Sivut

29. heinäkuuta 2016

Kesän paras ostos

Tein pari viikkoa sitten kesän tähän mennessä parhaan ostokseni, joten täytyyhän se tulla blogissakin esittelemään! Tällä kertaa ei ole kyse kosmetiikasta, mutta saahan sitä välillä poiketa aiheesta? Kyseinen ostos on siis Rebecca Minkoffin Mini M.A.C Crossbody -laukku vaalean liilana (Pale Lilac).


Kerrotaas ensin vähän kulutustaustastani laukkujen suhteen. Nykyään pyrin ostamaan laukkuja lähinnä tarpeeseen ja silloinkin laatua. Tahdon, että laukku kestää säännöllistä käyttöä ja säilyy kauniina pitkään. Se yleensä tarkoittaa, että laukulleni tulee ostoksena hintaakin enemmän kuin edulliselle tekonahkalaukulle. Käytän sitä yhtä ja samaa (tai nyt kahta ja samaa) laukkua kuitenkin koko ajan, joten pidemmän päälle hintaa laukuilleni jää todella vähän.


Olen hieman turhamainen ja tykkään merkkilaukuista. Louis Vuitton ja muut ökykalliit merkit minua eivät juuri kiinnosta, mutta keskiluokan hintaiset merkit, kuten suosikkini Michael Kors, kyllä. Olen haaveillut myös Kate Spaden laukuista, mutta merkin verkkokauppa ei toimita Suomeen. Tällä kertaa haaviini jäi laukku minulle melko uudelta merkitä, Rebecca Minkoffilta. Ymmärtääkseni tämä Mini M.A.C on mallina aika klassikko. Sitä en kyllä ihmettele lainkaan, laukku on hyvin yksinkertainen ja ajaton, mutta sisältää myös kivoja yksityiskohtia.


Rakastan simppeleitä laukkuja, johon ei kyllästy. Tärkeää on, että laukku sopii tyyliltään yhteen vaatekaappini kanssa. Toistaiseksi olen pysynyt erossa perusmustasta ja -ruskeasta ja leikitellyt sitten enemmän laukkujen väreillä. Edellinen laukkuostokseni oli laivastonsininen ja tämä on sitten vaaleanvioletti, joka on ollut koko kesän lempivärini.


Laukussa on pitkä hihna, joka on minulle tärkeä juttu. Molemmissa taskuissa on vetoketjut ja rahataskuna käyttämässäni etutaskussa vielä tuo koristelukkosysteemikin. On huojentavaa, kun ei tarvitse miettiä että pysyvätkö tavarat menossa mukana laukussa. Kauniita yksityiskohtia laukussa on edessä olevan klipsulukon lisäksi vetoketjujen vetimistä lähtevät, pitkät nahkahapsut. Laukku on heti rennomman oloinen niiden kanssa. Metalliketju hihnassa ja muut tummat metalliosat tuovat laukkuun ryhdikkyyttä ja asennetta. Hempeän pastellinen väri yhdistettynä metalliosiin on hyvin tasapainoinen kokonaisuus.


Laukku on tilattu Rebecca Minkoffin nettikaupasta USA:sta. Tilaus sujui ongelmitta ja hintaan laskettiin kätevästi valmiiksi mukaan tullit ja toimitusmaksu (joka on ilmainen vain yli 300 dollarin tilauksiin). Laukku tuli toimitettuna kotiovelle ja lähetti soitti ennen kuin tuli tuomaan paketin. Yhteensä kaikkine kuluineen laukulle jäi hintaa n. 150 euroa. Laukku itsessään maksoi nyt tarjouksessa 115 dollaria (alun perin 195 dollaria). Tätä samaa sävyä ei enää alennusmyynneistä nettikaupasta löydy, mutta monia muita ihania kyllä. Kannattaa tsekata!


Nyt minullakin on laukku, jossa ei tarvitse kantaa mukana puolta omaisuutta. Minähän nimittäin kannan, jos kaikki vain laukkuun mahtuu. Välillä on kuitenkin kiva lähteä matkaan mukanaan vain välttämättömimmät tavarat. Toivottavasti laukku kestää käyttöä, tämä oli nimittäin rakkautta ensi silmäyksellä!

Kerro kommenteissa, mikä/millainen on suosikkilaukkusi tai unelmalaukkusi :)

8 kommenttia:

 1. Itse jumiudun usein pitkäksi aikaa yhteen ja samaan laukkuun vaikka noita vaihtoehtoja kaapissa olisikin runsaasti.. Pitäisi varmaan tehdä inventaariota ja laittaa iso osa noista kiertoon - loppujen lopuksin sitä oikeasti pärjäisi parilla hyvällä laukulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kannattaa varmasti laittaa laukut rahaksi jos ei niitä enää käytä :) Musta on kivempi omistaa vaan pari tosi kivaa laukkua usean ihan kivan sijaan.

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen laukku. Itse tarvis saada kanssa uus, mutta en osaa päättää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on! Kyl sen tietää sit kun se oikee tulee vastaan :)

   Poista
 3. Oi tää on niiiiin kaunis! Tuon kun saisi mustana, niin kelpais. Valkoinen tosin sopisi mun nykyisen kännykän suojakoteloon : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On <3 Musta oli liian perus mulle, mut onhan se käytännöllinen :)

   Poista
 4. Oi miten kaunis laukku<3 Mulla on vähän sama periaate laukkujen suhteen kuin sulla - ostan mieluusti jonkun vähän kalliimman, mitä tulee sitten käytettyä pitemmän aikaa ja mikä myös säilyy laadukkaana pitkään. Ostin alkuvuodesta ensimmäisen Korsin laukkuni ja se on ollut mulla käytössä siitä lähtien lähes päivittäin eikä siinä ole vielä pienintäkään kulumisen merkkiä havaittavissa. Niistä H&M:n "nahka"laukuista, joita joskus aiemmin käytin olisi tässä vaiheessa jäljellä vain muisto :D En mäkään ihan äkkiä lähtisi tuhansia euroja maksamaan mistään LV:n tms. laukuista, mutta tollaset keskihintaiset menee kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda<3 Mulla on myös säilynyt MK yli puolitoista vuotta hyvänä päivittäisessä käytössä. Kyllä kannatti ostaa! Mullakin edellinen ennen sitä oli H&M:n tekonahkalaukku ja se meni likaiseksi ja sen tasku meni rikki. Toivottavasti tää RM kestää hyvin käyttöä :)

   Poista