Sivut

29. kesäkuuta 2016

Juhannukseni

Juhannukseni meni aika rauhallisissa tunnelmissa. Perjantain vietimme poikaystävän kanssa juhlimisen sijaan tylsästi, mutta rennosti kotona. Itse lueskelin blogeja ja katsoin Youtube-videoita suurimman osan illasta. Perjantaina oli myös fiilis meikata vähän huolellisemmin josta syntyi tuo ensimmäinen meikkilook. Kynnet lakkasin myös juhannukseen sopivalla vihreällä, upea lakka on Oriflamen The ONE Long Wear "Mystic Aqua". Tuo lakkaus on muuten pysynyt jo lähes viikon moitteettomana!

Lauantaina lähdimme kohti ystäväni suvun mökkiä keski-Suomessa. Oli mukavaa päästä päiväselti käväisemään luonnon helmassa, kyllä juhannus ja mökkeily vaan on pettämätön yhdistelmä. Päivä oli todella lämmin ja aurinkoinen. Hyttyset eivät onneksi häirinneet pahasti, vaikka viikko näitä lukuisia puremia on nyt jälkeenpäin raavittu :D Sisu pääsi mökkireissulle tietysti myös mukaan ja oli aivan ihanaa katsoa miten kaupunkilaispoika nautti mökkeilystä. Ensimmäisen tunnin Sisu veti rallia rannalla ja kaivoi kuoppia hiekkaan. Että se on ihana<3 Grillaus kesti illalla aikansa, kun ei ensin meinattu saada grilliin tarpeeksi lämpöä. Lopulta päästiin kuitenkin nauttimaan myös hyvästä ruoasta.

Sunnuntaina vietettiin jälleen kotipäivää ja käytiin Sisun kanssa koirapuistossa chihuahuatapaamisessa. Sisu sai jälleen juosta ja touhuta iloisena ja olikin päivän jälkeen ihan poikki. Kyllä siellä koirapuistossa aina draamaakin saadaan aikaiseksi, kun on näin isoegoisesta rodusta kyse, mutta ei tällä kertaa onneksi pahempia riitoja. Mukava viikonloppu oli kaiken kaikkiaan ja akkuja tuli ladattua. Harmi vaan, ettei maanantain aikaisessa herätyksessä auttanut mikään! Yhtä kamalaa se on aina :D Onneksi viikonloppu lähestyy taas! Toivottavasti teillä oli myös mukava juhannus :)

Mikä oli juhannuksesi kohokohta?

ps. Oletko jo osallistunut kesäiseen arvontaani täällä?

*Saatu blogin kautta

8 kommenttia:

 1. The One Long Wear -lakat on tosi hyvän laatuisia, mullakin pysyy ne viikon. :)

  VastaaPoista
 2. Juhannuksen kohokohta oli varmaan lauantain visiitit sekä minun siskoni luokse (jossa käytiin neljää koiraa rapsuttelemassa, näistä pienin oli vasta viikko aiemmin kotiutunut karvapallero <3) sekä mieheni siskon luokse :) Rauhallisissa merkeissä siis täälläkin juhannusta juhlittiin, mutta eipähän ollut pää seuraavana päivänä kipeänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii neljä rapsuteltavaa! Siinä varmaan riitti vilskettä :) Kivalta kuulostaa sun juhannus.

   Poista
 3. Ihana koiruli ja tosiaan niin paljon ilmeitä. Niin monta kaunista kuvaa sinusta, olet kyllä hyvin kaunis. <3 Juhannuksen kohokohta oli ehdottomasti lauantain aurinkoinen päivä, siideri laiturilla ja uiminen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiia kauniista sanoista niin minusta kuin Sisustakin :) Kuulostaa aivan ihanalta tuo sinun juhannus<3

   Poista