5. huhtikuuta 2017

Tsemppiarvonta kevääseen

Kaipaako joku muukin vähän tsemppiä kevääseen? Maalis-huhtikuu tuntuu ainakin minulla olevan koulussa sitä aikaa, kun kaikki maailman ryhmätyöt, esseet, esitykset ja tentit kasaantuvat. Mun puolesta voitaisiinkin hypätä suoraan kesään! 


Muttamutta! Long time no giveaways. Tahdon piristää yhden lukijan kevättä kivalla meikkipaketilla. Uudet meikithän saavat aina paremmalle tuulelle.


Ensimmäisenä laitan arvontapakettiin Jane Iredalen Pure & Simple Makeup Kitin sävyssä medium*. Paketti sisältää näppärästi useamman tuotteen pienessä paketissa. Mukana on kaksi PurePressed meikkipuuteria sävyissä Warm Sienna ja Golden Glow, poskipuna sävyssä Mocha, kaksi luomiväriä Oyster ja Supernova ja ihanimpana juttuna minikokoinen Lip and Cheek Stain sävyssä Forever Pink. Tuo PurePressed-meikkipuuterihan on yksi suosikkimeikkituotteitani ikinä, kuin myös eräs toinen poskipuna JI:lta. Mochakin näyttää kyllä upealta. 


Toisena arvonnan voittaja saa Kat Von D:n minikokoisia tuotteita. Tässä "Bow N Arrow" -pakkauksessa on upea ruskea nestemäinen huulipuna sävyssä "Bow N Arrow" ja Ink Liner sävyssä "Trooper".

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

-Arvontaan voivat osallistua vain Suomessa asuvat henkilöt (en postita palkintoa ulkomaille)

-Osallistuaksesi arvontaan ja saadaksesi yhden arvan sinun tulee olla Neiti Minttukihara -blogin julkinen lukija joko Bloggerin Google-käyttäjäraadin tai Bloglovin'in kautta (Mainitse kommentissa mitä kautta seuraat). Uudet lukijat ovat myös tervetulleita


-Saat toisen arvan, jos seuraat Neiti Minttukiharaa instagramissa (@neitiminttukihara), ilmoita myös millä nimellä seuraat

-Kirjoita kommenttikenttään, että mitä sinun kevääseesi kuuluu. Odotatko jotain mukavaa? Onko koulussa/töissä rankkaa? Mitä sinulle ylipäätään kuuluu? 

-Laita kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi tai laita minulle sähköpostia osoitteeseen neitiminttukihara(at)gmail.com, jotta saan sinut kiinni jos voitat palkinnon

-Osallistumisaikaa on lauantaihin 7.4.2017 klo 23.59 saakka eli kaksi päivää. Sen jälkeen arvon voittajan ja ilmoitan hänelle heti seuraavana päivänä sähköpostitse voitosta.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

*Saatu blogin kautta

27 kommenttia:

 1. Mukana yhdellä arvalla (Blogger)
  Kevääseen kuuluu normiarkea töissä ja kotona. Kesän odotusta:)
  blooomxo at gmail.com

  VastaaPoista
 2. Olen mukana yhdellä arvalla, luen bloglovinin kautta.
  Tänä keväänä ei ole luvassa mitään erityistä, lähinnä tulevan kesän fiilistelyä ja väsymyksen hoitamista :)
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Blogger-ja instaseuraajana mukaan kahdella arvalla ja omalla nimelläni lueskelen.
  Odottelen kuumeisesti, että päästään asuntovaunulle viettämään viikonloppuja ja toivon aurinkoista ja lämmintä kevättä.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana yhdellä arvalla ja Bloggerin kautta seuraan. Kevät on kiireistä ja stressaavaa aikaa töissä. Kesälomaa ja huilitaukoa odotan. s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 5. Kevääseeni kuuluu ihan tajutonta kiirettä. Useampi tentti pitäisi tehdä vielä ennen kesän alkua sekä lyödä lukkoon gradun aihe. Vaikka joka kevät on ollut ihan superkiireistä koulun suhteen niin tämä kevät vie kyllä voiton kaikista edellisistä.

  Seuraan blogiasi bloglovinin kautta :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 6. Mukaan bloggerin lukijana yhdellä arvalla. Ja hyvää kuuluu kevääseen kun on jo niin valoisaakin. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Bloggerin kautta seuraan, joten yhdellä arvalla mukaan.

  Kevääseen ei kuuluu mitään erikoisempaa, kesää odotellessa mennään :)

  VastaaPoista
 8. Kaksi arpaa, seuraan bloggerin ja instan kautta. Odottelen, että kevät tulisi ihan kunnolla tänne pohjoiseen ja saapuisi kesä ihanien lomamatkojen muodossa. Muutenkin kuuluu hyvää ja saan energiaa valoisista päivistä :)

  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ihana arvonta! Kahdella mukana (blogger ja @marisalomeikkaa) ja nyt saisi kyllä onni potkia :) Mun kevät sujuu kivasti, energiaa on paljon enemmän kun on valoisaa ja aurinkoista ja töissäkin on mukavaa!

