Sivut

17. joulukuuta 2016

Have a Lush Christmas

Jo jonkin aikaa sitten sain kutsun Lushille tutustumaan tämän vuoden joulukokoelmaan. Saimme illan päätteeksi valita mukaamme kaksi joulukokoelman tuotetta ja sen lisäksi saimme mukaamme purkillisen tuotetta, jonka valmistimme itse illan aikana. Katsotaan nyt, että mitä minulle tarttui mukaan ja mitä olen niistä tykännyt.


Valinta ei ollut helppo, koska pidän oikeastaan kaikista joulukokoelman tuotteista. Tällä kertaa itse tehdyn Bûche De Noel -putsarin lisäksi valitsin itselleni Sugar Plum Fairy -huulikuorinnan ja Sleepy-vartalovoiteen. Sugar Plum Fairy Lip Tint houkutteli kyllä myös kovasti! 


Bûche De Noel -kasvojenpuhdistussaven valmistimme Lushin illassa itse ohjeiden mukaan. Olen aiemmin ollut mukana tekemässä Rosy Cheeks- ja Catastrophe Cosmetics -tuorekasvonaamioita, joten tuotteiden valmistus sinänsä oli jo tuttua. Tuorekosmetiikan valmistamisessa yhdistyvät hauskalla tavalla leipominen ja kemistin hommat, joten se on aina yhtä jännää ja kivaa. Lushilla kuka tahansa voi päästä valmistamaan tuorekasvonaamioita varaamalla Happy Hour- tai Beauty School-yksityistilaisuuden.

Sitten itse Bûche De Noeliin. Kasvojenpuhdistussavi on käytännössä kevyesti ihoa kuoriva puhdistusaine. Sitä voi käyttää päivittäin kasvojen ihon puhdistukseen. Putsari sisältää muun muassa kuorivaa mantelia ja puhdistavaa kaoliinisavea, jotka yhdistyvät hoitavaan glyseroliin ja kaakaovoihin. Putsari ei ole mantelista ja savesta huolimatta kovin tujua, vaan puhdistaa ihon hellästi.

Bûche De Noel sisältää myös brandyä, josta osa tuotteen tuoksusta tulee. Itse en haista siinä ollenkaan alkoholia, vaan tuoksu on hyvin pehmeä ja aika mantelinen. Putsari sekoitetaan kämmenellä veden kanssa tahnaksi, joka hierotaan sitten iholle. Ainoa miinus tuotteelle tuleekin siitä, että kun se ei ole aivan tasajakoista, se ei sekoitu tahnaksi niin kivasti kuin eräs toinen Lushin puhdistustuote, Let the Good Times Roll. Iho tuntuu Bûche De Noelin jälkeen pehmeältä ja puhtaalta.

Bûche De Noel maksaa 14,95€/100g ja 24,95€/250g. 


Sugar Plum Fairy Lip Scrub eli huulikuorinta tuoksuu supermakealle ja vähän marjaisalle. Sisällön mukaan tuoksu tulee kuitenkin osittain villiappelsiiniöljystä. Toisaalta kirpeän appelsiinin voi hyvin tulkita marjaiseksi, jos tuotteen väri on violetti. Tykkäsin kyllä myös punaisesta, coca colan tuoksuisesta Santa Baby -huulikuorinnasta, mutta kyllä tuo violetti väri vaan ilahduttaa vielä enemmän. Ei joulutuotteiden tarvitsekaan aina olla punaisia tai vihreitä!

Huulikuorinnasta tuotteena sen verran, että tykkään. En sano, että tämä olisi tehokkain kokeilemani huulikuorinta, mutta hyödyllinen kuitenkin ja mukava käyttää. Tuote ei sisällä mitään syötäväksi kelpaamatonta, joten sen voi halutessaan huoletta vaikka nuolla pois huulilta. Kuorinta samaan aikaan kuorii ja hoitaa huulia ja pahimpia röpelöitä lukuun ottamatta jättää huulet pehmeiksi.

Sugar Plum Fairy Lip Scrub maksaa 11,50€.


Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä tämän joulun uutuustuote, Sleepy Body Lotion eli vartalovoide. Jos muut esittelemäni tuotteet ovat hyviä, niin tämä puolestaan on puhdasta rakkautta. Purkin kannessa lukee "You'll sleep in heavenly peace after dipping into this dreamy pot.", mikä kuvaa hyvin fiiliksiäni tuotteen tunnusta ja tuoksusta. Sleepy-vartalovoide sisältää laventelia niin vetenä, kukkauutteena kuin öljynäkin, mutta onnistuu silti tuoksumaan todella epälaventelimaiselta. Itse kuvailisin tuoksua herkulliseksi ja huumaavan mausteiseksi. Tuotteesta löytyy myös tonkapapuabsoluuttia ja ylang ylang -öljyä, jotka saavan yhdessä laventelin kanssa aikaan tämän täydellisen ihanan tuoksuyhdistelmän.

Voisin kirjoittaa tuotteen taivaallisesta tuoksusta loputtomiin, mutta pitää kehaista myös tuotteen koostumusta. Se on nimittäin ihanan kermainen ja ravitseva, mutta nopeasti imeytyvä. ja mites sitten tuotteen väri ja päällä oleva hopeinen kimalle. Puhutaanko vähän täydellisyydestä? Tämä tuote tuntuu kuin minulle tehdyltä, niin paljon siitä pidän. Onneksi se on muiden hyvien ominaisuuksiensa lisäksi myös riittoisaa, niin saan nauttia tästä vielä pitkään.

Sleepy Body Lotionin hinta on 14,95€/95g ja 25,95€/215g.

Kaikkia nämä tuotteet ovat myynnissä vain joulun ajan, mutta niitä onneksi löytyy vielä ainakin Lushin nettikaupasta. Mainitsemani tuotteet ovat vegaanisia ja suurilta osin sisältävät luonnollisia ainesosia. Lush on myös täysin eläinkokeeton.

Kiinnostuitko jostakin näistä? Oletko hankkinut jotain Lushin joulukokoelmasta?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.
   

8 kommenttia:

 1. No nyt viimeistään tuo Sleepy-vartalovoide alkoi kiinnostamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tilailet Lushilta tai käyt myymälässä niin pyydä ihmeessä näyte siitä :)

   Poista
 2. Tuo Sleepy ihan ehdottomasti kiinnostaa vaikken välttämättä laventelin suurin ystävä yleensä olekaan.. Voi kun pääsisi Helsingissä käymään ja livenä tuotteita taas pitkästä aikaa hypistelemään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, kun ei livenä pääse tuoksuttelemaan kuin Helsingissä :/ Ja tuoksut on vielä niin yksilöllinen juttu! Itsekään en ole laventelin suuri ystävä, mutta nyt mietin onkohan mielipiteeni siitä lieventynyt parin viime vuoden myötä. Niin en varauksetta uskalla sanoa, että tuoksuuko Sleepy jonkun toisen nenään ehkä laventelilta. Mutta minulle ei oikeastaan tuoksu :)

   Poista
 3. Kasvojenpuhdistussavi näyttää niin hyvältä, että tekisi mieli lusikoida suuhun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo vähän jotain puuroa lisukkeilla muistuttaa :D

   Poista
 4. Sleepy on tosiaan aivan ihana!! Kuten sanoitkin niin tuota ainutlaatuista tuoksua voisi hehkuttaa loputtomiin :)

  VastaaPoista