Sivut

13. marraskuuta 2017

New Yorkin kosmetiikkaostokset

Oletteko valmiita? Täältä tulee ensimmäinen ostospostaukseni New Yorkista! Puolustuksekseni voin sanoa, että yleensä koskaan osta näin paljon kosmetiikkaa kerralla ja reissua USA:an voi todellakin kutsua poikkeukseksi. Älkää siis tuomitko! Jokainen käyttäköön rahansa, miten tahtoo :) Olen itse erittäin tyytyväinen suurimpaan osaan ostoksistani ja onneksi hyvin harva niistä ovat tuottaneet käytössä pettymyksen. Katselkaa näitä muuten myös siinä mielessä, että kiinnostaisiko jostakin kuulla tarkempia käyttökokemuksia. Nythän en ole vielä kaikkia edes ehtinyt testata ja suurimmasta osasta minulla on vasta ensivaikutelma. Here goes!


Ensimmäisenä esittelen ColourPopin tilaukset, jotka tein tällä hetkellä New Yorkissa asuvan siskoni luo. ColourPophan toimittaa myös Suomeen, mutta tänne tilatessa joutuu joko maksamaan tullimaksut tai pieneen tilaukseen postikulut. Säästin siis hieman ja tilasin nämä siskoni luo, josta toin ne itse Suomeen.

Tein tilaukset parissa erässä sen mukaan, mitä kiinnostavaa milloinkin lanseerattiin. "Yes, please!" -luomiväripaletti oli minunkin lopulta hankittava ja parin käyttökerran jälkeen voin sanoa kyllä tykkääväni tästä. Tästä on tulossa lisää blogiin joulukuussa erään mukavan yllätyksen merkeissä ;) Amethyst-meikinpohjustussuihke on kiva ihan kosteussuihkeena, mutta meikin alle en ole muistanut sitä vielä kokeilla. Toinen suosikkini tilauksista on ollut vaaleanviolettiin taittava highlighter, jonka nimeä en valitettavasti muista. Tylsää, että nimeä ei näy pakkauksessa ja nettisivuilta tätä ei enää löydy :( 

Peitevoiteen tilasin vähän liian tummassa sävyssä. Saan kyllä sävyn "Light 20" toimimaan, mutta esim. silmien alle se saisi olla vaaleampi. Ultra Satin Lip on sävy "Mrs" Karrueche x ColourPop -kokoelmasta. Ihan nätti punainen! Halusin myös kokeilla jotain siveltimistä, joten tilasin häivytyssiveltimen. Sitä en ole vielä muistaakseni testannut. Lisäksi minua kiinnostivat CP:n kulmakynät, joten tilasin sävyn "Dope Taupe" kokeiltavaksi. Kynä on muuten jees, mutta sävy on harmittavasti liian lämmin minulle. 


Joku saattaa jo tietääkin, että kaikki minikokoinen kosmetiikka on heikkouteni. Mineissä on vaan jotain vastustamattoman söpöä ja ovathan ne käteviä muutenkin! Tilasin/ostin siis vain minikokoisia huulipunia tällä reissulla. Nämä ovat kaikki etukäteen tilattuja Sephorasta. 

Neljä ensimmäistä ovat Kat Von D:ltä. Noita oli itseasiassa pakkauksessa kuusi, mutta koen etten tarvinnut itse kaikkia pinkkejä ja kaksi saakin sitten uuden kodin. Rakastan noita piikikkäitä pakkauksia ja ihanaa, että tässä limited edition -pakkauksessa ne ovat saman värisiä kuin itse huulipuna. Värit ovat hauskoja ja erikoisia! 

Toisen tilaamani Sephoran oman minipakkauksen puolitin siskoni kanssa. Valitsimme molemmat kolme huulimeikkituotetta pakkauksesta ja minä sain Buxomin huulikiillon, Kat Von D:n nestemäisen huulipunan ja Bite Beautyn huulipunan. Kaikki kolme ovat erilaisia nudesävyjä. Yllättäen ihastuin eniten Buxomin huulikiiltoon, vaikka en ole ollenkaan huulikiiltojen ystävä. Tuosta kiillosta kuulette varmasti vielä lisää myöhemmin!  


