Sivut

30. toukokuuta 2016

THE Suklaalevypaletti

Onkohan jäljellä ketään, joka ei olisi vähintään kuullut Too Facedin upeasta Chocolate Bar -paletista? Jos suklaalevypaletti ei kuitenkaan vielä ole tuttu tai tahdot lukea lisää, tässäpä tulee minun kokemuksiani siitä. 

Paletin pakkaus on ihana ja muistuttaa tosiaan suklaalevyä. Pakkauksen materiaali on metallia ja kansi napsahtaa magneetilla melko tukevan oloisesti kiinni. Sisäpuolelta löytyy 16 erilaista luomiväriä.


Hankin oman suklaalevyni Pariisista. Olin jo pitkään tätä palettia himoinnut ja katsellut siitä paljon kuvia ja meikkitutoriaaleja. Niinpä paletti oli jo sen saadessani tutun oloinen. Verrattuna ainoaan entuudestaan omistamaani nakupalettiin, Urban Decayn Naked 1:seen, Suklaalevyssä on lähdetty nakumaailmasta vähän myös sivuraiteille. Mukana on myös vihertävää ruskeaa, violettia ja karpalon sävyjä. Paletti eroaa myös siinä, ettei siitä löydy ollenkaan mustaa sävyä. 


Sävymaailma on pääasiassa kuitenkin hyvin maanläheinen. Paletissa on myös perinteisiä kultaisia ja ruskeita sävyjä sekä vaaleita sävyjä korostuksiin. Laaduissa löytyy mattaa ja shimmeristä sekä joissakin sävyissä on myös glitteriä mukana. 


Paletti on todella monipuolinen, vaikka samankaltaisiakin sävyjä siitä löytyy. Satunnaiset väripilkut tekevät Suklaalevystä mielenkiintoisen ja näistä etenkin karpalon sävyt ovat minulle mieluisia.

Seuraavaksi swatchit vasemmalta oikealle: 


Gilded Ganache: Vihreän ruskea kultaisella shimmerillä. Haasteellinen sävy, joka näyttää hieman "likaiselta". En ole oikein tullut kavereiksi tämän kanssa. 

White Chocolate: Lähes ihonsävyinen vaalea mattasävy. Olen käyttänyt tätä kulmaluulla korostukseen, mutta se ei hirveästi sieltä näy. Toisaalta turvallinen, ettei korostuksista tule liian intensiivisiä.

Milk Chocolate: Vaaleanruskea mattasävy. Hyvä häivytyssävy meikin pohjalle tai kokoluomen sävy mattameikkiin. Hyvin samantyyppinen kuin Naked 1:n Naked, mutta hieman lämpimämpi. Hyödyllinen ja hyvä sävy.

Black Forest Truffle: Tumma, ruskeanvioletti sävy kultaisella glitterillä. Vähälle käytölle jäänyt minulla, mutta kaunis swatchattuna. 

Triple Fudge: Paletin mustan korvaava sävy eli kylmä, tummanruskea matta. Minulle hyödyllisempi kuin musta, jota en juuri koskaan käytä. Häivyttyy helposti, mutta paineltuna ja kerrostettuna pigmenttiä irtoaa hyvin tummempaankin lookkiin. Tällä voisi tehdä myös vähän luonnollisemman smokyn.


Salted Caramel: Erittäin lämmin mattaruskea. Suosikkisävyjäni koko paletista, loistava häivytyssävy meikille kuin meikille. Todella pigmenttinen.

Marzipan: Shimmerisen metallinen vaaleanpunainen. Superpigmenttinen, todella nätti sävy. Helppo sävy aloittaa palettiin tutustuminen. 

Semi-Sweet: Lämmin tummanruskea mattasävy. Salted Caramelin ruskeampi isosisko. Loistava varjostussävy luomivakoon luonnollisessa meikissä. Jälleen hyvin pigmenttinen. 

Strawberry Bon Bon: Mattavaaleanpunainen. Paletissa pelottavan kirkas, mutta luomilla yllättävän käytettävä sävy. Hyvä pigmentti, tykkään tästä sävystä.

Candied Violet: Sinivioletti vaaleanpunaisella glitterillä. Paletin heikkopigmenttisimpiä sävyjä, mutta silti kaunis. Sopii kivasti yhteen Strawberry Bon Bonin kanssa. 

Amaretto: Tummanruskea punaisella shimmerillä. Todella kaunis ja pigmenttinen, myös eräs suosikkisävyni paletista.


Hazelnut: Shimmerinen lämmin pähkinänruskea. Kaunis perussävy, hyvä pigmentti.

Crème Brulee: Huikea shimmerinen kulta. Superpigmenttinen, kaunis, ihana, ääää! Suosikkisävyni koko paletista. Sävyltään viileämpi kuin Naked 1:n kuuluisa Half Baked.  

Haute Chocolate: Shimmerinen tummanruskea. Hyvin lähellä Hazelnutia, mutta viileämpi sävy. Kaunis, hyvä pigmentti. Toimii hyvin esimerkiksi Amaretton pohjalla syventämässä sävyä.

Cherry Cordial: Violetin punaisen ruskea ripauksella vaaleanpunaista glitteriä. Pigmentti keskivertoa, sävy ei nouse minulle paletista erityisesti esille. Samankaltainen kuin Black Forest Truffle, mutta tylsempi. 

Champagne Truffle: Hohtava, lähes valkoinen vaaleanpunainen. Hyvä korostussävy, hyvä pigmentti.

Sitten vielä pari silmämeikkiä, joissa olen käyttänyt luomivärien osalta vain Chocolate Baria:


Tässä meikissä on pääosassa suosikkini Crème Brulee koko luomella. Häivytyssävynä on toinen suosikkini Salted Caramel ja varjostussävynä todennäköisesti Semi-Sweet.


Tässä taas on tummempi meikki, jossa koko luomella on ensin Haute Chocolate ja sen päällä Amaretto. Varjostussävynä Triple Fudge.

Vaikka Chocolate Barista löytyy myös muutama heikompi sävy, on se kokonaisuutena hyvä ja monipuolinen paletti. Suklaalevy on saanut minut innostettua käyttämään luomiväriä useammin, koska tavallisestihan en sitä viitsi kovin usein laittaa. Ja hei, se tuoksuu suklaalta eli ei se voisi mitenkään olla huono!

Löytyykö sinulta Too Facedin Chocolate Bar tai jokin sen seuraajista? Pidätkö enemmän Chocolate Barista vai jostakin Naked-paleteista?

4 kommenttia:

 1. Chocolate Bar on täyttä rakkautta<3 Multa löytyy kaikki suuremmat Naked paletit ja myös kolme näitä Too Facedin isoja paletteja ja täytyy sanoa, että jos valittava olisi niin kallistuisin ennemmin Too Facedin puoleen. Mitään vikaa ei ole yhdessäkään noissa UD:n paleteissakaan, mutta jotenkin vaan rakastan näitä Too Facedin sävyjä vielä enemmän :) Oli tosi kiva päästä lukemaan sun ajatuksia tästä paletista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluisin molemmilta merkeiltä lisää paletteja nyt, oon niin innostunu tästä Chocolate Barista! Naku 3 olisi kiva omistaa ja Too Facedilta kiinnostaisivat karkkipaletti ja uusi persikkapaletti :) Pitäisi vaan päästä ensin hiplaamaan noita jonnekin!

   Poista
 2. Mun tekisi mieli nuuhkaista tätä, koska kiinnostaa kuinka aito se suklaan tuoksu on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ihan aito suklaa ole, mutta tosi kiva suklaahajuste kuitenkin :D

   Poista