8. kesäkuuta 2016

Pinkkiä kolmella tapaa

Yksi kesän lempivärejäni on ehdottomasti pinkki. Tykkään pinkistä ja vaaleanpunaisesta vuoden ympäri, mutta kirkkaan pinkki on minulle selkeästi kesäväri. Tykkään pinkistä erityisesti tehosteena, niin pukeutumisessa kuin meikissäkin. Minulle ripaus pinkkiä piristää lookkia, eikä sen yleensä ole tarkoituskaan olla vaatetuksen tai meikin hallitsevin osa. Kokosin tähän kolme helppoa tapaa käyttää kirkkaan pinkkiä.

1. Kynnet


Helpoin tapa on tietysti lakata pinkit kynnet. Ne toimivat pirteänä asusteena, mutta eivät pistä liikaa silmään. Jos nämä tuntuvat liian räikeiltä arkeen, voi neonpinkillä lakata kynnet myös esimerkiksi festareille. Minulla on kuvassa kynsillä uusi rakkauteni China Glazen Pink Voltage, jonka tilasin Elevenin nettikaupasta. Kyseessä on todella neonpinkki lakka. Pullossa siinä näyttää olevan sininen hohde, mutta kynsillä se on mattaisempi. Tästä tulee ehdottomasti kesän 2016 suosikkilakkani!

2. Huulet  


Toinen helppo tapa lisätä väriä ilmeeseen on pinkki huulipuna. Voit aloittaa tutustumisen jostain vähän rauhallisemmastakin pinkistä tai sitten mennä suoraan neoniin. Jotta pinkistä saadaan arkeen sopiva, muu meikki tulee jättää aika minimiin. Luomille laitoin vaaleanpunaista luomiväriä ja poskille pinkkiä poskipunaa, jotka yhdessä tukevat huulipunaa, mutta eivät vie liikaa huomiota. Tuona päivänä halusin kuitenkin korostaa väriä myös pukeutumisessa, joten minulla on myös pinkit nappikorvikset ja toppi, josta löytyy pinkkiä. Kokonaisuus ei kuitenkaan ole liian barbie, pelkästään kesäinen. Minulla on tässä huulilla mikäs muukaan kuin MAC:in Candy Yam Yam.

3. Silmät


Kolmas tapa on näistä se "kokeilevin" eli ei ehkä ole kaikkien mieleen. Pinkit silmänrajaukset ovat kuitenkin yllättävän kauniit ja simppelit, jos jälleen muun meikin jättää minimiin. Huulille voi parittaa kaveriksi vaikka jonkun pinkkiin vivahtavan nuden. Muuten meikki ei välttämättä muuta väriä kaipaakaan. Itse laitoin myös hennon vaaleanpunaista luomiväriä, mutta se ei juuri luomilta erotu. Pinkit rajauksetkin voisivat olla hitti festareilla, jos ei näitä arkena uskalla kokeilla. Kuvassa pinkit rajaukset on tehty Yves Rocherin upealla Rose Fuchsia -kajalilla.

Onko pinkki sinun värisi? Mikä on suosikkitapasi käyttää pinkkiä?

8 kommenttia:

 1. Pinkki on jäänyt itsellä vähän unholaan viime aikoina, mutta kesällä sitä tulee kyllä lyötymään huulista ja kynsistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin pinkki uinui unohduksissa talvikauden, mut kesällä sitä tekis mieli käyttää koko ajan :)

   Poista
 2. Ai vitsit miten hyvältä toi pinkki rajaus silmissä näyttää! Ihastelin jo Instassa tota :) Pinkki on ihana väri, multa sitä löytyy useimmiten huulilta ja luomilta sitten vähän vaaleampana :) Ja nyt haaveilen sitten pinkistä kajalista.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään! Kiitoksia jälleen kehuista :) Suosittelen tuota Yvesin kajalia, se ei oo kauheen kallis ja pysyy tosi hyvin. Tai kerro, jos löydät pinkin kajalin joltain toiselta merkiltä, itse en oo sellaiseen edes törmännyt :D

   Poista
 3. Pinkki on mulle kesäväri, jota käytän lähinnä vain lämpiminä ja aurinkoisina päivinä. Sinulle pinkki sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! :) Se on kyllä niin kesäväri <3

   Poista
 4. Multa löytyy myös tuo yr:n rajauskynä mut vielä en sitä ole kunnolla saanut testattua, sulle ainakin sopii mielettömän hyvin! :)

  VastaaPoista