Sivut

12. kesäkuuta 2017

NYX Professional Makeup: 1 paletti 10 bloggaajaa

Aurinkoista maanantaita! Vaikka meikkaaminen onkin minusta ihanaa, teen blogiin harvoin meikkipostauksia. Instagramissa tekemiäni meikkejä näkee vähän useammin. En koe olevani kovin taitava meikkaaja ja sen lisäksi meikkien kuvaaminen on hitsin vaikeaa hommaa. Oikeasti, tuotekuvien ottaminen on paljon helpompaa! Tällä kertaa postaus kuitenkin rakentuu meikin ympärille. En voinut olla ottamatta osaa projektiin, mikä lähti Charlotta Eve:n ideasta.


1 paletti 10 bloggaajaa -projektissa on mukana jopa 40 bloggaajaa ja neljän viikon ajan saatte nauttia meidän tekemistä erilaisista meikeistä. Jokaiselle viikolle on oma palettinsa NYX Professional Makeupin "Perfect Filter" -sarjasta. 10 bloggaajaa siis tekee joka viikko meikin sen viikon paletilla. Viime maanantaina nähtiin meikkejä Marine Layer -paletilla. Tällä viikolla vuorossa on vihertäviä sävyjä sisältävä Olive You. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun paletilla tehtyyn meikkiin sekä alekoodin lukijoille. Paletit siis sponsoroi meille Pretty.fi.

Tässä on minun meikkitoteutukseni Olive You -paletista. Kun aiemmin puhuin siitä kuvaamisen vaikeudesta, niin huhhuijaa kun tämä meikki oli vaikea kuvata. Piti vielä tiukalla aikataululla tehdä meikki, kuvata se ja kirjoittaa postaus, kun olen postauksen julkaisuhetkellä reissussa. Mutta kuvausvaikeuksista huolimatta tykkäsin itse meikistä superpaljon!


Minulle oli selvää, että tahdoin tehdä meikin pääosin paletin vihreillä sävyillä ja että että käyttäisin vain Olive You -paletin sävyjä. Tämä siksi, että vihreä on niin kaukana mukavuusalueeltani kuin olla ja voi. Tykkään meikkaamisessa haastaa itseäni, koska niin koen kehittyväni eniten. Tässä meikissä käytin viittä eri sävyä. Ensin laitoin koko luomelle kulmakarvaan asti häivytyssävyksi ylärivin vasemman puoleisinta, vaaleaa sävyä (voi kun näillä olisi nimet). Sitten lähdin varjostamaan ja tummentamaan meikkiä alarivin keskellä olevalla tummanvihreällä sävyllä. Liikkuvalle luomelle kerrostin ylärivin oikeanpuoleisinta vihreää ja sisäkulmaan laitoin alarivin oikeanpuoleisinta vaaleanvihreää. Alaluomelle halusin jotain muuta kuin vihreää, joten sinne päätyi alarivin vasemmanpuoleisinta kultaista. 

Pääosin olin tyytyväinen myös Olive You -paletin laatuun. Mattasävyt toimivat tosi hyvin, mutta shimmereihin olisin kaivannut hieman lisää pigmenttiä. Kerrostamalla nekin toimivat kuitenkin hyvin, eikä sävyjä tarvinnut esimerkiksi kastella jotta niistä sai pigmenttiä irti. Olen swatchaillut tämän paletin jo, joten voisin tehdä tarkemman arvostelun siitä myöhemmin.

Tässä on yhdeksän muuta blogia, joista voit tänään löytää Olive You -meikin:

Dixi // Kahvia ja kosmetiikkaa // Kultainen Kynsilakka // Life and other disasters
Anni Jää // Fashioned in Finland // The Domino Effect // Alohair // Blinger Shimmer

Alennuskoodi Pretty.fi:lle: Kun ostat kolme NYX Professional Makeup -tuotetta, saat edullisimman niistä puoleen hintaan syöttämällä verkkokaupan kassalla koodin NYXVE7TNY
Koodi on voimassa 9.7. asti.

Ensi viikolla 10 uutta bloggaajaa julkaisevat meikin Rustic Antique -paletilla. Voit seurata postauksia esimerkiksi Kauneusblogien Facebook-sivulta. :)

18 kommenttia:

 1. Vitsi toi vihreä on upea!! :) Tosi nätti meikki <3

  VastaaPoista
 2. Todella upea meikki <3 Itse tartuin aikalailla samoihin sävyihin, mutta toteutin meikin eri tavalla - tätä sun meikkiä pitää vielä joku päivä kokeilla :)

  P.s. Olen ihan samaa mieltä meikkikuvien ottamisen suhteen :D

  VastaaPoista
 3. Poistin vahingossa viestin, voihan vitalis.
  Piti sanoa että nätti on meikki että meikkaaja:)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää :) Mikähän siinä onkin, että vihreät tuppaa olemaan silmämeikissä niin vaikeita sävyjä käyttää!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia :) En tiedä, mä oon ehkä vaan aatellut ettei vihreä sovi mulle kun oon sinisilmäinen. Ruskeille tai vaikka sini-vihreille se vaan sopii jotenkin helpommin :D

   Poista
 5. Tosi nätti meikki, ihanan vallitseva toi vihreä luomella. :) Hassua, että vihreä on sun mukavuusalueen ulkopuolella, jotenkin nään, että se sopii sulle todella hyvin!
  Kiitos kun olit mukana <3

  Charlotta | www.charlottaeve.com/fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä mentiin nyt kunnolla mukavuusalueen ulkopuolelle :D Mut kiitos! Ja kiitos sulle tän projektin järkkäämisestä :)

   Poista
 6. Tosi nätti meikki! Vihreä ja kultainen on loistava yhdistelmä :)

  VastaaPoista
 7. Mainio sulla toi vihreä! Itekin sitä yritin mutta en saanu kuvia onnistumaan millään, niin jouduin käyttää lopulta sen harjotusmeikin kuvat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Höh, mullakin oli kyllä haastellista kuvien ottaminen. Meikki näytti vaan paremmalta luonnossa! Mut aina voi kokeilla uudestaan paremmalla ajalla? :D

   Poista
 8. Upea meikki! <3 Vihreä sopii sulle tositosi hyvin :) Mäkään en muuten oikein osaa kuvata meikkejä kasvoillani :D Just ja just saan niitä pelkkiä silmäkuvia otettua, mutta koko kasvoista otetut kuvat näyttää aina ihan kamalilta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Linda! Alan nyt jo ehkä uskoa, että minulla ja vihreällä on toivoa :D Meikkikuvat on vaikeita ja niissä erityisesti valo tuntuu olevan ratkaiseva tekijä. Pitää vielä vaan treenailla! Mut en usko et sun koko kasvojen kuvat kamalalta näyttää, sä olet vaan liian kriittinen :)

   Poista