Sivut

10. marraskuuta 2016

Syksyn lempparituotteet

Nyt on jo aikakin kertoa syksyn lempparituotteet, kun syksy on selkeästi ohi. Ei kyllä tarvitsisi tuota lunta tulla enää yhtään enempää. Vielä odottelen, että sulavatkohan nuo pois ennen joulua? 


Syksyn lempparituotteitani yhdistää käytännöllisyys. Kaikki ovat arkikäytössä osoittautuneet luotettaviksi kumppaneiksi. Yllättäen joukosta ei nyt löydykään esimerkiksi mitään kovin värikästä huulipunaa, joita yleensä olen syksyisin käyttänyt paljon.


Biozell Texturizing Spray*
Uskomatonta, mutta onkohan tämä tuote todellakin tullut hiusrutiineihini jäädäkseen? Tämä vilahti jo kesän lempparituotteissakin, mutta hehkutetaan nyt vielä lisää! Kuivashampoot keksittyäni en olekaan tämän lisäksi mitään uusia muotoilutuotteita pysyvästi hyllyyni kelpuuttanut. 

Biozellin rakennesuihke on osoittautunut näppäräksi kiharakampauksissa tuomalla hiuksiin karheutta ja sitä kautta kiharoille pysyvyyttä. Suoraan tukkaan en tuota karheutta tarvitse, koska se vain takuttaisi valmiiksi kuivaa latvaani. Hyvää suihkeessa on, että se on hienojakoista ja helppo harjata hiuksista pois. Rakennesuihkeella voi tuoda karheutta myös hiuksen tyveen ja letittäessä sillä saa kaivattua rakennetta liukkaampaan hiuslaatuun. Mainio tuote! 


Sitten tummien silmänalusten luottotiimi.

Joe Blasco -valoväri*
Oranssihko peiteaine (sävy Orange Highlight 1) taittaa pois silmänalusten sinertävyyttä. Tuote on voidemaista ja paksua ja se peittää tummuutta myös hyvin. Valoväri ei juurikaan jämähdä silmänalusten ryppyihin, kuten minulla monet vastaavat tuotteet tekevät. Tämä on hyvä tuote myös kuivista silmänalusista kärsiville. 

E.l.f Undereye Setting Powder
E.l.f:in silmänaluspuuterilla on hyvä kiinnittää peiteaine. Puuteri on hienojakoista ja kevyttä ja sitä tarvitsee sipaista silmänalusille vain vähän. Puuteri ei tee ihosta liian mattaista, mutta kiinnittää peiteaineen hyvin.

Real Techniques Setting Brush
Tämä sivellin on näppärä erityisesti silmänalusten puuterointiin ja käytänkin sitä aina yhdessä E.l.f:in silmänaluspuuterin kanssa. Olen nähnyt tätä käytettävän myös highlighterin levitykseen, joten käyttötapoja löytyy muitakin. Sivellin on kuitenkin erityisen sopiva silmänalusille, koska se on pehmeä ja joustava sekä sopivan kokoinen. 


Huulituotteiden arkikombo.

Hurraw! Moon Balm
Moon Balm pääsee heittämällä Hurraw!-suosikkieni joukkoon. Yöhuulivoiteena tämä on hyvä, koska koostumus on hieman vahamaisempi kuin perus-Hurraweissa. Kosteus siis säilyy huulilla pidempään. Tuoksu on ihanan rentouttava sekoitus kamomillaa ja vaniljaa.

Essence Colour & Care Lipstick
Sävy 06 Girls Club on nimestään huolimatta mainio sävy arkikäyttöön. Neutraali vaaleanpunainen nude on näitä "omat huulet mutta parempi"-sävyjä. Kermainen koostumus tuntuu huulilla mukavalta ja tätä voi lisätä ilman peiliäkin. Puna on astetta kivempi valinta ulos mennessä kuin huulirasva. Tässä on tyttömäisen marjainen tuoksu.


Sellaiset ovat olleet syksyn suosikkituotteeni. Muutamia uusiakin lemppareita on jo tullut, mutta niistä lisää sitten talven lemppareissa!

Mikä on ollut sinun syksyn suosikkituote?

*Saatu blogin kautta 

4 kommenttia:

 1. Biozellin Texturizing Spray on ihan mahtava! Mä voisin hehkuttaa tota ties miten paljon :D Tolla saa niin kivasti sitä karheutta ja rakennetta hiuksiin, mitä juuri kaipaankin.

  Setting Brush on mulla käytössä pääasiassa highlightereille, mutta täytyykin testailla sitä silmänalusille yhdessä ton elfin puuterin kanssa :)

  VastaaPoista
 2. RT:n sivellin kuulostaa kivalta! Mulla on myös Hurrawin sama yörasva, mutta jostain syystä tykkään enempi niistä "tavallisista" Hurraweista. :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin tykkään Biozellin suihkeesta, elfin silmänaluspuuterista ja rt:n siveltimestä! Muita noista en ole testannut, mutta Hurraw! Moon Balmin olen miettinyt hankkivani, kun tulee tarvetta uudelle huulirasvalle :)

  VastaaPoista
 4. Biozellin Spray on ihan huippu, tykkään ihan sikana! Setting Brush on ollut mullakin kauan käytössä, itse käytän sitä highlighterille.

  VastaaPoista