Sivut

18. toukokuuta 2016

Herbinan uutuuksia

Innostuin Herbinan kevätuutuuksista välittömästi, kun tiedote tuotteista saapui sähköpostiini. Ai mangoa? Ooh! Veden ja meren tuoksumaailmaa? Kyllä kiitos! Onnekseni sain kaikki sarjan uudet tuotteet testiin ja niitä olen nyt urakalla testaillutkin.


Kevään tuoksumaailmasta löytyy tosiaan herkullista mangoa ja kevyempiä vesituoksuja. Vartalonhoitotuotteista löytyy vartalovoidetta, vartalokuorintaa ja kauneusöljyä. Lisäksi on kaksi kesäistä vartalotuoksua ja yksi parfymoitu deodorantti. 


Mangon tuoksu on hedelmäisistä tuoksuista ollut jo kauan suosikkini. Herbinalta on nyt tullut jopa kolme vartalonhoitotuotetta tuossa tuoksussa. Kerrankin kyseessä on myös ihanan aidon oloinen tuoksu, pidän siitä kovasti.

Mango Spa ravitseva vartaloemulsio
Kevyt vartalovoide levittyy iholle liukkaasti. Olisin toivonut voiteen imeytyvän hieman nopeammin, mutta kun se lähtee imeytymään, iholle jää vain miellyttävän raikas ja kosteutettu fiilis. Mango Spa vartaloemulsio on sopivan kevyttä kesäkäyttöön. 

Mango Spa vartalokuorinta
Geelimäinen kuorinta sisältää pieniä, kuorivia rakeita (ei mikromuoveja!). Kuorinnan teho on aika kevyt ja karkeampaan tottuneelle pieni pettymys. Toisaalta kuorinta ei ärsytä ihoa, joten sitä uskaltaa käyttää herkempi-ihoinenkin.

Mango Spa kauneusöljy 
Kauneusöljyä voi käyttää kasvoille, hiuksille tai vartalolle. Öljy on kuitekin melko paksua, joten käytän sitä mieluiten vartalolle. Öljyn tuoksu on huumaava, tässä tuotteessa se tulee näistä kolmesta eniten esille. Öljyllä on nopea rasvailla vaikka koko kroppa, suosittelen malttamattomille rasvaajille. 


Aqua Spa raikastava vartaloemulsio
Raikkaamman Aqua Spa -sarjan vartalovoide on tuntumaltaan hieman kevyempää kuin Mango Span vartalovoide. Voide imeytyy nopeasti ja jättää iholle kevyen kosteuden. Tuoksu on pieni pettymys, se ei valitettavasti ole niin raikas kuin toivoisin. Tuoksu on kuitenkin melko mieto, joten jos ei hedelmäinen mangotuoksu iske, voisi tämäkin toimia. 


Paradise Passion Body Mist
Paradise Passion on herkullisen makea tuoksu, jossa on paljon hedelmäisyyttä. Näistä kahdesta uutuustuoksusta tämä on ehdottomasti suosikkini. Tuoksu huokuu hedelmäisyydessään kesää ja valloittaa varmasti hedelmäisten tuoksujen ystävät.

Blue Lagoon Body Mist
Blue Lagoonilta odotin paljon, mutta petyin kyllä hieman. Tuoksua vaivaa sama kuin Aqua Spa -vartalovoidetta - se ei ole tarpeeksi raikas makuuni. Tuoksussa on yllättävän paljon kukkaisuutta. Se kuitenkin asettuu iholle aika mietona ja mutkattomana, joten ei tämäkään huono ole. 


Sparkling Green Perfume Deodorant
Parfymoitu deodorantti yllättää - ja toisaalta taas ei. Odotettavissa on voimakas tuoksu, joka ei kuitenkaan ole ällö tai huonokaan. Ehkä kuitenkin itse pidän vähemmän tuoksuvista deodoranteista. Sen sijaan teho deodorantissa on omalla kohdallani ollut ihan hyvä; pääasiassa se on torjunut hien hajua hyvin.

Herbinan kevätuutuuksien helmiksi nostaisin Mango Spa kauneusöljyn ja Paradise Passion -vartalosuihkeen. Käy ehdottomasti nämä tsekkaamassa, jos kaipailet kesäksi uutta tuoksua!

Kiinnostavatko Herbinan uudet tuotteet? 

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

8 kommenttia:

 1. Vartalokuorinta on ollut meillä kova sana ja on ollut näistä käytössä ahkeraan. Kropalle tykkään levittää muuten miedommalta tuoksuvia tuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään et vartalotuotteet tuoksuu, itse jaksan silloin paremmin niillä läträillä :) Sit siitä en taas tykkää jos ne vielä seuraavana päivänäkin tuoksuu, mun puolesta se tuoksu saa kuitenkin aika nopeesti hävitä.

   Poista
 2. Nämä uutuudet kyllä kiinnostaa kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti rantautuvat kauppoihin pian, jos eivät ole vielä tulleet!

   Poista
 3. Tota Mango vartalokuorintaa haluaisin ehdottomasti testata :) Mä en oo vaan vielä toistaiseksi onnistunut bongaamaan noita mistään kaupasta :D Kiersin tossa joku aika sitten Stockan, Sokoksen, Cittarin ja varmaan vielä jonkun muunkin, mutta en noita löytänyt mistään. Täytyy varmaan taas suunnata keskustaan koluumaan noita kauppoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan miellyttävä kuorinta! Mä jäin vaan kaipaamaan vielä rouheempaa tuntumaa :) Voi tietysti olla, ettei noita vielä kaupoissa olekaan. Pahoittelut, kun en nyt tarkkaan tiedä milloin näiden olisi tarkoitus olla myynnissä :/

   Poista
 4. Acrylates Copolymer..eli mikromuovia tässäkin vaikka muuta väittävät! 😡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Salla! Oman vajaan kemian tietämyksen ja lyhyen googlettelun perusteella sanoisin, ettei Acrylates Copolymeria lasketa mikromuoviksi. Se toimii kosmetiikassa mm. kalvonmuodostajana ja sideaineena. En löytänyt tietoa sen hajomisesta, mutta uskoisin sen kuitenkin toimivan eri tavalla kuin mikromuovien.

   Poista