Sephorasta ostimme jälleen siskoni kanssa puoliksi minipakkauksen, tällä kertaa meikkipohjatuotteita. Sephoran minit ovat kyllä ihan huippuja ja nämä kokoelmapakkaukset upeita! Olisikohan näille neljälle jäänyt jotain parikymppiä hintaa ja sillä pääsen kokeilemaan neljää laadukkaan ja hintavamman brändin tuotetta. 

Valitsin itselleni Cover FX:n hohtavan meikinkiinnityssuihkeen ja Hourglassin, Beccan ja Too Facedin primerit. Olen ehtinyt testailla vasta Cover FX:sää ja Hourglassia ja ne molemmat ovat kyllä hyviä tuotteita tuomaan hohtoa kasvoille. 


Meikkipohjatuotteista ostin myös Wet'n'Wildin meikkivoiteen Wahlgreensistä, Tarten Shape Tape -peitevoiteen Ultasta ja Kat Von D:n irtopuuterin minikoossa Sephorasta. Kaikki näistä ovat minulla vielä testausvaiheessa, mutta etenkin Tartesta ja Kat Von D:stä olen tykännyt.


Kasvojen värikosmetiikasta ostin kaksi poskipunaa ja yhden aurinkopuuterin. Kaikkia näitä brändejä olen halunnut jo kauan kokeilla ja nyt sain viimein ostettua jokaiselta tuotteita testiin. 

Wahlgreensistä ostettu Milanin ruusua muistuttava poskipuna on ihanan näköinen ja sävy "01 Romantic Rose" kivan luonnollinen nudepinkki. Tämä poskipuna on kuitenkin muuten ollut iso pettymys. Ongelma tuotteessa on sen voimakas haju, joka muistuttaa sementtiä. Tuoksut ovat minulle tärkeitä ja etenkin voimakkaat ja huonot ovat iso turn-off. Haju ei onneksi jää kasvoille, mutta punaa ei vaan tuoksun vuoksi ole miellyttävää käyttää. 

Physicians Formulan Butter Bronzeria olen tahtonut kokeilla jo iät ja ajat ja vihdoin sain tämän käsiini! Ostin Rite Aidista sävyn "Light Bronzer", mikä on tietääkseni vaalein. Tätäkin olen kokeillut vasta pari kertaa, mutta hyvältä vaikuttaa! Tässä on tosiaan aika voimakas tuoksu myös, mutta se on makean kookoksinen eli ihan kiva. 

Hourglass on ollut myös eräs jo jonkin aikaa himoitsemani brändi ja nyt pääsin vihdoin kokeilemaan myös heidän tuotteitaan. Olen pitkään ihaillut upeissa pakkauksissa olevia Ambient Lighting -kasvomeikkituotteita ja nyt ostin minikoon poskipunasta sävyssä "Mood Exposure". Olen tykännyt tästä paljon!


Queens Center -ostoskeskuksesta löytyy Kiko Milanon myymälä ja sieltä ostin Extra Sculpt Volume Mascaran. Olen tätäkin halunnut jonkun aikaa jo kokeilla ja nyt oli viimein sen aika. Tästä en osaa sanoa vielä mitään, koska en ole sitä vielä avannut. 


Wahlgreensistä ostin myös kaksi meikinkiinnityssuihketta. Sekä Milanin Make It Last Setting Sprayta että Wet'n'Wildin Photofocus Natural Finish Setting Spraytä on kehuttu Youtubessa, joten nappasin sitten ne molemmat mukaani. Näitä en ole kuitenkaan vielä testannut, kun en ole raaskinut avata useampaa meikinkiinnityssuihketta yhtä aikaa.


