaa sävyssä "Kupliva onni" minulla on nyt sormien ja varpaiden kynsillä. Muuten en ole sitä käyttänyt. Mavalan "303 Bali" - ja Sephoran "Bubble Bath" -lakkoja olen molempia käyttänyt 1-2 kertaa. Minkään näistä suhteen en osaa vielä sanoa saanko niitä käytettyä loppuun, mutta toivottavasti ainakin yhden näistä. Mavalan kynsiöljyn kanssa olen epäonnistunut surkeasti enkä ole sitä kahta kertaa enempää käyttänyt. Tämän postauksen kirjoittaminen olikin hyvä muistutus.

Ihonhoitokategoriasta käytin loppuun kaikki kolme tuotetta. Ensimmäisenä pannuprojektissa loppui The Body Shopin Vanilla Chai -huulivoide, sitten Signe Seebidin Suojaava käsivoide* ja viimeisimpänä saman brändin Mandariini ja Greippi -huulivoide*. Näiden oletinkin loppuvan aika helposti, mutta kyllähän etenkin kahdessa viimeisimmässä melkein puoli vuotta meni. Hyvä että otin ne mukaan pannuprojektiin!

Aiemmat pannuprojektipostaukset löytyvät pannuprojekti-tunnisteen alta. Pannuprojektin edistymistä voi seurata myös loppuneet-postausten kautta. Tavoitteeni on tehdä loka-marraskuussa vielä yksi update ennen projektin loppua, toivottavasti siihen mennessä on tapahtunut lisää edistystä!

Arvasitko oikein mitä projektin alussa loppui? Entä mitä tulee loppumaan seuraavaksi?

*Saatu blogin kautta
**Saatu työharjoittelun kautta

4 kommenttia:

 1. Hyvinhän sulla on mennyt tän pannuprojektin kanssa! Mulla on samainen 18 kosmetuotteen pannuprojekti menossa ja sain vasta viime viikolla ekan tuotteen loppumaan :D Joidenkin suhteen oon jo luovuttanut ihan jo sen takia, että ne tuotteet on selkeesti menneet jo huonoiksi, mutta kyllä mä ainakin puolet haluan saada oikeesti loppumaan. Onneksi tätä vuotta on vielä reilusti jäljellä ;) Tsemppiä sullekin projektin jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin joo! Ihan puolia ei ole puoliväliin mennessä kulunut, mutta ehkä se ei ollut kovin realististakaan. Mä valitsin kuitenkin aika helppoja tuotteita mukaan, sulla oli muistaakseni vähän haastavempia. Tsemppiä sullekin projektiin! :)

   Poista
 2. Sulla on kyllä loppunut hyvä määrä tuotteita ja varmasti edistystä tulee edelleen. Mä oon viime aikoina innostunut pannuttamisesta oikein toden teolla ja mulla onkin parhaillaan kolme erilaista pannuprojektia meneillään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivotaan! Mä oonkin seurannut sun pannuprojekteja, noihin jää kyllä koukkuun :D

   Poista