4. lokakuuta 2016

Fuksiaislook ja kuulumisia

Moikka! Halusin näyttää teille lookin, jonka kehittelin fuksiaisiani varten. Samalla kerron vähän kuulumisia! Aloitetaan vaikka niistä kuulumisista, viimeisen viikon aikana kun on tapahtunut niin paljon kaikenlaista. Viikonloppuna muutimme poikaystävän kanssa uuteen kotiin, mikä on luonnollisesti vienyt paljon aikaa ja voimia. Sunnuntaina saimme tehtyä vanhan asunnon loppusiivouksen, joten nyt voin keskittyä vain uuden asunnon järjestelyyn ja sisustamiseen. Uusi huonekaluja pitäisi hankkia ainakin keittiön pöytä ja tuolit, tv-taso, sohvapöytä, työpöytä ja yöpöydät. Myös olohuoneen matto ja verhot olisivat hakusessa. Olen tästä sisustusprojektista niin innoissani!


Koulussa taas tehtävää riittää ja viime viikolla minulla oli jo ensimmäinen tenttikin. Tentti oli kemian valmentavasta kurssista ja uskoakseni se meni ihan hyvin. Kemia jäikin sitten ainoaksi valmentavaksi kurssiksi minulla, kun pääsin kuitenkin matikan lähtötasotestistä läpi. Otin tilalle "Saksan alkeet"- ja "Service as Business"-opintokokonaisuudet. Saksaa olen opiskellut aikanaan lukiossa, joten se on toistaiseksi vaikuttanut aika helpolta. "Service as Business" on verkkokurssi, jossa omat haasteensa minulle tuo aikatauluttaminen. Nyt odotan "Kemia ja biokemia"-opintojen alkamista, mielenkiintoista nähdä miten haastavalta varsinainen kemia sitten tuntuu. 


Sitten vähän kosmetiikkakuulumisia. Kuten instagram-seuraajani jo tietävätkin, I love me -messut ovat tässä kuussa ja minut löytää sieltä sitten pyörimässä bloggaajapassi kaulassa. Se taas tarkoittaa, että sain jälleen kunnian arpoa blogissani pääsyliput I love me -messuille. Arvonta tapahtuu tänä vuonna instagramissa, joten jos olet lipuista kiinnostunut, suuntaa osallistumaan arvontaan instagramiin @neitiminttukihara. Arvonta on auki 7.10. asti. Blogin puolella taas on luvassa paljon messuhöpinää niin ennen, aikana kuin jälkeen messujenkin.

Viime perjantaina pääsin tutustumaan etukäteen Lushin joulukokoelman tuotteisiin ja nythän ne ovat jo myynnissäkin! Lushin tuotteethan ovat väri- ja aromaterapiaa parhaimmillaan ja lisätään siihen vielä jouluteema...ah. Eräs kokoelman tuote ihastutti minua erityisesti, joten siitä kerron ihan varmasti lisää mahdollisimman pian. 


Sitten mennään tähän fuksiaislookkiin. Halusin jakaa sen teidän kanssa, koska kampaus ja meikki onnistuivat mielestäni hyvin ja tästä saattaa joku saada inspiraatiota omaan juhlalookkiinsa. Opiskelen siis ensimmäistä vuotta estenomiksi ja meillä oli pari viikkoa sitten fuksiaiset. Teemana oli tänä vuonna Laureassa "Ancient gods" eli antiikin jumalat. Lähdin miettimään teemaa ensin itselleni aivan väärästä päästä eli vaatteista. Teeman mukainen pukeutuminen ei innostanut yhtään, mutta kun lähdinkin toteuttamaan teemaa kampaukseen ja meikkiin, oli lopputulos oikein kiva!

Kampausta varten ostin Glitteristä tuollaisen kuminauhapannan, jolla kieputin hiukset niskaan. Ihan alkuun kiharsin hiukset nopeasti ja sitten vaan tosiaan osio kerrallaan kieputin hiuksia pannan ympärille. Eteen jätin vapaaksi isomman kiharaosion. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tällaista kampausta kokeilin. Takaa se ei ollut ihan viimeistellyn näköinen, mutta se ei fuksiaisissa haitannut. Edestä sen sijaan tämä menisi jo hienommissakin juhlissa täydestä. Kampaus näyttää siltä, kuin siihen olisi mennyt paljonkin aikaa ja vaivaa, vaikka se on oikeastaan melko helppo ja yksinkertainen.


Meikkini noudatti samaa kultaista ja hehkuvaa linjaa. Silmämeikin tein kokonaan suosikillani Too Facedin Chocolate Bar -paletilla ja highlighterina on Beccan upea Champagne Pop. Huulille sipaisin Jane Iredalen PlayOn Lip Crayonia sävyssä Blissfull*. Siinäpä ne tärkeimmät olivatkin! Vaatteissa päädyin pukeutumaan turvallisesti mustaan ilman mitään erityistä "asua". Nuo olkapäissä olevat kultaiset koristukset saivat nyt edustaa vaatteissa teemaa. Näin saatiin pukeutumisteemoja inhoavasta houkuteltua ulos jotan omalta tuntuvaa, mutta teemaan sopivaa. Me happy!

Mitäs sinulle kuuluu? Aiotko tulla I love me -messuille?

*Saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis look! Itseltä jää varmaan I love me -messut tänä vuonna väliin, tää lokakuu on jotenkin tosi hektinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! No voi harmi :/ Ei sinne tietysti ole kaikkien niin helppoa päästä muutenkaan, jos ei asu pääkaupunkiseudulla. Joutuu ainakin näkemään järjestelyjen kanssa enemmän vaivaa.

   Poista
 2. Kaunis look! Tuollaiset yksinkertaiset kampaukset toisinaan hämää, näyttävät paljon monimutkaisemmilta kuin ovatkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salka! Niinpä, se hämää kun ei heti nää miten ne on tehty ;) Ja kiharat pelastaa paljon!

   Poista