Sivut

11. toukokuuta 2017

Pannuprojekti 4: 17 tuotetta loppuun 7:ssä kuukaudessa

Aloitan nyt hieman kunnianhimoisemman projektin, johon yhdistän aiemmista pannuprojekteistani vielä jäljellä olevat meikkituotteet ja kynsilakat. Kaikkia tuskin saan näistä vuoden 2017 kuluessa käytettyä loppuun, mutta varmasti suurimman osan.  


Pannuprojekti 3:sta olen saanut nyt kulutettua loppuun Benefitin POREfessionalin ja L'oréalin kynsilakan sävyssä 840. Loput tuosta joukosta löytyvät uudesta pannuprojektista. Kokosin tähän paljon sellaisia tuotteita, joita muutenkin käytän, mutta myös sellaisia jotka tahdon vain käyttää loppuun. Yli puolet näistä eivät ole eläinkokeettomia, joten siitäkin syystä tahdon käyttää näitä pois.


Puolentoista vuoden takaisesta joulukalenterista tullut Ooh La Lift! -näyte vanhasta pannuprojektista ei ole vieläkään kulunut loppuun, mutta on selkeästi jo vähentynyt. Käytän tätä oikeastaan vain Joe Blascon Orange Highlightin kanssa ja vaihtelen peitevoiteita päivittäin, joten voi kulua viikkokin kun en tätä käytä. Yritän nyt tsempata tämän kanssa, koska se kuitenkin on jo aivan lopussa.

M.A.C:in Prep+Prime -huulimeikinpohjustaja on kulunut todella hyvin ja tämä saattaisi kulua jo seuraavan kuukauden kuluessa loppuun. Tästä on tosiaan jäljellä enää tuo ihan kärjestä pilkottava määrä. Huuliprimeria kyllä kuluu todella vähän kerrallaan, joten kyllä tästä helposti saa vielä kymmenen tai kaksikymmentäkin käyttökertaa. Loppu kuitenkin lähenee, jes! Tämä on sitten viimeinen M.A.C:in tuote mitä käytän.

Uutena mukaan tulee Jane Iredalen Smooth Affair* -meikinpohjustaja. Tämän ajattelin kuluttaa loppuun, koska sillä alkaa olla jo pari vuotta ikää. Tuubi on myös aika lopussa jo muutenkin, joten eipä tämä luultavasti kestäisi vuoden loppuun kuitenkaan. Smooth Affair tulee olemaan kiva kesäprimeri sen jättämän raikkaan tunteen vuoksi. Olen tästä kyllä tykännyt ja voisin harkita ostavani tämän uudestaan kunhan se loppuu.

Myös "uutena" mukaan pannuprojektiin tulee Urban Decayn Primer Potion. Kyseinen tuote vanhassa pakkauksessaan on jo yli kolme vuotta vanha, joten todellakin joutaa käyttää pois mahdollisimman pian. Toistaiseksi tämä on toiminut vielä, mutta jos se jossain vaiheessa alkaa pettämään niin vaihdan tämän uudempaan tuubiin, jonka olen jo ostanut. Sitkeys ei vaan anna jättää tämän käyttämistä kesken, kun se on jo noin lopussa!


Lumenen Longwear Blur -meikkipuuterista näkyy jo iso osa pannua. Tämä on ollut ihan perus kiva puuteri, mutta ei mitenkään erityinen. Ajattelinkin nyt tehokäyttää tämän pois, jotta saan hyvän syyn ostaa jonkun toisen puuterin itselleni. Puuterit tuntuvat kuitenkin kuluvan vain entistä hitaammin, mitä enemmän pannua näkyy :D

Myös Jane Iredalen PurePressed* -meikkipuuterista näkyy iso osa pannua. Tämänkin tahdon käyttää ihan loppuun asti, koska pidän tästä niin paljon. Edellisen meikkipuuterin murskasin lopussa hienoksi puuteriksi ja käytin niin loppuun. Tätäkin uhkaa jo pikkuhiljaa tuo sama murskatuomio. Tästä haluan nimittäin käyttää joka murun!

Lumenen Longwear Blur -meikkivoide on yksi suosikkimeikkivoiteitani. Tässä ei ole enää montaa milliä jäljellä, joten otan tämänkin tehokäyttöön. Meikkivoiteen loppuminen on aina jotenkin juhlava juttu. 
Tällä kertaa otan mukaan myös luomiväripaletin. Idun Mineralsin Brunkulla -luomivärinelikko on ensimmäisiä luomiväripalettejani ja jo vuosia vanha. Luomivärit eivät kuitenkaan herkästi mene miksikään, joten niin kauan kun nämä toimivat, aion niitä käyttää. 

