Sivut

20. kesäkuuta 2016

Meikkikokoelma: kajalkynät

Alkuviikon tsemppejä kaikille töihin menijöille ja lomalaisille ihanaa lomaa! Tänään jatketaan pitkästä aikaa meikkikokoelmapostausten tekoa. Ensimmäisen meikkikokoelmapostauksen meikinpojustajista voit lukea täältä. Siirrytään seuraavaksi kajalkyniin, joita minulta löytyy yhdeksän kappaletta. Kaikki ovat eri sävyisiä ja tässä on periaatteessa kaikki sävyt mitä tarvitsenkin. Joitakin erikoisempia sävyjä ja ehkä joku ruskea kajal olisi vielä kiva hankkia.


Kaksi kynistä on siinä ja rajalla ovatko ne kajalkyniä vai luomivärikyniä, mutta otin ne kuitenkin mukaan tähän postaukseen. Sävyissä löytyy kaikkea valkoisen, mustan ja pinkin väliltä. Neutraalimpia sävyjä on ehkä hieman enemmän, mutta värikkäämpiäkin löytyy. Seuraavaksi sitten swatcheja, jotka on lueteltu aina vasemmalta oikealle.


BoHo silmänrajauskynä "02 Bleu"* 
Tummansininen kajal on yksi tämän joukon suosikkejani ja luultavasti näistä eniten käyttämäni. Tummansininen näyttää luomilla lähes mustalta, mutta astetta pehmeämmältä. Sillä saa silmiin tummuutta luonnollisen näköisesti. 

Dr. Hauschka Kajal Eyeliner "08"*
Harmaanruskea kajal on myös astetta hillitympi versio mustasta. Kauempaa eroa ei juuri huomaa, mutta lookki näyttää silti luonnollisemmalta. Tämän sävyinen kajal sopii lähes varmasti kaikille. 

Grimas Kohl "101"*
Sitten se perusmusta. Tätä käytän yllättävän vähän, mutta välillä rajaan sillä silmän vesirajat jotain bilemeikkiä varten.


Avon Kohl Eye Liner "Turquoise Waters"*
Upea turkoosi kajal, joka on samaan aikaa helposti käytettävä ja erottuva. Kaunis erityisesti ajaripsirajassa.

IsaDora Perfect Contour Kajal "63 Tropical Green"*
Vaalea turkoosin vihreä kajal. Tykkään ehdottomasti enemmän Avonin kajalista, IsaDoran vedenkestävä kajal ei tarttunut minulla vesirajaan ollenkaan. Tämä on kuitenkin ollut minulla niin vähän aikaa, että täytyy jatkaa testailuja. 

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil "15 Rose Fuchsia"
Viimeisin hankintani eli kirkkaan pinkki kajal. Tykkään tästä tosi paljon. Koostumus on aika pehmeä, joten levittämistä pitää vähän treenailla. Toisaalta tässä on todella hyvä pigmentti. Pinkki on tämän kesän väri!


IsaDora Inliner Kajal "56 Blonde"
Nuden värisen kajalin ostin alavesirajaan laitettavaksi. Nude tekee silmistä vähän suuremmat ja kirkkaammat. Valitettavasti IsaDoran kajal kuitenkin pysyy vesirajassani heikosti. Minulla on kyllä todella helposti vuotavat silmät, joten toisaalta en sitä ihmettele.

NYX Jumbo Eye Pencil "604 Milk"
Valkoinen, vahamainen kynä on tarkoitettu enemmän luomelle kuin silmänrajaukseen. Laskin tämän kuitenkin kajalien joukkoon. Milk-sävyä voi käyttää esimerkiksi kirkkaiden luomivärien alla, jotta ne saa näkymään luomella mahdollisimman kirkkaina.

H&M Eye Pen "Taupe"
H&M:n ikivanhasta luomivärikynästä/kajalista en ole raaskinut luopua, vaikka olen sitä monta kertaa miettinytkin. Sävy on todella nätti, shimmerinen taupe. Pigmenttiä riittää, mutta kynä minulla kerääntyy herkästi silmäluomien ryppyihin.

Kuten näkyy, ison osan olen saanut blogin kautta. Ennen blogin perustamista omistinkin ehkä kaksi kajalia, enkä niitä osannut oikein käyttää. Näin sitä vain oppii koko ajan uutta! Kajalithan ovat maailman helpoin keino piristää/tummentaa/muuttaa silmämeikkiä jotenkin. Viivat vain ylä/alaluomille ja heti ilme muuttuu vähän erilaiseksi. Etenkin kesällä suosittelen testailemaan vähän villimpiäkin sävyjä, kuten pinkkiä. Räikeät sävyt ovat ihanan freesin ja kesäisen näköisiä!

Käytätkö kajalkyniä? Mikä on suosikkisi?

*Saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Käytän ehkä kerran vuodessa. Aloin miettimään, että onkohan mulla yhtään, mutta oli niitä pari eksynyt. Toinen on nude, jota käytän alavesirajassa ja toinen musta. :D

  VastaaPoista
 2. Voi kyllä käytän, en osaa muulla rajatakaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kajalilla saa kyllä ihanan huoletonta jälkeä :)

   Poista
 3. Omalla kohdalla silmänrajauskynään tartun kun en jaksa erityisemmin luomivärien kanssa kikkailla, värillisillä saa helposti ja nopeasti hieman piristystä meikkiin :)

  VastaaPoista