Sivut

11. kesäkuuta 2016

Kevään lempparituotteet

Seuraavaksi käydään läpi kevään lempituotteitani. Edelliset suosikkini, talven lempituotteet, voit käydä lukemassa täältä. Iso osa talven suosikeistani on ollut suosikkejani myös kevään, mutta paljon uusia, kivoja tuttavuuksiakin on löytynyt.


Monet näistä ovat jo blogissa näkyneet. Mukana on niin ihonhoitoa kuin meikkejäkin. Kaikkia näitä suosittelen lämpimästi!


Mossa 3 in 1 Cleansing Micellar Water* on saanut minut tykästymään misellivesiin ihon aamupuhdistuksessa. Konjac-sienien käyttö on jäänyt tauolle tämän löytymisen jälkeen, vaikka luulen niihinkin vielä jossain vaiheessa palaavani. Vadelmaisella misellivedellä pyyhkimisen jälkeen iho on raikas ja puhdas, mutta ei kiristelevän kuiva. Tuotteessa ei ole teollista, alkoholista tuoksua, vaan mukava miedosti vadelmainen aromi. Mossa on luonnonkosmetiikkaa ja sillä on Ecosert-sertifikaatti.

Aamujen ilahduttajana on toiminut myös näppärä Eucerin Aquaporin Active Eye Care*. Tuubissa on metallinen aplikaattoripää, jolla tuotteen voi levittää suoraan silmänympäryksille. Levitän metallipäällä levittämisen jälkeen tuotteen vielä tarkemmin sormin, jotta se levittyy tasaisesti. Metallipää tuntuu viileältä ja raikkaalta ja tuote itsessään virkistää väsynyttä silmänympärysihoa. Suuria kosteustehoja tästä ei saa, mutta herätyksen väsyneille silmille kyllä. 


Rituals... Happy Buddha -suihkuvaahto on toiminut viime ajat suihkukaverinani ja meistä tuli välittömästi hyvät ystävät. Mausteisen appelsiininen tuoksu ja runsas, pehmeä vaahto tekevät pesuhetkestä elämyksellisen. Vaahtoava geeli ei tunnu kuivattavalta iholla, päin vastoin. Ainoa miinus tuotteessa on, että sitä annostelee helposti liikaa kerralla. Vaahtomaiset tuotteet eivät muutenkaan ole yleensä kovin riittoisia.

Argital Argiltubo* on vihreään saveen perustuva kuorinta/naamio. Tämä on ollut vakkari saunareissuilla ja itse olen käyttänyt sitä naamion tapaan saunassa. Puhdistavaksi tuotteeksi Argiltubo ei kuivata ihoa liikaa, mutta ihosta tulee kuitenkin puhdas. Tuotteessa parasta on kuitenkin käyttömukavuus, erityisesti raikas tuoksu ja hyvä levittyvyys.  


Too Facedin Chocolate Bar ei ole suosikkien joukossa varmaan mikään yllätys. Luomiväripaletti on monipuolinen, laadukas ja kaunis. Plussaa erilaisesta tuoksusta, nimestä ja suklaalevymäisestä ulkonäöstä. Ehdottomat suosikkisävyni paletista ovat Salted Caramel ja Crème Brulee. Chocolate Barista löytyy myös oma postauksensa täältä.

Suosikiksi on noussut myös NYX:in huulituotteista ihana Intense Butter Gloss "Tres Leches". Kyseinen pigmenttisempi huulikiilto on todella kaunis, vaaleanpunaiseen taittava nude. Huulikiiltostatuksesta huolimatta Intense Butter Glossilla saa huulille selkeän sävyn ja tietysti kauniin kiillon. Pakkauksen aplikaattori on hyvä kiillon levittämiseen. 


Huulituotteiden suhteen piti suosikkeja karsia aika rankasti ja NYX:n Tres Lechesin lisäksi suosikkeihin selvisivät nämä kolme. Colourpopin  "Lumière" on sävynä niin uniikki ja kaunis, että en ole moiseen aiemmin törmännyt. Sekä kynä että puna ovat laadukkaita ja toimivat niin yhdessä kuin erikseenkin. Hilkulla oli, etten olisi ottanut tähän myös Aquarius Lippie Stixiä. Tres Lechesin edustaessa kuitenkin samaa sävymaailmaa, jätin sen pois.

Yllättäjänä toimii Essencen Longlasting Lipliner "A Girl's Dream". Sävy on todella kaunis arkipunainen ja huultenrajauskynä toimii huulilla myös yksinään. Tätä ei ole hinnalla pilattu; kynän saa omakseen vajaalla kahdella eurolla. 


Viimeisenä vielä swatchit huulituotteista. Alhaalta ylöspäin Tres Leches, Lumière Lippie Stix ja Pencil sekä A Girl's Dream. 

Löytyikö joukosta sinun suosikkejasi?

*Saatu blogin kautta

2 kommenttia:

  1. Mossan misellivesi on ihanaa, Eucerinin sy-voidetta olen joskus myös käyttänyt ja ihana juurikin aamuisin. :)

    VastaaPoista