24. elokuuta 2016

Pieni iHerb-tilaus

Tein pitkästä aikaa pienen tilauksen iHerbille ja ajattelin nyt näyttää, että mitä täällä aletaan seuraavaksi testailemaan. 


Pidin tilauksen pienenä, jotta välttyisin tullimaksuilta. Vähän houkuttelisi tehdä uusi tilaus aika pian, kun monia kivoja juttuja jäi vielä mietintään. Tässä nyt nämä, jotka tällä kertaa tarttuivat mukaan!


E.l.f:in High Definition Undereye Setting Powderista olen lukenut kehuja useammalta bloggaajalta, nyt viimeisimpänä Lipstick Loven Lindalta. Pikku purkki maksaa vain pari euroa, joten nappasin tämänkin mukaan tilaukseen. Minulla ei olekaan ollut aiemmin erikseen puuteria silmänalusmeikin kiinnitykseen. Kiva päästä tätä siis testaamaan. Purkin mukana tuli tuo pieni, musta sivellin, jolla ei kuitenkaan tee puuterin kanssa mitään. 


Bdellium Toolsin vihreä 780 -sivellin oli sopivasti pienessä alennuksessa, joten se lähti myös pienen mietinnän jälkeen mukaan tilaukseen. En omistanut aiemmin kynäsivellintä, joten tämä tulee todella tarpeeseen. Vihreä ulkomuoto on pirteä!

Hurraw!:in huulivoide mintun tuoksuisena on keikkunut jo jonkin aikaa testauslistallani parin muun merkin huulivoiteen kanssa. Minttu oli niistä houkuttelevin, joten otin senkin jo odottelemaan edellisten huulivoiteiden loppumista. Tämä on varmasti hyvä!


Sitten siihen syyhyn, minkä vuoksi tein nyt iHerbille pitkästä aikaa tilauksen. Schmidt'sin vegaanisia ja eläinkokeettomia dödöjä on kehuttu mm. Rabbit Glow- ja Kivipuuteri -blogeissa ja olen niitä jo kauan halunnut kokeilla. Merkin tuotteet vaan ovat aika arvokkaita, joten en ole raaskinut niihin investoida ennen kuin tiedän toimivatko ne minulla. iHerbistä tilattuna dödön sai kahdeksalla eurolla, jonka raaskin vielä maksaa tietämättä tehokkuudesta. Toivottavasti tuote lunastaa lupaukset!

Mitä sinulle on viimeisimpänä lähtenyt iHerbiltä mukaan?
  

16 kommenttia:

 1. Mulle meinaa iskeä jo vähän iHerb-kyllästyminen, mutta viimeksi tilasin vitamiineja sieltä ison satsin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta taas oli virkistävää pitkästä aikaa selailla iHerbin valikoimia :D

   Poista
 2. Mä tilaan yleensä vitamiineja, koska ovat siellä ehkä kolmanneksen Suomen hinnoista ja esim. D-vitamiini on mielestäni Suomessa elävän ihmisen elämän ehto etenkin talvella. Olen myös tilannut pari Hurraw! -huulirasvaa ja Ecotoolsin kabukin. Nykyään koen niin suuria oman tunnon tuskia, jos tilaan kosmetiikkaa tai siveltimiä Iherbistä enkä osta samoja Suomesta, että se homma on vähän jäänyt. Lisäksi niiden tullimaksujen kanssa kikkailu on alkanut ärsyttää, kun ne muuttuu vuosi vuodelta hankalimmiksi. :(

  P.s. Kantsii muuten pysyä holleilla, sillä blogiin on tulossa pian arvontoja! :)
  yhdessakasvokkain.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tuolta kyllä mitään kalliimpaa tai painavampaa raaski tilata, mutta pienempiä juttuja silloin tällöin. Minäkin tykkään ostaa Suomesta, mut esim. Elfin tuotteet ja tuo dödö ovat Suomessa niin kalliita, ettei ole järkeä niitä summia maksaa. Ehkä sitten, jos noihin tykästyn!

   Poista
 3. Heiii kiitos muistutuksesta! Minun on ollut tarkoitus tehdä tilaus iHerbille, mutta jotenkin se on hatarasta päästä päässyt luiskahtamaan.. Tuo Schmidt-deo lähtee ehdottomasti tilaukseen ja sen lisäksi tarvitsen kipeästi huulivoiteita! *lähtee näpyttelemään tilaustaÄ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään :D Tuoltapa löytyy molemmat ja hyvään hintaan :)

   Poista
 4. Mä rakastan Schmidt'sin dödöjä, mutta niiden myyntihinta on Suomessa aika kova. Mulla ei ainakaan ole varaa maksaa dödöstä 18 euroa :/ Siksi tilaankin omat dödöni iHerbistä. Elfin puuteri on kyllä tosi hyvä, mutta tuo sen mukana tulema sivellin on kyllä täysi floppi :D

  Itse tilaan iHerbistä ihan koko ajan, kun se kerran halpaa on. Viimeksi taisin tilata Elfin primerin, Physicians Formulan poskipunan ja Alba Botanican vartalorasvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kumman korkea tuo hinta :/ Ehkä tuotakin voisi pitää silmällä, jos tulisi joskus joku tarjous. Jos tuohon tykästyn niin en kuitenkaan sitä jatkuvasti viitsisi iHerbistä tilata. Elfin puuteria on kiva päästä testaamaan! Kuulostaapa mielenkiintoiselta sun ostokset, toivottavasti raporttia on tulossa! ;)

   Poista
 5. Mua niin harmittaa, että iHerbille ei ole tullut ELFin neljän poskipunan palettia, sitä oon kytännyt, mutta ei näy. Tilaisin heti, jos se sinne tulisi. Viimeksi tilasin sieltä vitamiineja ja käsisaippuan täyttöpussin. Itse pidän aina tilaukset niin pieninä, ettei tule tulleja, en jaksa sitä säätöä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän huonot valikoimat iHerbissä kyllä joidenkin merkkien osalta on :( Jospa se tulisi myöhemmin, se kuitenkin on aika uusi juttu (muistaakseni?). Vitamiinit pitää munkin sieltä vielä tsekata.

   Poista
 6. Toivottavasti tykästyt tohon Elfin puuteriin, mulla se on ainakin toiminut tosi hyvin, mutta toki ihan normipuuterillakin pärjäisi :D Toi Schmidt'sin dödö on ihan huippu ja tykkään tosi paljon tosta tuoksusta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut onhan sitä hienoo omistaa silmänalusille oma puuterinsa ;) Aattelin kyllä testaa sitä vähän muuallekin naamaan. Nyt pitäis malttaa oottaa, et edellinen dödö loppuu :D Haluun jo testaa sitä Schmidt'siä!

   Poista
 7. iHerbissä on postikulut nousseet hieman, joten mitään painavampaa sieltä ei oikein viitsi enää tilata, koska muuten tulee tullirajat nopeasti vastaan. Toivottavasti tykkäät tuosta dödöstä, mulla se toimii erinomaisesti, jos ei nyt ihan hikiliikuntaa harrasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä taisin lukeekin jossain vaiheessa :/ Ootan kyllä dödön testaamista innolla!

   Poista
 8. Tuo dödö kiinnostaa, koksa yksikään luonnondödö ei ole toiminyt. Parhain on tainnut olla tähän mennessä Born to Bion. Hurraw lime on oma lemppari <3 Kivaa uutta viikkoa Nella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan et lime oli sun lemppari :) Se on myös mun toinen lemppari Hurraweista. Pitää raportoida sitten tuon dödön toimivuudesta.

   Poista