20. toukokuuta 2016

Kirppiskosmetiikkaa 4

Ihanaa viikonlopun alkua kaikille! Pitkästä aikaa katsellaas taas mielenkiintoisia kosmetiikkalöytöjä kirppikseltä; pientä viihdykettä näin perjantain kunniaksi. Nämä löydöt tein jo aikaa sitten ja pitihän niiden päästä vielä blogiinkin asti.


Tämä Make Up Storen vanha puuterisivellin on rehellisesti sanottuna karhein sivellin, mitä olen koskaan koskenut. En ihmettele, että omistaja halusi siitä eroon.


Hmm? Oikeasti? Näitä pallojahan oli L'Occitanella myynnissä muun muassa viime joulun alla, mutta erona oli se että niissä oli jotain sisältöäkin. En käsitä kuka tahtoisi ostaa pelkän tyhjän pallon.


Tosi houkuttelevan näköinen hiusharja. Kaipa se oli liian iso vaiva poistaa nuo hiukset ennen myyntiin laittamista. Eipä sillä, en ostaisi hiusharjaa käytettynä muutenkaan. Ties mitä täitä sen edellisellä omistajalla on saattanut olla.


Ei näin. Jos sulla ei tule käytettyä ikivanhaa/huonoa/muuten epämieluisaa luomiväriä tämän kuntoisena, heitä se roskiin.


Hyh. Näkyisiköhän mikroskoopilla tuossa paljonkin elämää? Ja se likainen vippa on tietysti olennainen osa myytävää tuotetta. Sitä ei voi pestä tai heittää pois. 


Nyt on pakko olla kysessä super aurinkovoide, on hintakin sitä luokkaa! Mikähän juuri tästä voiteesta tekee niin erikoisen, kun muiden myynnissä olevien voiteiden hinnat on parin euron luokkaa..? Ei ainakaan hyväkuntoinen pakkaus.


Tämän halusitkin kirppiskynsilakkaa ostaessasi tietää: se on tuore! Ei uusi, vähän käytetty tai vasta ostettu vaan TUORE.


Sieltähän se Anytime taas kurkistaa! Ja muutama muukin elämää ja huulia nähnyt huulikiilto..Jos missasit "ChitChat"-luomiväripaletin lanseerauksen 2000-luvun alussa, nyt löytyisi kirppikseltä lähes uudenveroinen kappale hintaan 3,20 e! Huulikiiltonappeihin on tullut hieman erikoisempaa sävyä ja muutama luomivärikin on irronnut pannusta, mutta mitäs pienistä. 


Loppuun vielä esimerkki siitä, kuinka kosmetiikkaa oikeasti kannattaa kirppiksellä myydä (ei ole meidän kirppispöydästä ;)). Uusia, siistejä pakkauksia, jotka on teipattu kiinni niin ettei niitä pääse räpeltämään. Tuota NYX:in huulikiiltoa en uskaltaisi silti ostaa, mutta muut tästä saattaisin ostaakin sopivaan hintaa ja jos olisi tarvetta. Teippisysteemiin kiinnitetyistä hälyttimistä myös plussaa, eivätpähän lähde huolella pakatut tuotteet kävelemään.

Miltäs vaikuttivat kirppislöydöt tällä kertaa?

26 kommenttia:

 1. Hyi että taas. Mikä ihmisiä vaivaa? Miksi vanhaa roskaa ei voi heittää roskiin? En jaksa käsittää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä on alkanut muodostua elämän tarkoitustakin suurempia kysymyksiä.. ;)

   Poista
 2. Näitä jatkossakin lisää, niin ihana ihmetellä mitä kaikkea jotkut myyntiin viitsivät laittaa xD

  VastaaPoista
 3. En vaan ymmärrä näitä ihmisiä jotka laittavat likaisia ja vanhoja meikkejä tms. vielä myyntiin. Eww eww eww. :D

  VastaaPoista
 4. Ei helvata noita aurinkorasvoja. :D Noi pullot on varmaan vuosi vanhoja takuulla punainen nahka, kun noita vetelee. :D Hiusharjalle niin iso YÖK, että melkein juoksin karkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti ovat, mut ei sitä kaikki varmaan tajuu. :/ Hiusharja on kyllä jotain ihan käsittämätöntä! :D

   Poista
 5. Nyt veti kyllä ihan sanattomaksi, YÖK!!

  VastaaPoista
 6. Siis yökkis! Mitä ihmettä jengi noita myydessä ajattelee. Ja toi aurinkovoide :D Hinta on kyllä kohdallaan.

  VastaaPoista
 7. Aina vaan nämä jaksavat hämmästyttää minua. Suurin kysymys mielessäni on, että ostaako joku oikeasti tyhjiä pakkauksia, vuosikertameikkejä ja likaisia tuotteita? Onko noille kysyntää, kun niitä löydetään kirppiksiltä myynnistä? Vai ovatko ne vain yksittäisten tapauksien tyhmiä ideoita laittaa myyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoja meikkejä voisi kuvitella että joku tietämätön ja pihi ostaiskin, mut ei ehkä mitään noista mun esimerkeistä :D Noita en kyllä usko kenenkään ostavan. Mut ehkä jotkut myyjät aattelee, et meikit on niin kalliita et joku saattais ostaakin?

   Poista
 8. Mä en kestä :D Siis ei oo todellista, että joku laittaa tollasta tavaraa myyntiin ja olettaa ilmeisesti saavansa rahaakin noista :'D Toi 13,50 euron aurinkorasva huvitti ehkä eniten. Mahtaa tosiaan olla hyvää tavaraa! Enkä muutenkaan ymmärrä sitä, että kirppikselle laitetaan likaisia tuotteita myyntiin - oli se sitten kosmetiikkaa tai jotain muuta. En mä ainakaan ostaisi yhtään putelia, joka on täynnä voideläiskiä tai purkkia, josta löytyy tyylillä just likainen puuterivippa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu, laaturasvaa selvästi :D En mäkään tajuu likaisten tuotteiden myyntiä, luulis että ne osaa kaikki kiertää kaukaa.

   Poista
 9. Äääääööööääääöölllllakjaj en kestä 😂

  VastaaPoista
 10. Nää on kyllä parhaita postauksia xD Hyi että! Ja miten joku voi pyytää kulahtaneesta autinkosuojavoiteesta noin paljon 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa kiitti :D Vähän on kalliinpuoleinen kirppisvoide!

   Poista