Sivut

28. kesäkuuta 2017

Personoitu kosmetiikkapalvelu: Glamlin

Tällä kertaa postauksen aihe on vähän erilainen kuin yleensä. Tänään puhutaan uudesta kauneuspalvelusta! 

Ensin kuitenkin hieman taustoja tähän juttuun. Alkuvuodesta kirjoittelin kuulumisia estenomi-opintoihini liittyen. Olin siis kevään harjoittelussa Boxie Oy:llä, minkä joku saattaa tuntea esimerkiksi Bette Box -kosmetiikkaboksipalvelusta. Harjoitteluni loppui jo, mutta sitä kautta tutustuin ja onnekseni pääsin mukaan työskentelemään Glamlin-kauneuspalvelussa, mikä on myös Boxie Oy:n palvelu.

Glamlin on siis virtuaalinen kosmetiikkakonsulttipalvelu, missä autetaan asiakasta löytämään ne juuri hänelle sopivat kosmetiikkatuotteet. Tuotteet valitaan asiakkaan tarpeiden, toiveiden ja budjetin mukaan. Glamlin-prosessi alkaa lyhyellä kauneusprofiililla, minkä jälkeen pääsee chattiin juttelemaan konsultin kanssa. Konsultti tutustuu asiakkaaseen ja valitsee kauneusprofiilin ja keskustelun perusteella hänelle sopivat tuotteet ja lähettää ne asiakkaalle kotiin.

Pääsin blogin kautta myös tutustumaan palveluun asiakkaan näkökulmasta, mikä oli superjännää! 


Glamlin on nimensä mukaan luksusta sekä palvelun käytön helppouden että sen ulkoisten seikkojen puolesta. Sekä asiakaspalveluun että kotiin tulevaan pakettiin todella panostetaan. Yllä olevat kuvat ovat siis omasta Glamlin-paketistani. Oletteko koskaan nähneet kauniimpaa kosmetiikkapakettia? 

Glamlin on mielestäni asiakkaana sekä yksinkertaista että mukavaa käyttää. Kauneusprofiilin voi täyttää milloin itselle sopii ja samoin chatin kysymyksiin voit vastata silloin kun sinulle sopii. Kaikki toiveesi huomioidaan, eikä sinulle lähetetä ihotyypillesi sopimattomia tuotteita, väärän värisiä meikkivoiteita tai tuotteita, joita et kuitenkaan käyttäisi.

Hienoa palvelussa on myös, että sinua ei pakoteta ostamaan sikaa säkissä. Kaikkia tuotteita koskee ilmainen palautusoikeus. Voit myös valita pitäväsi vain osan tuotteista. Porkkanana on kuitenkin, että jos pidät kaikki paketin tuotteet, saat kaikesta 10% alennusta loppusummasta.  


Minä valitsin toiveissani, että tahdon pakettiini vain luonnonkosmetiikkaa. Koin, että se oli yksinkertaisempaa, kuin selittää mitä tarkoitan eläinkokeettomuudella. Käytän ihon- ja hiustenhoidossa muutenkin nykyään pääasiassa luonnonkosmetiikkaa. Periaatteessa olisin voinut kuitenkin tuonkin toiveen esittää, mutta ehkä olin konsultilleni vähän kiltti etteivät asiat menisi liian haastavaksi. 

Luonnonkosmetiikan lisäksi toivoin pakettiini epäpuhtaalle iholle sopivia tuotteita, silmänympärysvoidetta ja jotain keväistä meikkituotetta. Toiveita voi siis esittää hyvinkin tarkkaan tai sitten voi vain kertoa itsestään ja antaa kauneuskonsultin miettiä tuotteet kokonaan puolestasi. Mitäpä sitten pidin omista tuotteistani?


Hieman taustoiksi vielä, että kauneuskonsulttini Heidi ei tietääkseni tiennyt minun olevan myös töissä Glamlinissä eikä että olen kauneusbloggaaja, kun juttelimme chatissa ja hän valitsi tuotteita. Hän on valinnut siis tuotteet täysin sen pohjalta, mitä hänelle kerroin kauneusprofiilissani ja keskustelussamme. 

Paketistani löytyi Dr. Hauschkan kasvoöljy, Mádaran silmänympärysvoide ja syväpuhdistava naamio ja Bohon poskipuna. Kaikkien tuotteiden ympärille on kirjoitettu tuotteen käyttöohjeet, mikäli tuote sattuisi olemaan sellainen mitä et ole aiemmin käyttänyt. Glamlin ei siis pelkästään valitse sinulle sopivia tuotteita, se myös opettaa sinua käyttämään niitä. Neuvoja voi aina kysyä myös chatissa jälkeenpäin. 

