Sivut

17. marraskuuta 2016

Joulufiilistelyä Lushilla

Lushin joulutuotteet tulivat myyntiin jo lokakuun alussa, mutta minulla joulufiilistelyt alkavat oikeastaan vasta nyt. Tunnustan, että olen kyllä jo suunnitellut ja hankkinutkin suurimman osan joululahjoista.. Joululaulut eivät kuitenkaan vielä innosta, enkä ole koristelujakaan mitään vielä laittanut. Myös glögi-, pipari- ja joulutorttukaudet ovat vielä avaamatta. Niiden aika on sitten joulukuussa tai sitten otetaan varaslähtö tänä viikonloppuna, kun vietämme tupareita uudessa kodissa.


Jouluisia tuoksuja olen alkanut kuitenkin jo käyttämään. Lushilla ihania joulun tuoksuisia tuotteita riittää, joten oli mukavaa päästä jälleen tutustumaan joulukokoelmaan etukäteen yhdessä muiden bloggaajien kanssa. Lushin Mannerheimintien liikkeen Party Roomissa (Lue lisää täältä) kokoonnuttiin syyskuun lopulla henkilökunnan suunnitteleman kosmetiikka-aiheisen ohjelman parissa. 


Esillä oli lähes koko joulukokoelma (jokin tuote muistaakseni puuttui) ja sitä kuvailtiin ahkerasti. Esillepano on Lushilla aina niin kaunis! Tuotteita päästiin tietysti myös testailemaan ja samalla kuultiin, että ahkeran tuotekehittelyn ansiosta kaikki joulutuotteet on saatu säilöntäaineettomiksi. Aika mahtavaa! 


Joulutuotteisiin tutustuttiin siemaillen samalla kuohujuomaa. Kaikille oli varattu näytteet muutamista joulukokoelman tuotteista käsihoitoja varten.


Mustista purkeista löytyy Christingle-vartalonhoitoaine (sininen), Sleepy-vartalovoide (liila) ja Snow Fairy -vartalonhoitoaine (vaaleanpunainen). Palat ovat Salt and Peppermint Bark -kuorintapalaa (vihreä) ja Buche de Noel -putsaria (rusehtava). Jo näistä näytteistä näkee, että Lushin tuotteissa on todella pirteä värimaailma. Ja kaiken jouluisen ei tarvitse olla vain punaista ja vihreää!


Yksi parhaista ohjelmanumeroista oli tutustuminen joulukokoelman uusiin ja vanhoihin kylpypommeihin. Jokainen huoneessa oleva varmasti toivoi omistavansa kylpyammeen. Ovathan nämä upeita! Yllä ihana turkoosi-pinkki Mistletoe-kylpypommi.

Kuva: Queen of Glitter -blogin Sini

Yllä olevassa kuvassa liotan käsiäni Northern Lights -kylpypommivedessä. Onneksi pommeja ja kylpypaloja voi käyttää myös jalka- tai käsikylpyyn, jos ei omista kylpyammetta. Yksi kiva vinkki on myös ostaa näitä mukaan reissuun, jos hotellihuoneessa on kylpyamme.


Jännintä oli päästä valmistamaan erästä Lushin joulukokoelman tuotetta itse! Arvaako joku jo kuvan ainesten perusteella, mistä tuotteesta on kyse? Siihen tulee siis muun muassa mantelijauhoa, tuoreita satsumoita/mandariineja ja brandyä. Kaikki mitattiin tarkasti vaa'an ja mittojen avulla ja muussattiin tehosekoittimella kiinteäksi massaksi. 


Massasta tehtiin lopuksi pötkö, jonka päälle rullattiin ohut merilevä-kääre. Kyseessähän on siis Buche de Noel -kasvojenpuhdistussavi! Meidän pötköstä tuli aika nätti, vaikka itse sanonkin. Tästä saatiin kaikki vielä purkilliset kotiinviemisiksi.

Saimme valita mukaan myös kaksi muuta tuotetta Lushin joulukokoelmasta. Kerron myöhemmin mitä valitsin ja mitä olen niistä tykännyt ja tietysti millaista on myös Buche de Noel -putsari. Yksi valitsemistani tuotteista on hurmannut minut jo täysin! 

Joulua odotellessa käyhän tutustumassa Lushin joulukokoelmaan Manskulla tai Citycenterillä tai jos et asu pääkaupunkiseudulla niin näet koko kokoelman myös täällä, se on joka vuosi yksi ihanimpia ja saa varmasti juhlamielelle.

Oletko jo käynyt tsekkaamassa Lushin joulutuotteet? Onko sinulla joulukokoelmassa joku kestosuosikki?

4 kommenttia:

  1. Ei ole vielä kestosuosikkeja, mutta kuvissakin näkyvä Salt&Pepper-kuorinta on ihana. :)

    VastaaPoista
  2. Lushilla on kyllä niin herkullisia tuotteita.

    VastaaPoista