Tästä varsinaisena tavoitteena on kuitenkin käyttää loppuun vain tuo vasemman alakulman vaaleanpunainen luomiväri. Myös vasemman yläkulman taupea ja oikean alakulman kultaista aion kuitenkin käyttää ahkerasti. Oikean yläkulman ruskea on koostumukseltaan muita luomivärejä kovempi, joten sitä en ole hirveästi tykännyt käyttää. Katsotaan jos yrittäisin kuitenkin sitäkin käyttää välillä.


Huulimeikkejä en tahdo ottaa mukaan kovin montaa, kun pidän eniten meikkaamisessa niiden vaihtelusta. Otin kuitenkin mukaan kaksi.

Lumenen Arctic Glow Lip Oil** on mukavan helppo käyttää ihan arkena ja tätä voin käyttää myös pahimpina rusinahuulipäivinä. Tuubista ei ole kulunut vielä paljoa, mutta ajattelin että tälle tulee paljon käyttöä muutenkin niin nappaan nyt senkin projektiin mukaan.

Lisäksi valitsin mukaan suosikkini essencen Longlasting Liplinereista eli sävyn Lovely Frappuccino. Tätä olen käyttänyt eniten kaikista huultenrajauskynistäni ColourPopin Contempon lisäksi. Kynää on myös aika paljon jäljellä, mutta käytän tätä huulilla ihan yksinään. Ohut kynä kuluu tällälailla suhteellisen nopeasti.  


Sitten kynsijuttuja. Sally Hansenin Double Dutya olen käyttänyt vain aluslakkana, koska päällyslakkana tämä muodostaa herkästi kuplia. Lakka on jo muutaman vuoden vanha ja se on alkanut vähän paksuuntua. Käytän tätä kunnes se on liian paksua ja heitän tämän sitten pois.

Mavalan Cuticle Oil on ikivanha ja taitaa olla kulkeutunut minulle siskoni kautta. Se kuitenkin tuoksuu ja näyttää edelleen normaalilta, joten yritän käyttää tämän nopsaan loppuun. Kyllä kynsinauhat nyt kiittää!


Sitten kasa kynsilakkoja. Nythän minulla on geelikynnet, joten näiden käyttö saa odottaa vielä pari viikkoa.

Essien Mint Candy Apple on klassikko ja myös ensimmäinen lakkani Essieltä. Essie ei valitettavasti ole eläinkokeeton, joten olen pikkuhiljaa alkanut myymään pois merkin lakkoja. Kolme jätin itselleni, koska niistä olin jo käyttänyt suurimman osan. Katsotaan saisinko Mint Candy Applen ensimmäisenä niistä loppumaan, pidän tämän sävystä kuitenkin kovasti.

L'Oréalin Color Riche -lakka sävyssä 409 Hypnotic Red tuli mukaan jo edelliseen pannuprojektiini. Vielä en ole saanut sitä loppuun, joten jatketaan käyttöä uudessa pannuprojektissa. Tässä on kaunis viininpunainen sävy ja hyvä pigmentti.

Lumenen Gloss & Care -lakka sävyssä 12 Kupliva Onni on jo todella vanha, mutta olen tykännyt käyttää tätä joulun alla. Ehkä voisin loppuvuodesta ottaa tämän tehokäyttöön.

Mavalan Nail Color Cream sävyssä 303 Bali on nätti lämmin pinkki. Sephoran lakka sävyssä Bubble Bath on taas perus kylmä pinkki. Kerran olen molemmilla lähiaikoina tainnut kynnet lakata ja silloin tykkäsin erityisesti Balista. Nämä pinkit pääsevät ehdottomasti kesällä tehokäyttöön!

Tästä voit katsoa aiemmat Pannuprojektipostaukseni:

Pannuprojekti 1
Pannuprojekti 2
Pannuprojekti 3

No niin! Sitten veikkauksia: mitkä kolme loppuvat ensin ja missä järjestyksessä? Voisin vaikka parhaiten veikanneiden kesken arpoa jotain kivaa ;)

*Saatu blogin kautta
**Saatu työharjoittelun kautta
   

4 kommenttia:

 1. Pakko osallistua :D. Veikkaan loppumisjärjestystä Lumene meikkivoide, MAC pohjustaja ja Jane Iredalen primer.

  VastaaPoista
 2. Mun veikkaukseni on MAC huuliprimeri, Jane Iredalen meikkipuuteri ja Lumenen meikkivoide :)

  VastaaPoista
 3. Loppuisko Smooth Affair, sitä tulee kuitenkin käytettyä, sitten Blur ja Primer Potion. :D

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä projektiin, tätä on kiva seurata :D Mä veikkaan, että kolme ekaa loppuvaa on MACin huuliprimeri, UD:n primer potion ja Lumenen blur :)

  VastaaPoista