29. maaliskuuta 2017

Ihanat kamalat kulmakarvat

Oi kulmakarvat, nuo niin merkittävästi ilmettä kasvoille luovat karvapötköt!

Itselläni on todellinen viha-rakkaussuhde kulmakarvojeni kanssa. Omat haiveneni ovat todella vaaleat, joten kulmani eivät näytä juuri miltään ilman meikkiä. Meikatut kulmakarvat tuovat paljon skarpimman ilmeen kasvoille. Omat haasteensa kulmien meikkaamisessa kuitenkin on ja kaikilla ne ovat erilaisia. Joillakin ongelmana saattavat olla harvat, epäsymmetriset tai kummallisen muotoiset kulmakarvat. 

Minulla ongelmana on kulmakarvojeni tuuheus, mikä on kyllä osin omaa syytäni. En nimittäin kärsi juuri nyppiä kulmiani, kun ihoni on niin kipuherkkä kasvoilla ja päänahassa. Muutamat kerrat kulmani on nypitty kyynelvanojen kera, mutta ei se vaan arjessa ole minusta sen arvoista. Kun minulla ne hajakarvatkin ovat onneksi todella vaaleita ja näkyvät vain läheltä katsottuna. Kohta pääsette tekin katsomaan kulmiani vähän turhankin läheltä, iik!


Kuten tuossa jo mainitsin, eivät kulmakarvani näytä miltään ilman meikkiä. Yleensä pikaisimmassakin meikissä meikkaan kulmat, mutta saatan jättää vaikka silmät meikkaamatta. Vanha ja turvallinen kaverini kulmien meikkaamiseen on Lumenen kulmakynä, mutta viime aikoina sen rinnalle ovat nousseet myös IsaDoran automaattiset kulmakynät. Katsotaas nyt vähän tarkemmin, että millaista jälkeä näillä saa aikaan ja mitä olen näistä tykännyt.   


Precision Brow Pen sävyssä 74 Taupe* tekee kulmille todella luonnollista jälkeä. Automaattikynässä on kapea, pyöreä kärki, jolla on helppo piirtää yksittäisiä "karvoja" kulmien lomaan. Miinusta täytyy kuitenkin antaa heti kärkeen siitä, ettei kynän toisessa päässä ole kulmaharjaa. Minulle kulmaharja on välttämätön apuväline kulmien meikkaamisessa ja jos se ei ole kynän toisessa päässä, joudun nappaamaan sellaisen meikatessa muualta.

Kivaa tässä kynässä on, että väriä ei tule kerralla liikaa, joten tässä on helppo kulmakynävaihtoehto myös aloittelevalle meikkaajalle. Minulle tämä kynä ei ehkä ole ihanteellinen, koska omat kulmani kaipaavat vähän enemmän muotoilua. Täysin omien kulmien sävyisellä, luonnollisella kynällä muodon hahmotteluun menee aikaa eikä se välttämättä onnistu niin hyvin kuin astetta tummemmalla kynällä. Toisaalta tällä ei tule helposti vedettyä kulmaövereitä ja luotua "lakupötköjä", johon myönnän itsekin välillä sortuvani. 


Sculpting Brow Pen sävyssä 82 Medium Brown* sopii sävyltään aika hyvin omien hiusteni sävyyn, mikä on tumma vaalea. Sculpting Brow Penissä on kolmion muotoinen kärki ja sen massa on selkeästi pehmeämmän vahamaista kuin Precision Brow Penin. "Scuplting"-sana kynän nimessä jo viittaa siihen, että tällä kynällä saa muotoiltua kulmat skarpimmiksi. Kuulostaa siis juuri siltä, mitä omat kulmani kaipaavat. Niin ja tässä on paikattu edellisen kynän ongelma eli toisesta päästä löytyy kätevästi kulmaharja!

Pidän tämän kulmakynän jäljestä todella paljon. Vahamaisen koostumuksen ansiosta kulmien tummuutta voi säädellä helposti harjaamalla niistä ylimääräisen värin halutessaan kulmaharjalla pois. Kynällä on nopeaa meikata kulmat ja sillä saan kulmiin kaipaamaani skarppiutta. Yllä olevassa kuvassa mielestäni kulmani ovat onnistuneet hyvin ja ne on tehty siinä tällä IsaDoran kulmakynällä. Näistä kahdesta suosikkini on siis ehdottomasti tämä Sculpting Brow Pen!

Oletko testannut jompaa kumpaa kulmakynää? Kumpi kuulostaa sinun "jutultasi" enemmän?

*Molemmat kulmakynät saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Mä en ole koskaan oppinut tai tottunut käyttämään kulmakynää. Teen kulmat puuterivärillä ja sitten laitan Lumenen kulmavahaa. Näistä kahdesta tuo jälkimmäinen näyttää paremmalta ja tuo kulmat enemmän esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole pitkään aikaan käyttänyt kulmapuutereita, mutta yhteen aikaan käytin niitä paljon. On ollut mielessä, että pitäisikin taas pitkästä aikaa testata niitä. :)

   Poista
 2. Mun kulmakynässä pitää olla ehdottomasti harja, joten ehdottomasti sitten tässä tapauksessa Sculpting kuulostaa enemmän mun jutulta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mulle se on myös aika ehdoton! Vaikka ei tartteis erityisesti mitään korjatakaan, niin mä vaan haluan aina harjata ne läpi lopuksi.

   Poista
 3. Mä ostin tuon Precision Brow Penin Sokokselta, mutta haluan kyllä testata molempia :) Mulla ongelma kulmien kanssa on ennemmin se, että niitä ei juuri ole. Mun kulmat eivät kasva lähimainkaan kauniisti, joten olen nyppinyt niitä aika paljon ja joudun muotoilemaan ne uusiksi kynällä tai muulla tuotteella. Itselle kulmakynässä tärkein ominaisuus on se, että se pysyy hyvin. Esimerkiksi ABH:n hypetetty BrowWiz ei täytä tätä vaatimusta kohdallani (DipBrow sen sijaan pysyy kuin tauti). Lisäksi pidän kierrettävistä kynistä, sillä perinteisiä saa olla terottamassa koko ajan, jotta jälki pysyy siistinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiva kun IsaDoraltakin on tullut näin erilaisia kulmatuotteita. On kaikille jotakin :) Mä en ole testannut mitään ABH:n kulmatuotteita, mutta jossain vaiheessa varmaan pitäisi. Jostain syystä en vain ole niin innostunut niistä ja mieluumin testaisin esim. sitä NYX:in vastaavaa kulmakynää. Mua ei kulmakynän teroittaminen oikeastaan häiritse, joten puisetkin kulmakynät ovat ok.

   Poista