ColourPopin häivytyssiveltimen lisäksi ostin kolme muuta sivellintä. e.l.f:in siveltimet ovat Targetista ja Wet'n'Wild taas Wahlgreensistä. Wet'n'Wildin luomivärisivellin on litteä ja leveä ja se sopiikin parhaiten pohjasävyn levittämiseen koko luomelle. e.l.f:in Beautifully Precise Airbrush Stipple -sivellin on e.l.f:in kalliimmasta sivellinkokoelmasta ja se sopii erityisesti kasvojen varjostukseen. Ostinkin tämän ajatuksella, että opettelen viimein tekemään varjostuksia. Nyt pitäisi kuitenkin löytää vielä hyvä, sopivan vaalea ja viileä varjostusväri. Tuleeko joku hyvä mieleen? Mustavartinen poskipunasivellin on e.l.f:in peruskokoelmasta ja taas todella halpa. En ole tästä kuitenkaan oikein innostunut. 


Yksi suosikkiostoksiani koko reissulta olivat nämä Pinrosen rollerball-hajuvedet. Eläinkokeettomia tuoksuja ei ole kovin monelta brändiltä helposti saatavilla Suomessa ja itse en tahdo sokkona tilata tuoksuja netistä. Päädyin ostamaan Sephorasta ensin yhden kolmen setin ja myöhemmin ostimme myös kaikki yhdeksän tuoksua sisältävän setin kolmestaan siskojeni kanssa. Sain siis jopa kuusi näitä tuoksuja ja kaikki ovat ihania! Suosikkejani ovat ehkäpä tähän vuodenaikaan sopivat Secret Genius ja Gilded Fox, jotka ovat molemmat makeita ja vaniljaisia. Voisin nämäkin esitella myöhemmin tarkemmin!  


Ostin Targetista myös Sonia Kashukin meikkipussin. Tämä on vain kertakaikkiaan upea geometrisine kuvioineen ja ihanan syksyisine väreineen. Vetimessä on myös kaunis hapsutupsu! Meikkipussi on kokoonsa nähden tilava ja käytännöllisen muotoinen. Inhoan sellaisia litteitä meikkipusseja, jotka eivät pysy pystyssä ja joihin ei mahdu mitään. Tämä oli löytö!


Seche Viten päällyslakan ostin Ultasta. Tätä saa myös Suomesta ainakin Kicksistä, mutta se on USA:ssa jonkun verran halvempi. KL Polishin lakat ovat myös yksi suosikkiostoksiani reissulta. Youtubettaja Kathleen Lightsin perustaman merkin lakkoja saa vain tilaamalla netistä, eikä merkki toimita Suomeen edes Shipiton kautta. Mikä tuuri minulla siis nyt oli kun pystyin tilaamaan nämä etukäteen siskoni luo! Muutoin tuskin tulen saamaan näitä enää lisää (pitäisiköhän siis tilata vielä pari sävyä lisää..?). Sävyt "Zoey" ja "Caramello" ovat upeita ja vaikuttavat laadukkailta.


Kitkuttelin jonkin aikaa ennen reissua ilman puhdistuspyyhkeitä, koska halusin ostaa reissusta näitä e.l.f:in Cleansing Clothseja. Jätin perusversiot nyt vielä testaamatta ja nappasin mukaan Hydrating Water - ja Gentle Makeup Remover -versiot. Ensin mainitut ovat nyt käytössä, mutta vielä en osaa niistäkään ihmeempiä sanoa.


Ihonhoidon puolelta jätin ostokset vähäiseksi, koska kiinnostavia meikkiostoksia oli mielessä niin paljon. Ostin lopulta vain Pixin Double Cleanse -kaksoisputsaripurkin ja Dermalogican kokeilusetin, jossa on mukana precleanse-puhdistusöljy ja special cleansing gel -puhdistusgeeli. Molempia Dermalogican tuotteita olen jo toisessa reissussa käyttänytkin. Täytyy sanoa, että kumpikaan näistä ei valitettavasti minua vakuuttanut. Puhdistusöljy poistaa meikin hyvin, mutta sen voimakkaan yrttinen tuoksu ei ole mieleeni ja se tuntuu myös vähän kirveltävän silmissä. Puhdistusgeeli taas on liian kuivattava iholleni ja iho jää puhdistuksen jälkeen kiristeleväksi. Kumpaakaan en siis tämän perusteella täysikokoisena ostaisi, joten mikä onni, että satuin ostamaan nämä ensin mineinä. Pixiä en ole vielä ottanut käyttöön, mutta odotan sen testaamista innolla!