  VastaaPoista
 10. Seuraan bloggerissa ja instagramissa (@rosszu). Tää kevät on ollut aika rankkaa aikaa, mutta eiköhän kesään mennessä parane :)

  Rossu.life@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Bloggerin kautta seuraan ja instassa nimellä @kojomoi, eli 2 arpaa. Ensi viikolla olisi siskon kanssa lähtö 8 päiväksi Hollantiin :)
  ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana kahdella arvalla ihanassa arvonnassa,blogger ja instassa seuraan @heliheinonen nimellä.
  Kevääseen kuuluu tuore avoliitto, että siltä osin hyvää :)
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana blogger-lukijana yhdellä arvalla. Kevääseeni kuuluu paljon töitä. Pihakin pitäisi laittaa kesäkuntoon ja ikkunat pestä, jotta kevään ihana valo pääsee sisään.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 14. Mukana kahdella arvalla. :-)
  Seuraan ig:ssä nimimerkillä: @ju_iaa

  Mun kevääseen kuuluu paljon töitä ja opiskelua. Valmistaudun kunnolla pääsykokeisiin ja hankin itselleni työkokemusta ennen omaan kämppään muuttamista. Kiireinen, mutta mieleinen kevät alussa. :-)

  Julia.hakkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Yhdellä mukana. Bloglovinin kautta luen :)
  Kevääseeni kuuluu itkua, pinnan kiristystä ja kiirettä. No okei myös naurua ja aurinkoa, mutta näillä leveysasteilla kevät tulee aina liian hitaasti, eikä kärsivällisyys meinaa riittää. Lisäksi opintojen lukkari näyttää siltä, että tetristä on pelattu varsin onnistuneesti :/ krooninen sairastelu ei helpota tätä kevään taakkaa. Paljon kivoja mutta raskaita asioita, voisin jo hypätä alkukesään!
  Plussaa(a)outlook.com

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana (Blogger & Instagram).
  Kevääseen kuuluu suupielten kääntymistä ylöspäin aurinkoisina päivinä <3 Innolla odotan myös huhtikuun lopun pikareissua Helsinkiin - ja toki myös sitä kesää ja kesälomaa.

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Ihana arvonta! <3 Luen Bloggerin kautta ja seuraan sua myös instassa, joten kaksi arpaa.

  Vähän stressaa tällä hetkellä, koska valmistaudun parhaillaan yliopiston pääsykokeisiin ja olen jo melkein vakuuttunut siitä, etten pääse sisään :D Tuntuu lannistavalta, kun lukee ja lukee, mutta silti asia tuntuu hankalalta sisäistää. Toisaalta mä oon vasta luku-urakkani alkuvaiheissa, joten ei auta kuin lukea enemmän ja päättäväisesti!

  Muuten kevääseen kuuluu hyvää! Treeni on alkanut kulkemaan personal trainerin avulla ja kuntosaliahdistus on vähentynyt, mikä on huippua (ja pt-valmennuksen tavoite) <3 Lisääntynyt valo ja lämpimämpi ilma ilahduttavat ja se heijastuu myös kosmetiikka- ja pukeutumisintoon. Tekee mieli kokeilla uusia juttuja, eikä tukeutua vain siihen tuttuun ja turvalliseen :) Pääsykokeet ja treenaaminen vie nyt kuitenkin sellaisen siivun aikaani, että valitettavasti blogille on aikaa vähemmän, mikä hieman harmittaa.

  katatuulikki@outlook.com

  VastaaPoista
 18. Mukana yhdellä arvalla. Kevääseen kuuluu paljon ulkoilua, pihahommia, töitä ja perheen kanssa yhdessäoleskelua :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Bloggerin kautta ja instassa iinuskab.
  Kevät kuluu kiireessä koulujuttujen vuoksi.😅

  VastaaPoista
 20. Ihana arvonta 😊 Mukana kahdella arvalla (Bloglovin ja insta Gingerbiscuitxoxo). Eniten odotan aurinkoisia, lämpimiä päiviä 😍

  kreivitiiamaria@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Oooooooo, mikä arvonta! ❤ Seuraan Bloggerin ja Instagramin kautta (Saragalaxyy)

  Mä oon innoissani kun odotan yhdestä työpaikasta ilmoitusta että saanko sen paikan!

  Paljon arvontaonnea mulle ;) ❤
  ❤:Sara (mypersonalgalaxy@gmail.com)

  VastaaPoista
 22. Ihana arvonta! �� Seuraan bloggerin kautta, sekä instagramissa nimellä @_vaniljavanukas_

  Kevääseen kuuluu auringosta nauttimista, ulkoilua, sekä tietysti kouluhommia ��☀️

  VastaaPoista
 23. Instagramissa seuraan :D ootan vaan millon kevätväsymys muuttuu kevätvirkeydeksi.

  VastaaPoista
 24. Seuraan bloglovinin kautta ja instagramissa (_lauraxx)

  Keväältä odotan paria ulkomaanmatkaa:)

  VastaaPoista
 25. Bloggerin kautta seuraan ja kovasti täällä jo kesää odotellaan =). Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Bloggerin kautta seuraan, joten mukana arvonnassa yhdellä arvalla :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista