Sivut

10. elokuuta 2016

Eka kerta -tägi

Tämä on ikivanha tägi, mutta löysin sen youtube-aloittelijana vasta jokunen kuukausi sitten. Youtubessa tämä on tosiaan pyörinyt jo enemmänkin, mutta en ole nähnyt tästä vielä blogiversiota. Erilaiset tägit ovat minusta hauskoja, koska niissä voi paljastaa lukijoille lisää kiinnostavia juttuja itsestään. Kosmetiikkabloggaaja saattaa jäädä helposti aika etäiseksi henkilöksi, koska kosmetiikasta blogatessa ei välttämättä kerro itsestään muuta kuin ne kosmetiikkamieltymykset. Toki tämäkin riippuu persoonasta, mutta minulle tällainen tägipostaus on helppo tapa kertoa vähän lisää itsestäni.

1. Ensimmäinen ihastus?

Ensimmäinen, jonka selkeästi muistan, oli eräs poika päiväkodissa. Muistan pojan olleen söpö ja kiva. Päiväkodissa en osannut tällaisia asioita vielä nolostella, vaan taisin aika avoimesti tätä poikaa palvoa.

2. Ensimmäinen suudelma?

Ensimmäiset pusut vaihdoin mökillä naapurin pojan ja hänen kaverinsa kanssa. Kyllä, molempien. Mutta en yhtä aikaa. Kunnollinen suudelma oli sitten eräillä festareilla hieman alkoholia nauttineena ihastuksen kanssa. Harmittaa vähän, että tuo tilanne meni miten meni, mutta tuskin olen ainoa joilta näitä vähemmän imartelevia pusukokemuksia löytyy.. 


3. Ensimmäinen poikaystävä?

Ensimmäinen poikaystäväni on myös nykyinen poikaystäväni. Yhdessä olemme olleet reilut kuusi vuotta ja yhdessä olemme toivottavasti vielä pitkään.
  
4. Ensimmäinen paras ystävä?

Lapsuuden paras ystäväni oli varmaakin tuo ensipusun toinen osapuoli eli naapurin poika. Naapureita kun olimme ja aika saman ikäisiä, leikimme alle kouluikäisinä paljon yhdessä. Päiväkodissa tapasin sitten ensimmäisen "bestikseni" ja hänen kanssaan olimme samassa koulussa tokalta luokalta lukion loppuun, suurimman osan vielä samalla luokalla. Nykyisin pidämme harvoin yhteyttä, mutta hän on minulle edelleen tärkeä.

5. Ensimmäinen nolo hetki?

Apua, miten tällaista voi muistaa! Olisikohan ensimmäinen, jonka muistan, ollut joskus kolmevuotiaana? Perhepäivähoidosta muistan tilanteen, jossa istuin toisen lapsen kanssa viimeisinä ruokapöydässä ja oli ihan hirveä pissahätä. pöydästä ei saanut kuitenkaan nousta ennen kuin oli syönyt. Vahinkohan siinä sitten kävi matkalla vessaan. Tapahtuman aiheuttama häpeä on jäänyt vahvasti mieleen, vaikka sen silloin kauan sitten pikkutyttönä koki.


6. Ensimmäinen lento?

Äitini mukaan 9 kuukauden iässä Sotshiin lomamatkalle. Perheeni on reissannut aina todella paljon ja useamman kerran vuodessa ollaan aina jossain ulkomailla käyty. Lentäminen ei ole minulle enää kovin jännittävää, joten en osaa mielessäni eritellä lentoja erikseen.

7. Ensimmäinen pelko?

Kyselin tätäkin äidiltäni ja aika loogisestikin hän vastasi että 4-5 kuukauden iässä alkoi näkymään äidin menettämisen pelko. Suurimmalla osalla lapsista tuon ikäisenä tai vähän myöhemmin alkaa vierastaminen, johon tämä liittyy. 


8. Ensimmäinen lemmikki?

Äitini vastasi tähän, että ne kaikenlaiset sammakot, sisiliskot ja jopa ötökät, joita pienenä hoivailin. Olen ollut pienestä asti todella eläinrakas. Virallisesti ensimmäinen lemmikkini on Max-chihuahua, tällä hetkellä 11-vuotta. Ihana, persoonallinen vanha herra. Ajoittain leikkii kuin pentu, mutta nukkuu kuitenkin jo suurimman osan päivästä. Maxin rakkaus numero yksi on ruoka ja nykyään kaikki ruokaa muistuttava katoaakin nopeasti Maxin ulottuvilta.
  

9. Ensimmäinen alkoholijuoma?

Tätä on ihan mahdotonta muistaa. Luultavasti joku kuohuviinilasillinen juhlissa. 

10. ja 11. Ensimmäinen tatuointi ja lävistys?

Minulla ei ole tatuointeja tai lävistyksiä. Yhdet korvarei'ät löytyy. Kummatkaan eivät oikeastaan minua kiinnosta.

12. Ensimmäinen blogi, jota aloit seuraamaan?

Luultavasti serkkuni Marian blogi Dazzling Glow. Pian tämän jälkeen aloin seuraamaan myös muun muassa KarkkipäivääOstolakossa-blogia ja Cosmetic Landia. Nykyään lukulistaltani löytyy viitisenkymmentä blogia, joista suurin osa on kosmetiikka-aiheisia. Olen lukijana aika uskollinen ja luen yleensä kaikki postaukset seuraamiltani bloggaajilta. Minusta on ihanaa, kun oppii tuntemaan blogitekstien kautta myös bloggaajan persoonaa ja ajatusmaailmaa.


13. Ensimmäinen konsertti?

Äitini tiesi kertoa, että Ti-Ti Nallen konsertti. Itselläni ei ole tästä mitään muistikuvaa. Vieläkin muistan kyllä kaksikin Titi-Nallen laulua, jotka muuttuvat nopeasti korvamadoiksi, jos niitä alkaa ajattelemaan. "Ti-Ti Ti-Ti Nalle, missä tallustaa..." 

14. Ensimmäinen puhelin?

Nokia 3610, jonka aluksi jaoimme siskoni kanssa, kunnes sisko sai oman puhelimen. Muistan jokaisen puhelimen, jota minulla on ollut. Nykyinen iPhone 5s on muistaakseni vasta neljäs puhelimeni! Olin Nokiatyttö ennen iPhoneen siirtymistä.

Mitä itse vastaisit näihin kysymyksiin?

Postauksen kuvituksena on helmiä kuva-arkistojeni kätköistä.

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus, tässä oli monta sellaista kohtaa, josta en ole omassa blogissani maininnut mitään, joten pitää varmaan joskus toteuttaa tämä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai ja voihan näistä halutessaan kertoa vähän vapaamuotoisemminkin, mulle vaan tän tyyppinen postaus oli helpompi toteuttaa :)

   Poista
 2. Voi kuinka hellyttävät koirut. :) <3 Mä vastaisin samalla tavalla ensimmäinen konsertti-kysymykseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva :) Ti-Ti Nalle oli selkeesti pop joskus 90-luvulla ;D

   Poista
 3. Heh, mullakin taitaa olla vasta neljäs (tai viides puhelin) menossa. Käytän kännykät aina ihan loppuun, enkä ole ostamassa aina uusinta mallia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, käytän elektroniikan aina loppuun, kun en jaksa opetella uuden käyttöä ;)

   Poista
 4. Mahtava postaus! :) Mä tuppaan hajottamaan mun puhelimet, joten mulla niitä on ollut melkoisesti :D Sen takia mä en voisi ikinä maksaa puhelimesta älyttömän paljoa. Tällä hetkellä mulla on menossa kallein puhelimeni, joka kustansi n. 300 euroa. Se on kyllä itselleni ihan maksimi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kata! :) Mulla ne yleensä on kestäneet ihan hyvin naarmuja lukuunottamatta. Muistan et joku noista entisistä Nokioista kävi kaks tai kolmekin kertaa vahingossa pesukoneessa ja toimi siitä huolimatta hyvin vielä pitkään sen jälkeen :D

   Poista