10. syyskuuta 2016

Syyskuun 2016 Livbox

On pitkästä aikaa taas Livboxin esittelyn vuoro. Olen toistaiseksi tilannut lähinnä näitä bloggaajabokseja, mutta edellinen, palkintopisteillä saamani boksi oli Toukokuun Livbox. Tässä kuussa boksin teemana on "Syyspäivien iloksi" ja sieltä löytyy jopa seitsemän bloggaajan valitsemat tuotteet.


Bloggaajaboksin sisältö näytti minun silmääni paremmalta kuin edellisen, keväällä tuleen boksin sisältö. Siitä en edes kirjoittanut, kun boksista jäi itselleni käyttöön vain kaksi tuotetta. Nyt näyttää siltä, että ainakin viisi tuotteista käytän itse. Ei huono!

Katsotaas sitten boksin sisältöä:

Korres Basil Lemon Suihkugeeli 
(Ovh 13,50 € / 250 ml, boksissa 40 ml näytekoko)

Iskin tähän nopeasti silmäni boksia avatessa. En ole pitkään aikaan (vai olenkohan oikeasti koskaan?) testannut mitään Korresilta. Jos jonkun tuoksuisen suihkugeelin olisin merkiltä ottanut testattavaksi, se olisi ollut juuri tämä tuoksu. Ah sitruunaa ja basilikaa, nam nam! Pullon suulta haisteltuna tuoksu tosin on hieman astianpesuainemainen, mutta käytössä sen vasta huomaa tykkääkö vai ei. Odotan tämän testaamista innolla!

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick Kosteuttava Hoitosuihke (Ovh 12,90 € / 200 ml, boksissa täysikokoinen tuote)

Tämän hoitosuihkeen suhteen fiilikset olivat aika neutraalit, mutta aion kyllä tuotetta testata. Käytän harvoin hiuksiin hoitosuihkeita, mutta jos tämä toimii niin voisin hyvin kuvitella sen jäävän käyttöön kevyempänä hiuksiin jätettävänä hoitotuotteena. Uutta tuskin ostan joka tapauksessa, kun ajatuksenani olisi siirtyä pikkuhiljaa eläinkokeettomaan kosmetiikkaan.

Lumene Sensitive Touch Hellävarainen Silmämeikinpoistoaine
(Ovh 6,90 € / 100 ml, boksissa täysikokoinen tuote)

Silmämeikinpoistoaineen suhteen fiilikset olivat aika samat kuin hoitosuihkeenkin. En oikeastaan käytä erikseen silmämeikinpoistoainetta, mutta annan tällekin mahdollisuuden. Olen viime aikoina ihastunut ennen turhana pitämiini misellivesiinkin, joten miksen voisi meikinpoistossakin mieltäni vielä muuttaa. Katsotaan!


Cutrin Chooz Refreshing Kuivashampoo
(Ovh 15,90 € / 200 ml, boksissa 100 ml näytekoko)

Tästä ilahduin, koska kuivashampoo, mutta toisaalta olen jo tätä testannut joten mitään uutta ei ole luvassa. Muistaakseni tämä kuivashampoo hoiti hommansa ihan hyvin. Cutrinin eläinkokeettomuudesta en ole varma.

IsaDora Inliner Kajal Silmänrajauskynä
(Ovh 9,90 € / 1,3 g, boksissa täysikokoinen tuote)

IsaDoran kajal minulta löytyy jo, joten tämän annan eteenpäin. Tykkään tuotteesta ajatuksena, mutta minulla tämä ei vaan pysy silmän vesirajassa. Laittamisesta tunnin päästä kajalista ei ole enää tietoakaan. Luulin, että tämä ongelma johtuu silmieni vetisyydestä, mutta IsaDoran kajalia vastaava Colourpopin kajalkynä pysyi minulla paljon paremmin.

Dermalogica Skin Hydrating Booster Tehotippa
(Ovh 94 € / 30 ml, boksissa näytekoko 10 ml)

Hui miten kallis tämän täysikokoinen versio on! Aika mahtavaa siis, että näin arvokas tuote löytyy boksista! Testaan tämän enemmän kuin mielelläni; tämä olikin toinen boksissa minua erityisesti ilahduttanut tuote. Kevytkoostumuksinen, mutta kosteuttava seerumi sopii hyvin syksyyn. Itse en vielä tarvitse mitään kovin tuhteja voiteita, mutta pikkuhiljaa ihoni pintakuivuus alkaa vuodenajan vaihtuessa varmasti palata. 

Makiash Kynsilakka
(Ovh 11,90 € / 10 ml, boksissa täysikokoinen tuote)

Makiash ei ole merkkinä kiinnostanut minua lainkaan, mutta olisin tämän testannut jos olisin saanut toisen sävyn. Saamani sävy näyttää purkissa tummalta punertavan ruskealta, mikä ei erityisesti houkuttele kokeilemaan. Tämä lähtee siis eteenpäin.

Kokonaisuutena hyvä ja runsas boksi, vaikka ei minulle ihan napakymppi ollutkaan. Rahoilleen tässä kuussa sai aivan varmasti vastinetta ja mitään heikkoa kohtaa en tämän kuun boksista keksi! Hieno homma Livbox ja tuotteita valinneet bloggaajat :)

Tykkäsitkö tässä kuussa Livboxista? Mikä oli suosikkituotteesi boksista?
  

2 kommenttia:

  1. Boxi oli ihan jees, tykkäsin ja kaikki tuotteet pääsevät testiin :) Toisaalta jäin jotenkin kaipaamaan sellaista hiphurraa tuotetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli hyvin samat fiilikset! Mut ehkä me bloggaajat vaaditaan vähän enemmän et se vau-fiilis jostain tulee ;) Mulle noi Dermalogican ja Korresin näytteet oli kuitenkin jo tosi mieluisia, et ei huono. :)

      Poista