Sivut

12. elokuuta 2016

Miehen kesän loppuneet

Otetaas tähän väliin taas poikaystävän tyhjentämiä purkkejä. Omatkin loppuneet minulla on jo kuvattuna, mutta video on vielä editoimatta. Tuotteiden nimien perässä olevista tähdistä huomaa, että jokunen blogini kautta saatu purkki päätyy miehelle käyttöön. Yleensä jos vaan jemmoista löytyy, annan mieluusti hänelle omia purkkejani sen sijaan että ostaisimme hänelle niitä erikseen. Saadaanhan nämä arvioitua hänenkin näkökulmastaan.


Loppuneita on tällä kertaa kuusi täysikokoista ja yksi näyte. Hyvin pitkälti pesulinjalla mennään, vaikka kosteutustakin joukosta löytyy. 


JOHN FRIEDA FRIZZ EASE MIRACULOUS RECOVERY SHAMPOO 250 ml*

"Ihan miellyttävä shampoo. Tuoksu oli mukiinmenevä."

Käytin itse tämän sarjan hoitoaineen, joka oli aikamoinen silikonipommi. Jos tukalleen kaipaa silottavuutta, kannataa Frizz Ease -sarjaan tutustua. John Friedan hiustenhoitotuotteissa on aika voimakas tuoksu, jota itse vierastan.

BORN TO BIO MEN BLACK & WHITE SHOWER GEL 300 ml*

"Ihan hirveä haju, eikä muutenkaan erityisen hyvä."

Ensimmäinen testaamamme Born To Bion tuote jätti lähtemättömän vaikutuksen salmiakkilikööri "Salmaria" muistuttavalla tuoksullaan. Tai miehestä se muistutti vielä enemmän Jägermeisteria. Koostumus on paksun geelimäinen ja vaahtoaa kohtalaisesti. Itse testaisin mielelläni jossain vaiheessa myös muita Born To Bion suihkugeelejä. 


MANCAVE MOISTURISER 100 ml*

"Raikkaan ja voimakkaan tuoksuinen. Ihan ok."

ManCaven kosteusvoiteessa on miehekäs tuoksu, mutta ei perinteisellä axetavalla. Voide itsessään on monien miehille suunnattujen voiteiden tavoin kevyttä ja nopeasti imeytyvää.

ESSE DEEP MOISTURISER (näyte)*

"En muista yhtään mikä tämä oli."

Mies käytti tämän ManCaven välissä, koska iho alkoi kuivua liikaa pelkästään sitä käyttäessä. Minusta auttoi kuivuuteen.


SKIN BLOSSOM GENTLE FACE WASH 150 ml*

"Pumppu ei ollut kovin näppärä. Tuoksu ei kauhean hyvä. Koostumus liian löysää."

Skin Blossomin putsaria käytin itsekin ja tykkäsin siitä. Ohuen geelimäinen puhdistusaine vaahtoaa kevyesti ja pesee ihon hellävaraisesti. Pumppupullosta plussaa, vaikka pumppu itsessään hieman jäykkä olikin.

YVES ROCHER HYDRA VEGETAL REFRESHING CLEANSING GEL 125 ml

"Paksua geeliä. Paksuuden vuoksi tönkköä levittää, mutta toimi kuitenkin. Parempi kuin Skin Blossom. Ihan miellyttävä tuoksu." 

Yves Rocherin geeliputsari on juuri sellainen tuote, josta en itse pidä yhtään. En ole muutenkaan geeliputsareiden ystävä ja tämä on juurikin paksua geeliä, jota saa turhan kauan hinkata pois iholta. Minusta siis ei jatkoon.

MAN CAVE FACESCRUB 100 ml*

"Vähän liiankin tiukkaa tavaraa. Tätä oli outoa levittää. Kaipa muuten toimi." 

Paksu kasvokuorinta teki terää satunnaisesti käytettynä miehen pintakuivalle iholle.

Lainaukset poikaystävän mielipiteitä. Tähdellä merkityt olen saanut blogin kautta. 

4 kommenttia:

 1. Mun poikaystävän tyhjentyneet lista olisi helppoa luettavaa. Kerran kuussa loppuu XZ shampoo ja hoitoaine sekä pullo Axea silloin tällöin. Kasvorasvat kestävät ikuisuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikäs siinä jos on luottotuotteet löytyneet ;) Mulla tuo mies tuntuu käyttävän kasvorasvaa nopeempaan tahtiin kuin minä, en voi käsittää :o

   Poista
 2. Ite tykkäsin Skin Blossomin putsarista kovasti. Ja varsinkin tykkäsin Born to Bion Salmarisuihkarista, oon salmiakkifani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille toi salmiakkisuihkugeeli oli vähän liikaa, vaikka tykätään myös molemmat salmiakista. Kiva kuulla et suhun upposi :) Kiitos kommentista!

   Poista