17. lokakuuta 2016

Pettymykset 3

Tässä olisi taas muutama minulle pettymyksen aiheuttanut tuote. Kirjoittelen näistäkin, koska minusta ainakin se on ihan mielenkiintoista kuulla niistäkin tuotteista, jotka eivät ole ihastuttaneet. Tässäkin on varmasti tuotteita, joista joku toinen on pitänyt paljon, minulle se vaan ei ole ollut hyvä. Perustelen toki että miksi! Kaikki kosmetiikkatuotteet eivät vaan ole kaikille :)


Tällä kertaa joukossa on siis neljä tuotetta. Näistä MAC:in Fix+ on ainoa eläinkokeeton ja otin sen nyt poikkeuksena tähän joukkoon mukaan. Ajattelin jatkossakin tuoda blogissani mahdollisimman vähän esille ei-eläinkokeettomia tuotteita, mutta kun olen tätä viime aikoina jo testannut, niin saattepa siitä nyt mielipiteeni.

MAC:in Prep + Prime Fix+ -kosteussuihke houkutteli minua pitkään ennen kuin raaskin ostaa sen. Tämä oli siis monia kuukausia sitten ennen päätöstä ryhtyä käyttämään eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Fix+ on ehkä yksi eniten kehuja kerännyt kosmetiikkatuote kauneusbloggaajien keskuudessa, joten odotukset sille olivat kovat. Ei minulla mitään ongelmaa sen kanssa ole ollutkaan, suihke on hienojakoinen ja ihan kiva. Se vaan ei tee minun ihollani yhtään mitään. En koe että se auttaisi meikin kiinnittymiseen tai kestoon tai tekisi juuri mitään muutakaan erityistä. Fix+ on minulle aivan samanlainen kuin monet muutkin kosteussuihkeet, se vaan jää helposti käyttämättä kun siinä ei ole kivaa tuoksua. Olen siis muutaman testikerran jälkeen unohtanut tämän matkakokoisen purkin laatikkoon pölyttymään. Enpä siis erityisesti tämän kohdalla harmittele, etten voi sitä enää eläinkokeiden vuoksi ostaa.

IsaDoran Insane Volume Lash Styler* -ripsiväri aiheutti ensin ihastusta pinkillä ulkoasullaan, mutta kummastutti tuubin avatessa. Harja on ripsivärissä kuminen ja siinä on kaksi selkeästi eri puolta. Toisella puolella on samassa tasossa harjaksia monessa rivissä ja toisella puolella ne taas ovat yhdessä rivissä kaaren muodossa. En useankaan yrityksen jälkeen ole ottanut harjasta selkoa tai saanut sillä levitettyä ripsiväriä nätisti. Ripsiväriputkilo annostelee massaa aika runsaasti kerralla ja harja ei auta ripsien erottelussa lyhyine ja harvoine piikkeineen. Tuloksena ovat siis aina mömmöripset, jotka joutuu käymään läpi ripsikammalla. Tämä ripsari ei siis valitettavasti ollut minua varten. Alla vielä kuvassa ripsivärin harja.   


Crazy Rumorsin Cinnamon Bun -huulivoide oli pakko-ostos minulle, jonka lempiherkkuihin korvapuustit lukeutuvat. Myös kaikki mausteiset tuoksut ovat suosikkejani syksyisin ja talvisin. Tämä oli tuoksultaan kuitenkin ihan plääh, eikä korvapuustista tietoakaan. Cinnamon Bun -huulivoide tuoksuu miedolta vaniljalta jollain etäisen mausteisella tvistillä. En olisi taatusti sokkotestissä saanut tästä mieleeni korvapuustia. Crazy Rumorsin huulivoiteet eivät koostumukseltaan voita suosikkimerkkini Hurraw!:n huulivoiteita, joten taidan jatkossakin pysytellä enemmän niissä. Hurraw!:eista ei yksikään ole tuoksultaan ollut niin iso pettymys kuin tämä. Jos siis etsit vaniljan tuoksuista huulivoidetta, saatat tykätä tästä. Korvapuustifanit älkää vaivautuko.

Essencen Quick & Easy Nail Polish Remover Pads -lappuset ostin hetken mielijohteesta testiin. Olin kai jo unohtanut, etteivät mitkään vastaavat ole olleet kovin hyviä ja halpa hinta houkutteli. Kynsilakan poistoainelaput ovat asetonittomia ja niissä on hedelmäinen tuoksu. Usein asetonittomat kynsilakanpoistoaineet ovat tuntumaltaan öljyisiä, eivätkä kuivata ihoa ja kynsia niin paljoa. Miinuksena näissä oli tietenkin se tehottomuus. Lapuilla saa hinkkailla kynsiä puolet kauemmin kuin normaalilla kynsilakanpoistoaineella. Kädet jäävät tästä myös öljyisen tuntuisiksi. Kynsilakkojen poisto ei ole sellainen asia, johon haluaisin tuhlata aikaa yhtään enempää kuin on pakko, joten näille lapuille on pakko sanoa ei jatkoon.

Onko sinulla kokemuksia jostain näistä tuotteista? Mihin tuotteeseen olet viime aikoina pettynyt?

*Saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Fix+ on mun mielestä hyvä, kun haluaa extrahyvän pigmentin johonkin luomiväriin. Silloin sitä tulee suihkittua siveltimeen, mutta en mä kasvoille tota nykyään enää suihki, kun ei sillä oo mitään vaikutusta :D Mä mietin pitäisikö ostaa noita essencen kynsilakanpoistolappuja, mutta ehkä ihan hyvä etten ostanut, jos noi kerran on tehottomia :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, tuohon en oo Fix+:saa tainnut kuin kerran kokeilla, kun en tykkää käyttää luomivärejä märkänä. Joo ei kannata tuhlata edes ton vertaa noihin kynsilakanpoistoainelappuihin :/

   Poista
 2. Heh, kaksi muutakin tullut vastaan, jotka eivät ihan tajunneet Fix+:n ideaa. Omassa versiossa lähinnä ärsytystä aiheuttaa se pumppu, koska ruiskii minne sattuu isoja pisaroita. Mulla kyllä kosteuttaa ihoa, laitan usein meikin pohjalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole pumpun kanssa ollut ongelmia, sulla on varmaan ollut sitten huono pakkaus. ja kylhän se kosteuttaa vähän, mut halvemmalla saa paljon kivempiakin kosteussuihkeita :)

   Poista
 3. Korvapuustihuulivoide kuulostaa hyvältä, mutta harmi, jos tuoksu ei ollutkaan sellainen kuin voisi olettaa. Muuten tykkään kyllä Crazy Rumorseista tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuon tuoksu ei kyllä vastaa mun mielikuvaa korvapuustista, valitettavasti. Sellanen oikeesti korvapuustilta tuoksuva huulivoide olisikin ihana<3

   Poista