Sivut

25. maaliskuuta 2017

Gotta love Modern Renaissance

Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance -luomiväripaletti joutui aikamoisen hypen kohteeksi jo jonkin aikaa sitten. Itse aloin haaveilla tästä paletista vasta muutama kuukausi sitten, mutta sitten paletti muodostuikin aika nopeasti pakko saada -hankinnaksi. Lukuisien blogiarvosteluiden, Youtube-videoiden ja tuttavien arvioiden perusteella tiesin jo rakastuvani tähän palettiin ja niinhän siinä kävikin!<3


Monia paletin samettinen ulkopinta häiritsee, mutta itse pidän siitä. Pidän meikeistäni yleensäkin todella hyvää huolta, joten esimerkiksi samanlaisen pinnan omaava Urban Decayn Naked 1 -paletti on minulla pientä pölyisyyttä lukuunottamatta vielä reilun kahden vuoden käytön jälkeenkin priimakunnossa. Pidän kovasti myös paletin ulkopinnan puuterisesta sävystä ja yksinkertaisen kauniista valkoisista ja kultaisista teksteistä.


Ihastuin Modern Renaissance -paletissa eniten sen sävymaailmaan. Paletti on todella monipuolinen sävymaailmaltaan ja sillä pystyy helposti luomaan niin todella lämpimiä kuin todella kylmiäkin silmämeikkejä. Vaikka paletissa on paljon muutakin kuin nudesävyjä, on se kuitenkin helposti lähestyttävä ja eheä kokonaisuus.

Pari sanaa paletin mukana tulevasta, kaksipäisestä siveltimestä: ei mitenkään huono. Siveltimen laatu ei vakuuta, mutta se on yllättävän toimiva kuitenkin meikatessa. Pörröisemmällä päällä onnistuu häivytyssävyn levittäminen kuin häivyttelykin ja pyöreäpäisellä päällä pystyy levittämään sävyä kokoluomelle, mutta myös varjostamaan silmän ulkonurkkaa ja luomivakoa. Miinusta tosiaan vaan laadusta; tuosta pörröisemmästä päästä on nimittäin ensimmäisestä pesusta lähtien tippunut silloin tällöin karva tai pari. Ja saisi tuo sivellin myös olla vähän pehmeämpi.

Tempera // Golden Ochre // Vermeer // Buon Fresco // Antique Bronze // Love Letter // Cyprus Umber 

Tempera: vaalea lähes mattainen korostussävy, jossa on kevyesti glitteriä. Hyvä silmän sisänurkan ja kulmaluun maltilliseen korostukseen.

Golden Ochre: sinapinkeltainen, vaalea ruskea. Sopii lämpimään silmämeikkiin häivytyssävyksi.


Vermeer: hohtava vaaleanpunainen, ihana koko luomella!


Buon Fresco: malvan sävyinen, vaalea häivytyssävy. Huippu pinkkeihin silmämeikkeihin.


Antique Bronze: hohtava kuparinruskea. Vähän jotenkin kummallinen tässä paletissa, mutta pidän tästä silti silmän ulkonurkassa tai koko luomella käytettynä.


Love Letter: upea violetin pinkki mattasävy! 


Cyprus Umber: vanha kunnon mattaruskea. Ihan ehdoton varjostuksiin niin kylmään kuin lämpimäänkin meikkiin.


Raw Sienna // Burnt Orange // Primavera // Red Ochre // Venetian Red // Warm Taupe // Realgar

Raw Sienna: lämmin ruskea. Nappivalinta häivytyssävyksi lämminsävyisessä meikissä. 


Burnt Orange: ihana mattaoranssi!

Primavera: upea neutraalin sävyinen helmiäiskultainen. 

Red Ochre: ruskeanpunainen mattasävy. Hyvä varjostussävy.

Venetian Red: violetinpinkki, kevyesti glitterinen sävy.

Warm Taupe: vaaleanruskea mattasävy. Kiva kun tämäkin paletista löytyy, tätä tarvitsee usein!

Realgar: mahtava tumma oranssi mattasävy. Love it!

Jos pitäisi valita kolme suosikkisävyä tästä paletista, ne olisivat varmaan Buon Fresco, Primavera ja Realgar. Top 5:ssa olisivat myös Burnt Orange ja Love Letter. Ihan hirveän vaikea valita suosikkeja näistä, kun tässä niin paljon huippuja, laadukkaita sävyjä.

Miinusta antaisin siitä, että pari paletin sävyä ovat aika samankaltaisia keskenään. Näitä ovat esimerkiksi pinkit Love Letter ja Venetian Red, joista tosin ensimmäinen on matta ja toinen hohtava ja vähän glitterinen. Myös Raw Sienna ja Burn Orange ovat melko lähellä toisiaan, jälkimmäisen ollessa kuitenkin lämpimämpi ja oranssimpi.

Muutaman meikinkin olen Modern Renaissancella ehtinyt jo tehdä ja kuvata:Vasemmalla on violetin/pinkin sävyinen silmämeikki, jossa on koko luomella Vermeeriä ja varjostuksena Love Letter. Tämä taisi jopa olla ensimmäinen tällä paletilla tekemäni meikki! Oikealla pikaversio samanlaisesta meikistä.Vasemmalla yksi suosikkimerkkejäni tällä paletilla tehtynä. Kutsuin tätä auringonlasku-meikiksi oranssin ja pinkin sävyjen tuodessa mieleeni auringonlaskun. Yläluomella on koko luomen sävynä Primavera ja luomivaossa ja ulkonurkassa sekoituksena mm. Burnt Orangea ja Realgaria sekä alaluomella Love Letteriä. Oikealla olevassa meikissä taas on käytetty paletin ruskeita sävyjä, kuten Warm Taupea, Cyprus Umberia, Antique Bronzea ja Red Ochrea.

Kokonaisuudessaan Modern Renaissance on palettina tasalaatuinen, monipuolinen paletti. Sen sävyt ovat pigmenttiset, joskin vähän pöllyävät. Tämän kanssa kannattaa ehdottomasti tehdä silmämeikki ennen meikkipohjaa. Toisaalta olen sitä mieltä, että juuri tuo sävyjen koostumus tekee niistä niin helposti blendautuvia. En kadu tätä ostosta ja suosittelen lämpimästi muillekin! Omani olen tilannut Beautybaystä.

Löytyykö täältä muita Modern Renaissance -faneja? Vai onko sinulla kenties jokin toinen suosikkiluomiväripaletti, jossa on samantyylisiä sävyjä?

6 kommenttia:

 1. Ei löydy, VIELÄ. :D On kyllä upea paletti.

  VastaaPoista
 2. Tää on tosi kaunis paletti ja sävyt sulle ihan nappiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi :) Mun mielestä tää on niin monipuolinen, et varmasti sopii tosi monelle.

   Poista
 3. Tää on kyllä ihana paletti! <3 Se sivellin tosin hajosi mulla, joten heitin sen roskiin. Mulla siitä petti liimaus, jolloin toinen puoli lähti irti. Vähän ihmetyttää, että näin laadukkaan paletin mukaan laitettiin niin surkea sivellin :D

  Kauniita meikkejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siveltimen laatu ihmetyttää muakin, mutta onneksi se ei mulla ole hajonnut vielä. Muuten se on musta ihan käyttökelpoinen ja kätevä jos paletin ottaa vaikka mukaan jonnekin. Kiitoksia kehuista! :)

   Poista