8. helmikuuta 2017

Talven TOP5 meikkilookit

Vaikka ulkona paukkuukin pakkanen, alkaa lisääntyvä valon määrä jo ennustella kevään saapuvan hitaasti, mutta varmasti. Itse nautin talvesta, eikä minulla ole mikään kiire kevääseen. Valoa on kuitenkin pimeinä talvikuukausina ikävä, joten ihanaa kun siitä saadaan nauttia jo hieman pidempään.

Olen huomannut meikkini sävyjen muuttuneen jo hieman keväisemmiksi, joten nyt olisi aika käydä läpi suosikkini talvella tekemistäni meikkilookeista. Tänä talvena ehdottomia suosikkejani meikissä ovat olleet kylmät sävyt niin huulissa kuin silmämeikissäkin ja uutena juttuna olen ihastunut "kissamaiseen" smoky-silmämeikkiin. Vaihteluna olen välillä meikannut kultaisen persikkaisia smoky eye -meikkejä.  


1. Light Pink Eyes & Mauve Matt Lips

Tykkäsin hurjasti tästä simppelistä meikistä, jonka tein erääseen pr-tapahtumaan alkutalvesta. Tässä meikissä huomio on ehdottomasti huulissa, silmämeikin ollessa hyvin yksinkertainen. Huulilla minulla tässä on ColourPopin Ultra Satin Lip sävyssä Dopey. Vahvan sävyinen huulipuna pääsee oikeuksiinsa vaaleanpunaisen luomivärin kanssa. Tällä tavoin meikistä ei tule liian raskas.


2. Smoky Cat Eye Makeup

Tässä on ensimmäisiä "cat eye smokyja" joita olen tänä talvena tehnyt. Tajusin vasta jälkeen päin kuvia katsellessa miten paljon tästä tykkäsin. Ja siitä asti olen ollut ihan jämähtänyt tähän meikkityyliin! Tällainen smoky eye sopii mielestäni myös arkeen, kun meikin sävyt eivät ole liian tummat ja silmämeikkiä tasapainotetaan nudehuulilla.


3. Peachy Smoky Eye with Glossy Lips

Vaihtelun vuoksi valitsin mukaan myös yhden lämpimämmän sävyisen meikin, vaikka kylmät sävyt ovat omalla naamallani jyräänneet lämpimät 6-0 tänä talvena. Silmissä jatketaan smokylla, mutta tällä kertaa liikkuvan luomen sävynä on ihana pinkki-persikka duochromesävy, Urban Decayn Fireball. Huulilla on luullakseni NYX:in Butter Gloss jonkun nuden huultenrajauskynän kanssa. Viileä nude huulimeikki ei ehkä ollut paras yhdistelmä tämän silmämeikin kanssa, mutta silmämeikki oli niin onnistunut että se pääsee suosikkeihini.   


4. Cool Winter Makeup

Tämä oli itseasiassa synttärimeikkini! Voisin kutsua tällaista silmistä huuliin viileän malvaista meikkiä tämän talven turvameikikseni. Olen tehnyt näitä todella usein ja nämä sävyt eivät koskaan petä. Viileä meikki sopii hyvin sekä omaan hiustensävyyni, joka on tuollainen maantienharmaanvaalea, kuin myös suosikkivaatteisiini, jotka ovat pääasiassa harmaita ja mustia.


5. Red-Grey Eyes & Nude Lips

Tämä silmämeikin tein yksittäisillä luomivärinapeilla. Ne tuntuvat jäävän aina vähemmälle käytölle minulla kuin luomiväripaletit. Tässä luomella on kolmea ColourPopin luomiväriä: Drift ulkokulmassa ja luomivaossa, Cricket keskellä luomea ja Wattles silmän sisänurkassa. Siihen nähden, miten haastavaa ColourPopin luomivärejä on häivytellä, onnistuin mielestäni tässä meikissä todella hyvin. Pidän siitä miten kaikki sävyt erottuvat meikissä, mutta sulautuvat kuitenkin toisiinsa. Tummempaa silmämeikkiä rauhoittavat jälleen nudet mattahuulet.

Mikä on ollut sinun suosikkimeikkityylisi talvella? Mikä näistä meikeistä miellytti eniten?


8 kommenttia:

 1. Jotenkin tuo Cool Winter näyttää sulla älyttömän hyvältä. Itse tykkään luonnollisesta, huulille päätyy oranssin sijaan jotain tummempaa punaista, mutta muu meikki on tosi neutraali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, tuo meikki on helppo tehdä ja useimmiten onnistuu :) Mä en taas osaa oikeen käyttää punaista huulipunaa, oranssista nyt puhumattakaan. Pitäis oikeesti vaan testaa tota oranssia, mä en oo tainnut edes koskaan testata! Kiva kun sullakin on tollanen "signature" meikkityyli. :)

   Poista
 2. Kaikki meikkisi ovat todella nättejä<3 Kaunis, kuulas iho:) Cool Winter Makeupin huulipunan sävy on upea:)
  Itselläni on nyt viinipunainen luomivärikausi meneillään. Melkein koko ajan sitä yhtä ja samaa, no välillä jotain lilaa, johon olen myös tykästynyt täysillä pitkä tauon jälkeen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia kauniista sanoista Sari! Viininpunainen luomivärikausi kuulostaa huipulta, sitä väriä haluisin itsekin oppia käyttämään paremmin. :)

   Poista
 3. Tosi kauniita meikkejä :) Dopey sopii sulle ihan älyttömän hyvin!

  VastaaPoista
 4. Mun suosikki on eka look! Voi että mua harmittaa, kun näpyttelin just ColourPop-tilauksen menemään, ja jätin ihan viime hetkellä Dopeyn pois ostoskorista! Noh, hyvä syy tehdä pian uusi tilaus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä super kiva look, viimeks tällä viikolla tein ton uudelleen :) Ehdottomasti pitää sunkin vielä tilaa Dopey ja ota kans samalla se kynä :)

   Poista