Sivut

11. heinäkuuta 2016

3 vinkkiä nopeuttamaan arkimeikkausta

Nyt tulee tuleviinkin maanantaihin sopivia vinkkejä, nimittäin siitä kuinka aamuisesta meikkausrutiinista voi nipistää pari minuuttia pois. Toki nopeimmalla pääsee, kun jättää meikkaamatta kokonaan/meikkaa matkalla töihin/töissä, mutta mulle mikään noista ei oikestaan ole vaihtoehto. Näillä kolmella vinkillä olen saanut hieman nopeutettua meikkausrutiiniani. 


1. VINKKI: meikkaa kulmat puuterimaisella kulmavärillä

Puuterimaisella kulmavärillä kulmat saa tehtyä isommin vedoin ilman, että kulmista tulee tiukat pötkylät. Aloitan kulmakarvan hahmottelun alareunaunasta edeten häntää kohti. Näin tummimmat osat tulevat kulman alaosaan ja ulkonurkkaan. Kulmapuuteri näyttää luonnolliselta ilman, että kaikkia karvoja tarvitsee piirtää yksi kerrallaan. Puuterin käyttö saattaa vaatia alkuun harjoittelua, mutta kun se tulee tutuksi, on tämä yksi nopeinpia tapoja tehdä kulmat. Päälle laitan aina kulmavahan, joka tekee kulmiin sitten sitä erotellumpaa lookkia ja pitää ne paikallaan.


2. VINKKI: sipaise poskipunaa myös silmäluomille

Minä en käytä oikeastaan ikinä työpäivinä luomiväriä. Se on meikkauksessa vaihe, jonka jätän herkästi pois jos ylimääräistä aikaa ei ole. Tätä poskipunakikkaa käytän kuitenkin usein. Kun olen levittänyt poskipunan, sipaisen sormella poskipunaa myös silmäluomille. Tarkoitukseen sopivat kaiken sävyiset poskipunat. Tämä toimii niin hohtavalla punalla kuin mattapunallakin. En laita alle edes luomivärinpohjustajaa. Toimistossa istuessa luomeni rasvoittuvat harvoin niin, että väri alkaisi liikkua luomella. Ja huolettoman, kevyen silmämeikin kanssa minua ei mahdollinen liikkuminen niin haittaakaan. 


3. VINKKI: vaihda meikkivoide puuteriseen mineraalimeikkipohjaan

Puuterimaisella meikkipohjalla saat korvattua samassa meikkivoiteen ja puuterin. Jos pohjatuote jo hohtava, kuten kuvassa näkyvä Ontic Mineralsin tuote, voi jättää myös korostustuotteen pois. Tarkoitukseen sopii sekä kiinteä puuteripohja että irtopuuteripohja. Pohja on nopea pyöritellä iholle tiheällä kabukisiveltimellä ja siitä saa tehtyä juuri niin peittävän kuin tahtoo. Minulla mineraalimeikkipohja myös pysyy melko hyvin paikallaan ja kuluu nätimmin pois kuin meikkivoidepohja.

Kaikki ei tietenkään toimi kaikilla, mutta minulla ovat nämä vinkit toimineet. Testaa ihmeessä, jos etsit tapoja vähentää aamuista kiirettä!

Kerro ihmeessä omat vinkkisi arkimeikkauksen nopeuttamiseen :)

Osa postauksen kuvituksen tuotteista saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Kestovärjäys kulmiin ja silloin itselleni riittää vain väritön kulmageeli.

  Kiireessä korvaan varjostukset ja poskipunan aurinkopuuterilla tai rusehtavalla poskipunalla. Isolla siveltimellä muutama pyyhkäisy poskipäiden tienoille ja se on siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kestovärjäys on varmasti näppärä juttu! Niinkun ois tietty ripsenpidennyksetkin :) Hyvä tuo aurinkopuuterivinkki!

   Poista
 2. Kesällä mä käytän aurinkopuuteria luomivärinä, ainakin make up for everin face & body on vedetty ennätysvauhtia sormin kasvoille, mikään ei ole helpompi meikkipohja kesällä kuin se. Joskus sipaisin sitä samalla sääriinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aurinkopuuterikin toimii varmasti tohon hommaan :) Mä en nykyään osaa olla asettamatta meikkipohjaa puuterilla, mut sulla on pysysynyt toi F&B ilmankin? Mulle vastaava ois varmaan Lumenen Long Wear Blur, jonka saan kans hetkessä levitettyä naamaan :) Tosin senkin tykkään vielä asettaa sillä puuterilla.

   Poista