Hiustuoteostokset jäivät myös aika vähäisiksi, koska ne olisivat vieneet niin paljon tilaa laukusta. Ostin kuitenkin Targetista jo aiemmin hyväksi toteamani Acuren Clarifying Shampoon, jota käytän syväpuhdistavan shampoon tavoin silloin tällöin. Tätä saa kyllä myös netistä iHerbistä. Nätit ponnarit ovat Wahlgreensistä ja hiusklipsi on Forever21:sta. Käytän aina suihkussa tuollaista klipsiä, kun en pese hiuksiani. Kulta-vaaleanpunainen klipsi on vielä tosi kaunis! 


Olen kuumeisesti metsästänyt hyvää eläinkokeetonta deodoranttia ja ostin reissusta myös pari taas testiin. Vähän turhaan toisaalta, koska jos näihin ihastuu, on niitä kuitenkin hankalaa saada ostettua lisää. Toisen näistä olen todennut hyväksi ja toinen taas on aika huono. 

Lavanilan dödöjä olen himoinnut varmaan kohta vuoden päivät ja nyt viimein sain ostettua yhden testattavaksi. Tämä oli kuitenkin ostoksien yksi suurimmista pettymyksistä. Kaksi testaamaani tuoksua eli tämä Sport Luxe ja Vanilla eivät tuoksuneet hyvältä, eivätkä pidä kovin hyvin. Suosittelen siis skippaamaan tämän merkin dödöt, ne ovat vielä melko hintaviakin. 

Edullisemman Tom's Of Mainen Natural Powder -dödö sen sijaan pitää jopa melko hyvin ja tuoksu on ihan ok. Tässä on kuitenkin alumiinia ja nyt ehkä vähän kaduttaa, etten ostanut myös alumiinitonta versiota. Ideaalisti tahtoisin käyttää arkisin alumiinitonta dödöä ja vain spesiaalitilanteisiin laittaa vähän tehokkaampaa alumiinillista. Nämäkin ovat tietysti makuasioita.  


Loppukevennyksenä tähän maratonpostaukseen toimii viimeinen ostokseni. Tämä kuuluu osastoon "pitäähän nyt kaikkea kokeilla". Onko joku kuullut aiemmin Poo-Pourrista? Muistaakseni Saara Sarvas joskus silloin kun hän vielä blogia piti, kirjoitti tästä. Tätä siis suihkitaan wc-pönttöön ennen kuin siihen käy asioilleen ja tämän pitäisi muodostaa veden pintaan tuoksuva kalvo, joka pitää hajut poissa. Olin niin utelias, että oli pakko ostaa tämäkin testiin. Vielä en ole kuitenkaan muistanut tätä tositoimissa kokeilla.

Huh huh! Toivottavasti jaksoit lukea loppuun saakka. Kun lajittelin ostoksiani kategorioihin, huomasin että aika tasaisesti olin ostanut kosmetiikkaa kaikista kategorioista. Kiva, niin riittääpähän nyt vähän kaikenlaista testattavaa pitkäksi aikaa. 

Mikä ostoksista oli suosikkisi tai kiinnosti eniten? Mistä kaipaisit mielipidettä tai arviota?
  