Näistä tuotteista olisin maksavana asiakkaana pitänyt luultavasti kuvausten perusteella kaikki paitsi silmänympärysvoiteen, aika hyvin valittu siis! Silmänympärysvoiteen olisin palauttanut, koska en tykkää geelikoostumuksista. Tuotteita ei siis voi palauttaa kuin käyttämättömänä, mikä vaikeuttaa tietysti vähän päätöksen tekoa. Tuotteista on kerrottu kuitenkin aika tarkkaan, joten loppujen lopuksi et voi oikeasti tietääkään tuotteen toimivuudesta ennen kuin olet sen kunnolla testannut. Ja sama riskihän on mistä tahansa ostaessa, erona että Glamlin-konsultti on valinnut tuotteet juuri sinua ajatellen ja osaa ottaa huomioon asioita, joita et välttämättä itse osaisi.

Kiinnostaisiko teitä kuulla myöhemmin, että miten Glamlin-pakettini tuotteet ovat minulla toimineet? Voisin jossain vaiheessa siitäkin kirjoitella.

Lopuksi voisin vain todeta, että kokeilkaa Glamliniä! Mitä ei voi menettää, ainoastaan voit löytää huippuja tuotteita, mitä et olisi itse osannut ajatella hankkivasi. En voi väittää mielipiteeni Glamlinistä olevan täysin puolueeton, koska itse työskentelen siinä myös. Voin silti kuitenkin sanoa, että seison palvelun takana ja minusta sen idea on mahtava. :)

Kiinnostaisiko sinua kokeilla Glamliniä? 

Olen saanut palvelun tuotteet blogin kautta.
    

12 kommenttia:

 1. Tätä olisi kyllä hauska testata ihan uteliaisuuttaan, että mitä sieltä minulle valittaisiin :D

  Hyvä vinkkihän tämän jatkokehittelylle voisi olla lisätä tuotteista näytteet mukaan, että sen verran voisi tuotteeseen ennen hankintaa tutustua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Oli tosi jännää nähdä mitä Heidi mulle valitsi :) Tuo vinkki on tosi hyvä, olisi kyllä hyödyllistä jos mukana olisi näytteet :)

   Poista
 2. Tää on kyllä hurjan mielenkiintoinen ja varmasti hyvin toimiva konsepti :) Pakkaus todella on ihan älyttömän kaunis ja on tosi kiva nähdä, että noihin panostetaan kunnolla! Ehdottomasti kiinnostaa kuulla, mitä oot noista paketin tuotteista tykännyt, kaikki neljä vaikuttaa nimittäin todella mielenkiintoisilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toista samanlaista ei Suomesta löydy :) Mustakin on kiva, kun tässä panostetaan tuotteiden lisäksi myös pakkaamiseen. Pitää laittaa nää tuotteet postausjonoon!

   Poista
 3. Mielenkiintoinen palvelu! Tottahan se on että tuotteen tehoja ja toimivuutta ei voi todeta kuin käyttämällä itse tuotetta (joka voi viedä vaikka viikkoja), mutta mun mielestä se riski täytyykin vähän tässä maailmassa ottaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sekin on ehkä vähän osa sitä yllätysmomenttia. :) Ja tosiaan itseostettunakin on ihan sama riski, kun vasta käytössä voi tietää sopiiko tuote itselle.

   Poista
 4. Tätä olisi tosi jännä kokeilla:) Ja vaikuttaa reilulta meiningiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä :) Mustakin diili on ihan reilu :)

   Poista
 5. Tää vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Mulla on useampikin tuttu, jotka on just tällasta palvelua olleet vailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiva et tulee uusia kauneuteen liittyviä palveluita, kysyntää kyllä on :) Vinkkaa ihmeessä, jos jollakin olisi tällaiselle tarvetta.

   Poista
 6. Tosi kivoja tuotteita, tykkäisin kaikista! Yhden asian keksin kuitenkin, jonka takia en itse tätä voisi käyttää. Ymmärtääkseni keskustelu tapahtuu Facebookin chatissä, enkä ole naamakirjassa mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Keskustelun voi käydä myös esimerkiksi sähköpostitse, facebookin puuttuminen ei ole ongelma :)

   Poista