Sivut

14. joulukuuta 2016

ColourPop: huulimeikkejä ja silmänrajauskyniä

Nämä ColourPopin tuotteet ovat kärsivällisesti odottaneet esittelyvuoroaan kesästä asti. Ja kyse ei ole siitä, ettenkö näistä olisi pitänyt, päinvastoin! Kuvat olivat hautautuneet jonnekin arkistojeni kätköihin ja kun ne löysin, päätin heti käydä niiden kimppuun.


Nämä olivat osa isompaa ColourPop-tilausta, jonka toinen ColourPop-fani, Mari, ystävällisesti minulle kesällä tilasi. Sen jälkeen olen tilannut ColourPopilta vielä kaksi muutakin pienempää tilausta, jotka esittelen varmaan sitten ensi kesänä :D Ei vaan, yritän ehtiä testailemaan tuotteet ja kirjoittelemaan niistä varmaan ensi vuoden alussa.


Nyt käydään läpi loput kesän tilauksesta eli neljä huulituotetta ja kaksi silmänrajauskynää.


Ultra Satin Lip Dopey - "Heigh-ho, Heigh-ho, it’s off to the club you go in this dusty mauve."

Dopey oli sävyltään must-have minulle. Etsin tätä ensin Lippie Stixien joukosta ja petyin, kun tätä löytyikin vain Ultra Satin -muodossa eli nestemäisenä huulipunana. Itse en ole lähtenyt mukaan nestemäisten huulipunien hypetykseen, kyllä niitä "perinteisiä" punia on vaan helpompi ja nopeampi käyttää. 

Dopey on todellinen "dusty mauve" eli puuterinen malvan sävy. Se on huulilla kuitenkin tummempi kuin swatchattuna. Sävy on todella kaunis. Dopey näkyy minulla huulilla täällä.


Lippie Stix I Heart This - "Red based fuchsia in a matte finish. We just f*cking love it."

Nämä peruspunat ovat suosikkejani ColourPopin huulituotteista. Tai sanotaan nämä ja huultenrajauskynät, ne ovat myös tosi hyviä. I Heart This on sävyltään vadelmanpunainen eli lämpimähkö pinkki. Tämä on jäänyt minulla melko vähälle käytölle. Vaikka rakastankin pinkkiä, käytän sitä huulilla vain muutaman kerran vuodessa, yleensä kesällä. Sävynä tämä on kuitenkin nätti! 


Lippie Pencil Contempo - "Keep it “casual” in this mid-tone dusty rose"

Ehdoton suosikkini näistä neljästä huulituotteesta! Tätä olen käyttänyt monia kertoja huulilla ihan yksinään. Contempo on arkeenkin sopiva nudepinkki, todella käytännöllinen ja nätti sävy. Tämä sopii hyvin käytettäväksi myös huulikiiltojen kanssa, jolloin se ei ole ihan niin kuivattavan tuntuinen.

Lippie Pencil Marshmallow"We weren’t fluffin’ around with this greyed out lavender. It’ll make you want s’more."

Hauska harmahtavan liilan sävyinen rajauskynä on uniikki kokoelmassani. Tästä saa helpommin lähestyttävän, kun parittaa sen neutraalin, kylmän sävyisen silmämeikin ja mustien vaatteiden kaveriksi. Ihana talvisävy, jota saisin todellakin käyttää useammin!


Ylhäältä alaspäin: Marshmallow, Contempo, I Heart This ja Dopey.


Tilauksen mukana olivat myös ensimmäiset silmänrajauskynäni ColourPopilta eli Crème Gel Pencilit.


Kynissä on vahva pigmentti ja pehmeä koostumus. Ne murtuvat todella helposti ja muistaakseni toinen näistä olikin tullessaan jo poikki. Se ei kuitenkaan haittaa käyttöä ja en luultavasti tule koskaan kuluttamaan näitä loppuun niin pienen pätkän menettäminen ei haittaa.  


Crème Gel Pencil Dirty Talk - "Talk to me baby in this soft metallic gold"

Nätti, pehmeä kullan sävy sopii ajavesirajaan tai pohjaksi luomivärille liikkuvalle luomelle. Sävy ei ole sellainen silmille hyppäävä, joten sitä olisi neutraalimmankin meikin ystävän helppo käyttää.

Crème Gel Pencil Cry Baby -  "A cool-toned pastel lavender that won’t make you cry"

Näistä kahdesta tämä on ollut ehdoton suosikkini. Vaalea laventelinsävy on uusin suosikkini vesirajakajaleista. Tässä on parempi pysyvyys kuin paljon käyttämässäni IsaDoran Blonde-kajalissa. Sävy on kivalla tavalla vähän erilainen, mutta kuitenkin vesirajassa todella luonnollinen.


Löytyykö sinulta joku näistä? Onko sinulla suosikkia ColourPopin silmänrajauskynistä? 

2 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita! Mietin itse ensi kesäksi tuota I Heart This Lippie Stixiä ja Contempoa olen myös miettinyt Lippie Stixinä ja rajauskynänä. Dopeykin on kaunis väri :) Marshmallow on kyllä sellainen sävy, joka saisi mut näyttämään ruumiilta :D Mun ihon pohjasävy on sellainen, että muilla kauniin näköiset todella viileät sävyt näyttävät mulla harmailta ja oudoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kaikki olleet huippuja! I Heart This on just nappi kesään, sellanen sopivan "wearable" pinkki. Ja en osaa kuvitella ketään jolle Contempo ei sopisi, tykkään siitä melkein vielä enemmän kuin Lumieresta! Mä voisin hyvin kuvitella sulle ton Marshmallow'n jonkun smoky eyen kanssa, vois olla upeen erilainen! :)

      Poista