6. marraskuuta 2016

Laventelin sävyinen katastrofi

Olisin kovasti tahtonut postata tänään Halloween-lookistani, mutta minkäs teet kun ei tullut otettua siitä kunnollisia kuvia. Sen sijaan tyydynkin valittamaan hiusteni kovaa kohtaloa erästä tuotetta kokeiltuani.


Tästä aamusta lähtien hiukseni ovat siis näyttäneet tältä. Ja tämä kuva on otettu sen jälkeen kun olin 15 minuuttia epätoivon vimmalla niitä harjannut. Ei tullut selvää sen jälkeenkään, vaan hiukset tuntuivat kuivaakin kuivemmalta ja rätisevän kitkaisilta. Syyllinen hiusten karuun ulkomuotoon on tässä:


Biozell Color Mask Sävyspray. Tuo laventelin sävyinen vielä tarkennettuna. Kävin siis eilen juhlimassa ystäväni syntymäpäiviä, jossa oli pukeutumisteema Halloweenia ajatellen. Tein itselleni deer make up -lookin ja hiuksiin suoristusraudalla kiharat ja päälaelle vielä nutturat "sarviksi". Samaan syssyyn halusin kokeilla ensi kertaa suihkutella kiharoihin vähän violettia sävyä ekstraefektiksi.


Ja kaunishan tuon sävytteen aikaansaannos oli. Sävy on ihana, kylmä violetti ja se levittyi kivasti hiuksiin "raidoiksi" eli aika tasaisesti ilman sen suurempia ponnisteluja. Illalla menin kampauksella nukkumaan ajatellen, että hyödynnän päivän kiharat vielä huomennakin. No, sen sijaan hiuksia aamulla harjatessani lopputulos oli tuo ensimmäinen kuva + tämä:


Hiuksia katkeili ihan hirveästi, tuossa kuvassa ei edes ole kaikki, vaan lattiallekin tippui kasa hiuksenpätkiä. Harjasin kyllä hiuksia aikamoisella vimmalla, kun en vaan kestä jättää hiuksiani päiväksi takkuun. Kiharoista ei operaation jälkeen ollut enää jälkeäkään. Yleensähän ne ovat minulla säilyneet hiusten latvoissa hyvänä yhdestä kahteen päivää tekemisen jälkeen. Tällä kertaa latvat hapsottivat joka suuntaan ja tuntuivat hirveän karheilta.

Lätkäisen tänään päähäni vielä hiusnaamion ja pesen sävysprayn rippeet pois. Katsotaan sitten mikä on tilanne huomenna. Harmittaa, kun tykkäsin tämän suihkeen ideasta niin paljon! Ihan ihme homma, miten tämä voi kuivattaa ja takuttaa hiukset näin pahasti. Tästä huolimatta kutkuttaisi testata vielä tuo pinkki, mutta katsotaan uskallanko. En varmaan ainakaan kaikkialle latvoihin.

Onko teillä kokemuksia tästä sävyspraystä? Onko joku muu tuote tehnyt teille vastaavaa?

Sävysprayt saatu blogin kautta testiin. 

8 kommenttia:

 1. Voi ei :/

  Onni on tummahkot hiukset, joissa ei näy pastellisetkaan värit ellei suihkuta koko purkkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nää vaaleat houkuttelee kyllä kaikenlaisiin kokeiluihin :D Onneksi hiukset ovat parin pesu- ja hoitokerran jälkeen jo lähes normaalit!

   Poista
 2. Hui! :o En taidakaan uskaltaa itse testata tollasta, vaikka aluksi noista innostuinkin. Mun hiukset on muutenkin aika kuivat, joten en todellakaan halua väen väkisin kuivattaa niitä enää yhtään enempää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla sit ainakin alkuun vaan pieneen hiusosioon. Mutta tuo suihke kuivattaa kyllä aika tavalla, vähän kuin olisi kuivashampoota suihkutellut latvaan :/

   Poista
 3. En toki oo tota kyseistä tuotetta käyttäny, mut siis kyllähän tollaset hiuksiin suihkutettavat sprayt ja esim ne liituvärit kuivattaa hiusta ihan jo koostumuksenkin takia. Itsehän en pysty kiharoita pitää edes yhtä iltaa, ilman että hiukset on älyttömänä takkupalloa (ja siis ihan ilman mitään lisävärejäkin). Itse en vaan koskaan harjaa takkuja auki ennen pesua. Suosittelisin siis jatkossa tommosessa tilanteessa käydä eka pesemässä aineet pois + laittamassa hoitoainetta, niin sitten on helpompi harjata auki, eikä tee hiuksiin niin paljon vahinkoa! :)
  Sinänsä ikävä, et toi takkutti hiuksia vielä pahemmin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon voinut esim. rakennesuihketta suihkutella latvoihin ihan huoletta, eikä ole ollut tällaista ongelmaa. Sekin kuitenkin karhentaa hiuksen rakennetta. Mulla kiharat pysyvät hyvin, eivätkä hirveästi takkuunnu kuin niskasta. Yleensä kiharat saa melko helposti harjattua auki ja pysyvät kiharalla vielä harjaamisen jälkeenkin. Itse tykkään hyödyntää kiharoita useampana päivänä, enkä pestä niitä pois heti. Ainoa tuote tuo Biozellin sävysuihke, joka mulla on noin pahasti hiuksia takuttanut ja kuivattanut :/

   Poista
 4. Siis toi oli ihan kamala aine. Ostin viime viikolla just ton laventelin värisen. Hiukset tuli niin takkuun jo suihkuttelun jälkeen ja ihan kuiviks latvat ja harjatessa lähti niin hiuksia. Huonoin tuote mitä ikinä oon laittanu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, sullakin käynyt näin :/ Joo, en kyllä uskaltaisi toista kertaa noin paljoa tuota suihkutella, ehkä vaan tyyliin johonkin yhteen hiusosioon. Kuivahiuksisten kannattaa kyllä skippaa tämä kokonaan.

   Poista