14 kommenttia:

 1. Tosi kivoja juttuja olet ostanut! Mua kiinnostaa etenkin meikinpohjustustuotteet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pidetään ne mielessä, että muistaisin ainakin hyvistä kirjoittaa :)

   Poista
 2. Kivoja tuotteita ☺️ colourpopin korostuspuuterin sävystä tulisi mieleen Angel Food, mutta se ainakin löytyy vielä sivuilta että tuskin on se sitten...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hei kuule, juuri tuo se onkin! Laitoin CP:n sivuilla päälle jonkun filtterin ja se ei siksi löytynyt, mutta ilman jälkeen päin sen löysinkin :)

   Poista
 3. Ihania ostoksia, Buxomin huulikiillot on ihan parhaita, ne sai aikaan sen, että aloin pitkästä aikaa käyttämään taas kiiltoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin! Mullakin on viime aikoina ollut harvinaisen usein kiiltoa huulilla, juuri tuota Buxomia :) Pitää varmaan hankkia täysikokoinenkin, mut tuo pieni kyllä mahtuu kätevästi kaikkiin laukkuihin.

   Poista
 4. Valtavan ihanat ostokset ja kiinnostavia tuotteita:) Jokainen saa tosiaankin pistää rahansa mihin haluaa, eikä ostoksiaan tarvitse muilla hyväksyttää. Ei tulisi mielenkään tuomita!
  Minikokoiset meikit on todella kivoja. Ihastuin niihin itsekin Sephorassa käytyäni. Miksi ostaa jotain helskatin isoa bronzerikiekkoa, kun on miniversiokin tarjolla, ja jonka saa todennäköisesti vielä tämän elämän aikana käytettyä loppuun tai ainakin melkein. Kat von D:n minikokoiset huulipunat on ihkuja<3 Tuollaista pakkaustyyliä kun olisi enemmän <3
  Milanin ja Wet n Wildin meikinkiinnityssuihkeista olisi kiva kuulla tarkemmin sitten joskus. Olen harkinnut Milanin suihkeen ostamista, mutta entisiäkin on riittävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Tykkään kyllä itsekin :) Onneksi täällä usein saa ymmärrystä kosmeostosövereillekin ;) No niinpä! Usein ne minitkin on tosi riittoisia, varsinkin juuri puuterimaisissa tuotteissa. Ja kooltaan matkustusystävällisiä. Puhumattakaan söpöydestä! Kat Von D:n punat ostin lähes täysin pakkauksien takia, myönnän. Onneksi tulee välillä käytettyä noita räikeämpiä sävyjäkin, niin eivät ne käyttämättä jää. Kiinnityssuihkeista saisikin hyvää materiaalia blogiin, voisi vaikka jonkunlaista vertailua tehdä. Laitetaan muistiin!

   Poista
 5. Mua niin harmittaa, kun en viimeksi Sephorassa hoksannut tsekata minikokoisten tuotteiden valikoimaa. Kalliimpien meikkien kohdalla haluaisin aina testata ennen kuin ostan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo silläkin tavalla minit ovat käteviä. Etenkin juuri kalliimpien merkkien kohdalla toivoisin myös usein, että voisi testailla tuotteita ennen ostamista edes hetken. Hutit harmittavat enemmän, kun hintaakin on enemmän.

   Poista
 6. Ohoh, apua mikä määrä ostoksia! :D Paljonko sun matkalaukku oikein painoi?

  Ihania tuotteita oot kyllä bongaillut, tässä on paljon kaikkea mistä luen mielelläni lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no onhan noita :D Laukku taisi painaa aika tarkalleen 23,3 kg. Eli muutama sata grammaa oli ylipainoa, mutta hyvin meni läpi. Kiitos, eiköhän monet näistä tule vielä blogissa saaman sanasen tai pari!

   Poista
 7. Ihania ostoksia! <3 Tarten peiteaineesta kuulisin erittäin mieluusti tarkempaa arviota :) Sitä oon halunnut jo pitkään päästä itsekin testaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tarten peiteaine saattaa hyvinkin saada muodossa tai toisessa arvion, sen näkee sitten ;) Mulla myös se oli pienen ikuisuuden ostoslistalla.

   Poista