Sivut

16. tammikuuta 2017

Zoella Secret Scenta Body Mists

Ennen joulua bongasin tämän tuoksusetin Feeluniquesta reilun kahdenkympin hintaan. Zoella on varmasti monelle tuttu tubettaja ja katson itsekin hänen videoitaan. Mikä näissä houkutteli söpön ulkonäön lisäksi oli se, että Zoella Beautyn tuotteita myydään vain Briteissä ja netissä eli kaikki sarjan tuotteet ovat eläinkokeettomia!


Eläinkokeettomat tuoksut ovat suht'koht harvinaisia ja suurin osa löytämistäni on ollut luonnonkosmetiikkaa. Jos kuitenkin kaipaa synteettisiä tuoksuja, tässä olisi kiva ja edullinen vaihtoehto. Nämä ovat vahvuudeltaan body mistejä eli eivät hirveän pitkäkestoisia. Tuoksut ovat myös aika simppeleitä, mutta tällä hinnalla ei voi ihmeellisiä odottaakaan. 


Joulun alla myytiin tätä Secret Scenta -pakettia, jossa oli kaikki Zoella Beautyn neljä tuoksua 15 ml koossa. Valitettavasti tuota pakkausta ei enää myydä, mutta Feeluniquesta löytyy sarjan tuoksuja myynnissä yksittäin. Hyvällä tuurilla nämä saattavat tulla jossain vaiheessa jossain toisessa kokoelmassa myyntiin uudestaan. Yksittäinkään tuoksut eivät ole kalliita, vaan 45 ml pullo maksaa n. 10 euroa.


Let's Spritz!

"A fresh and fruity spritz with delicate notes of Raspberry and Cassis."

Supertyttömäinen tuoksu tuo mieleen marjaiset hedelmäkarkit. Minulle tämä tuoksu on jopa liian makea, mutta voisin kuvitella tämän olevan nuorempien tyttöjen suosikki. Itse ainakin tykkäsin kovasti tällaisista tuoksuista teini-ikäisenä. Varmasti tulen tätä kuitenkin itsekin käyttämään, koska joskus vaan tekee mieli tuoksua karkilta! 


Blissful Mistful

"A beautiful soft, feminine fragrance with notes of Strawberry, Grapefruit, Violet, Jasmine and Gardenia."

Kuten kuvauksestakin voi päätellä, tämä tuoksu on näistä neljästä ehdottomasti hienostunein ja aikuismaisin. Mansikka ja greippi tuovat tuoksuun makeutta, mutta kukkaiset nuotit rauhoittavat tuoksun pehmeän naiselliseksi. Tämän tuoksun kanssa olemme vielä tutustumisvaiheessa, mutta luulen että meistä tulee kavereita. 


Sweet Inspirations

"A delicious gourmand fragrance with notes of Sweet Almond, Creamy Vanilla and Honey."

Herkullisen vaniljainen tuoksu on näistä ehdoton suosikkini. Tuoksu tuntui heti omalta ja olen käyttänytkin sitä näistä eniten. Sweet Inspirationissa minua viehättää pehmeä vaniljaisuus, joka ei kuitenkaan ole överimakea. Tuoksu on pehmeä ja lämmin ja sopii loistavasti talveen.


Bake My Day!

"A warming indulgent fragrance with notes of Ginger, Vanilla, Cinnamon and Chocolate."

Bake My Day! on sitten näistä se överimakea leivostuoksu. Tuoksu on myös vaniljainen ja lisäksi mausteinen. Tästä tulee mielleyhtymä piparkakkuun, mitä tässä on haettukin. Tämän takia halusin nämä tuoksut aluperin, mutta siihen nähden olin tähän tuoksuun vähän pettynyt. Tuoksu on hieman teennäinen, eikä niin herkullinen kuin olisin toivonut. Käytin tätä kuitenkin jouluna, koska tämä on varmasti jouluisin tuoksu johon olen törmännyt.

Mikä tuoksuista kuulostaa parhaalta? Oletko testannut jotain Zoella Beautyn tuotteista?

4 kommenttia:

 1. Let's Spritz on suosikkini! Miulla on tuo minipaketti, sekä kolme 45 ml tuoksua :)

  Bake My Day! ei ehkä ihan täysillä iskenyt, on omaan nenään enempi vaniljainen jossa mukana ripaus piparkakkua (ainakin käsivoiteessa, mistiä ja suihkugeeliä en ole vielä kokeillut).

  VastaaPoista
 2. Bake my day kuulosti paperilta parhaalta, harmi, ettei ihan ollut sitä, mitä ajattelit. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo vaniljainen tuoksu kuulostaa sellaiselta, mistä voisin tykätä :) Mä yleensä käytän Body Mistejä vain kesällä, silloinkin harvemmin. Jotenkin ne on jääneet mulla vähemmälle käytölle. Kai mä rakastan liikaa perinteisiä hajuvesiä, etten osaa korvata niitä millään ;)

  VastaaPoista
 4. Sweet Inspirations kuulosti ihan täydelliseltä tuoksulta mulle :) Pitää ehdottomasti harkita ton ostamista! Hyviä eläikokeettomia tuoksuja ei tosiaan ole ollut mitenkään turhan helppo löytää, mutta nää vaikuttaa tosi lupaavilta.

  VastaaPoista