24. joulukuuta 2017

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 24

Oikein ihanaa aattoa kaikille! Mitäs teillä tehdään aattona? Avataanko lahjat aamulla vai illalla? Syödäänkö lounas- vai päivällisaikaan jouluateria?

Meillä aaton vietto alkaa yleensä puolen päivän maissa, jolloin kokoonnumme perheen kesken joululounaan ääreen. Siihen asti on yleensä kaaos päällä, kun yritetään saada kaikki jouluruoat samaan aikaan valmiiksi pöytään ja kaikki yrittävät aina näyttää siistiltä, niin laittautuakin pitäisi vähän ehtiä. Syömisten jälkeen yleensä joko huilitaan hetki ja syödään sitten jälkkäriä tai sitten tässä vaiheessa avataan lahjat. Ilta jatkuu sitten minulla yleensä toistaen sama rumba poikaystävän mummin ja sitten hänen vanhempiensa luona. Illasta on sitten joulusuklaiden mutustamisen ja leffojen katselun aika.


Jouluaatolle kehittelimme tänä vuonna Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa vähän erilaisen luukun. Jokaisen blogista avautuu samaan aikaan omani kanssa "jotain punaista". Luukku on siis kaikilla erilainen ja mikäli tykkäät jouluna nautiskella suklaakonvehtisi blogien äärellä, niin näistä 24 erilaisesta postauksesta pitäisi riittää huvia vähäksi aikaa. :) 

Omaan luukkuuni päätin esitellä kolme jouluista huulimeikkivaihtoehtoa eli here comes jotain punaista x 3!
  

Näitä tuotteita et tietysti ehdi enää tässä vaiheessa hankkia jouluksi, enemmänkin tämä on vinkkinä millaisia jouluisia punaisen sävyjä ja erilaisia koostumuksia on olemassa ja ensi vuoden aatolle tai vielä vaikka huomiseksi joulupäivälle voi valita. Kaikki näistä olen swatchannut huulille parittaen ne kevyen kultaisen silmämeikin kanssa. Minulle tämä kultainen silmämeikki + punaiset huulet ovat perinne jouluisin ja sillä menen itsekin taas tänä vuonna.


Ensimmäisenä on vuorossa huulikiiltojen ystävien valinta. IsaDoran Liquid Lip Creamit ovat tämän syksyn uutuus ja ovat koostumukseltaan pigmenttisiä huulikiiltoja. Sävy 17 Red Legend* on melko lailla klassinen punainen, joka taittaa mielestäni hieman oranssiin. Sävyltään tämä on melko turvallinen valinta, mitä jouluisuuteen tulee! Sitten taas koostumuksesta sen verran, että joulumässäilyähän tämä huulituote ei kestä. Suosittelenkin levittämään tämän vasta jouluaterian jälkeen.  


Eikö perinteinen lämmin punainen ole sinun juttusi? Tämä Jane Iredalen PureMoist Lipstick sävyssä Cindy* taittaa hieman pinkkiin, joten se pukee kylmempien sävyjen ystäviä. Cindy näyttää kuitenkin perinteisen punaiselta, joten se menee hyvin joulupunasta. PureMoist-koostumus ei kuivata huulia rusinoiksi, mistä johtuen sitä saattaa joutua paikkailemaan joulupöydän jälkeen.  


Viimeisenä sitten se varmimmin pysyvä vaihtoehto, jonka kanssa pitää kuitenkin muistaa huulien kuorinta ja kosteutus etukäteen. Too Facedin Melted Matte -nestemäinen huulipuna kuivuu huulille täysin mataksi. Ihan rasvaisimpia jouluruokia se ei välttämättä kestä, mutta muuten se pysyy hyvin. Kausisävy Gingerbread Man on hieman rusehtava punainen. Ei ehkä se tyypillisin joulupuna, mutta huulipunasta leijaileva piparin tuoksu tekee joulufiiliksen (tuoksu häviää, kun puna kuivuu). Tämä on oma valintani jouluaatolle, kun en ole niin suuresti perinteisen punaisen ystävä.  


Esimerkiksi näistä kolmesta sävystä ja koostumuksesta voi valita jouluksi sen itselleen mieluisimman. Toisaalta on ihan ok, jos tahtoo huulipunan korjailun sijaan keskittyä joulun ajan naposteluun ja pysyttelee turvallisesti huulikiilto tai -voidelinjalla!

Ihanaa joulun aikaa kaikille, rentoutukaa, syökää herkkuja ja viettäkää aikaa lempi-ihmistenne (ja eläimien) kanssa! <3

*Saatu blogin kautta

8 kommenttia:

 1. TF on todella jännä sävy, sopii hyvin jouluun sekin, mulle siinä on selvä piparkakunvivahde yhdistettynä punaiseen. :) Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hyvin sopi vaikkei ihan perinteinen punainen ollutkaan :) Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 2. Ooh, upeita sävyjä kaikki, sopivat sulle tosi hyvin! TF melted matte on mun mielestä ihanin, tosi erikoinen sävy :) Ihanaa joulua! <3

  VastaaPoista