Sivut

23. kesäkuuta 2016

Supermood Youth Glo

Supermood on mielestäni yksi kiinnostavimpia suomalaisia luonnonkosmetiikkamerkkejä. Sarja vaikuttaa siltä, että se oikeasti toimii ja se on tyylikkään ja laadukkaan oloinen. Pakkaukset ovat pelkistetyn kauniita. Merkin tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Supermood on selkeästi huolella ja ajatuksella laadukkaista raaka-aineista tehty sarja, mikä tietysti näkyy hinnassakin. Nämä tuotteet ovat luonnonkosmetiikan luksusta. 


Voitin keväällä Glitz & Glam -blogin arvonnasta Supermoodin Youth Glo -sarjan kuorinnan ja naamion. Kiitokset vielä Minnalle! Olen tuotteita jo hyvän aikaa nyt testaillut ja ajattelin nyt heittää ilmaan vielä arviot näistä. Jännittäviä tuotteita ovat molemmat! 


Youth Glo Luxury Peel -kuorinnan teho perustuu AHA- eli hedelmähappoihin kuorivien rakeiden sijaan. Kyseessä on todella tuju kuorinta, jota ei kannata käyttää useammin kuin kerran viikossa tai kahdessa. AHA-hapot irrottavat kuolleita ja kuivia soluja ihon uloimmasta kerroksesta. Kuorinnan ansiosta uusi, terve iho tulee näkyviin ja iho näyttää kirkkaammalta. Happo saa ihon punoittamaan, joka minulla ei kuitenkaan kestä kuin 15-30 minuuttia. Kun noudattaa pakkauksen ohjeita, ei tarvitse pelätä että seuraavana päivänä peilistä katsoo palaneen näköinen naama. 

Minulla AHA-happukuorinta tekee ihon väristä tasaisemman näköisen ja auttaa myös näppyjä paranemaan nopeammin. Meikki yleensä levittyy kuoritulle iholle tasaisemmin. Supermoodin Luxury Peel -kuorinta on todella tehokkaan oloinen, mutta ei ole ärsyttänyt ihoani. Iho rauhoittuu kuorinnan jälkeen nopeasti, kun sille levittää seuraavaksi esittelemäni naamion.   


Supermood Youth Glo Babyface Mask sopii loistavasti käytettäväksi Luxury Peel -kuorinnan jälkeen. Paksu ja ravitseva naamio rauhoittaa hyvin kuorinnan jälkeisen punoituksen iholla. Minusta naamio tuntuu iholla enemmän ravitsevalta kuin kosteuttavalta. Naamiolla kestää hetken imeytyä, mutta minulla se humahtaa ihoon aina täysin. En pese sitä illalla pois, vaan vasta aamulla. Naamio jättää iholle hiukan napakan fiiliksen. Aamulla iho on tämän kombon jäljiltä terveen ja tasaisen näköinen.


Tässä vielä naamion ja kuorinnan koostumukset. Naamio on tosiaan aika paksua tahnaa ja kuorinta on ohutta ja geelimäistä. Molemmissa on kevyt, yrttinen tuoksu. Youth Glo -sarjahan on suunnattu erityisesti ikääntyvälle iholle, mutten näe syytä miksei nuorempikin iho voisi siitä nauttia. Keski-ikäisen iholla tuotteiden vaikutukset mahdollisesti näkyvät selkeämmin, mutta olen itsellänikin huomannut eron tuotteita käyttäessä.

Mitä tykkäät näistä tuotteista?

4 kommenttia:

 1. Tuo kuorinta minultakin löytyy ja olen kyllä siitä tykännyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että on sunkin iholle sopinut! Ärtsy tapaus, mutta tehokas ja hyvä. :)

   Poista
 2. Mulla odottaa nää kokeilua, pitää joku päivä aloittaa testailut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloita toki, suosittelen ensin testaamaan niin ettei ole heti perään menoja tiedossa. Ja ihan minimivaikutusajalla eka kerta :)

   Poista