Sivut

13. toukokuuta 2016

Ensimmäinen Colourpop-tilaukseni

Kevään odotetuimpia nettiostoksiani on ollut ehdottomasti ensimmäinen Colourpop-tilaukseni ikinä. Kiitos Marin, sain minäkin vihdoin käsiini näitä upeuksia. Yhdysvaltalaista Colourpopia tosiaan pystyy tilaamaan Suomeen vain Shipito-palvelun kautta ja minulla ei ole sinne tunnuksia. Voisinhan sellaiset tietysti tehdä, mutta tilaan sen verran harvoin mitään netistä, että en ole jaksanut asiaan perehtyä. Tilattiin sitten kimpassa Colourpopilta ja tällaisia ihanuuksia minä valitsin: 


Eniten kehuja olen kuullut ja lukenut Colourpopin huulimeikeistä ja luomiväreistä, joten niitä halusin päästä ainakin kokeilemaan. Lisäksi halusin kasvattaa samalla korostustuotekokoelmaani, joka on vielä ihan liian pieni!


Colourpopin luomivärit ovat niin pehmeitä, että yksi oli minulle tullessaan hieman hajonnut. Luomivärit saa onneksi helposti paineltua takaisin pannuun, mutta kuluuhan luomiväristä sitten tuo kaunis kuviointi pois. Vasemman yläkulman luomivärin painelin siis takaisin pannuun.


Super Shock Shadows -luomivärejä valitsin kaksi: ylhäältä alaspäin swatcheissa karpalon sävyisen Driftin ja kuparisen hohtavan Sequinin. Drift on Pearlized eli shimmerinen helmiäisluomiväri ja Sequin Metallic eli metallisen hohtava sävy. Molemmat ovat pigmentiltään loistavia ja sellaisia sävyjä, mitä minulta ei löytynyt entuudestaan. Alin swatcheista on Super Shock Cheek -korostustuote sävyssä Lunch Money. Se on kaunis vaaleankultainen sävy ja kuten kaikki Colourpopin korostustuotteet, voimaisen pehmeä.   


Huulituotteita valitsin neljä kappaletta. Halusin päästä testaamaan mahdollisimman montaa eri laatua, joten valitsin kaksi Lippie Stixiä eri koostumuksilla, yhden Lippie Pencilin ja yhden Ultra Satin Lip -nestemäisen huulipunan.


Lippie Stixit valitsin sävyissä Aquarius ja Lumiére. Alunperin ajattelin ottaa Aquariukselle myös huultenrajauskynän, mutta tilatessa tulikin sekaannus ja kynä tulikin Lumiérelle. Tämä ei ole kuitenkaan haitannut yhtään, oikeastaan parempi näin päin. Aquarius on Creme-laatua ja Lumiére on Matte.


Ylhäältä alaspäin: ruskeaan taittava nude Aquarius Lippie Stix, malvan pinkki Lumiére Lippie Stix ja alimpana Lumiére Lippie Pencil. Kaikista olen tykännyt valtavasti! Näissäkin on mahtava laatu ja kapeasta puikosta niitä on helppo levittää huulille.


Neljäs huulituote on ensimmäinen omistamani nestemäinen huulipuna. Valitsin rusehtavan nuden sävyisen Maqic Wandin. Ultra Satin Lips -nestepunissa on se hyvä puoli, että puna jää hieman tahmaiseksi huulille eikä siis tunnu huulilla niin kuivalta kuin useimmat nestemäiset huulipunat.


Maqic Wand on sävynä valitsemistani huulituotteista minulle vierain, mutta kiva toisaalta kokeilla vaihteeksi myös jotain oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Ja kaunis sävyhän tämä on ja levittyy niin tasaisesti ja kauniisti huulille!

Nälkä kasvaa syödessä ja olenkin jo mielessäni tehnyt uutta ostoslistaa Colourpopille. Huulituotteita ja luomivärejä tahtoisin lisää ja lisäksi haluaisin kokeilla ainakin jotain poskipunaa ja värillistä kajalia.

Tässä vielä hinnat tilaamilleni tuotteille:

Super Shock Shadow -luomivärit 5 dollaria / kpl
Super Shock Cheek -korostustuotteet 8 dollaria / kpl
Lippie Stix -huulipuna 5 dollaria / kpl
Lippie Pencil -huultenrajauskynä 5 dollaria / kpl
Ultra Satin Lip -huulipuna 6 dollaria / kpl

Ei kuitenkaan sovi unohtaa, että näiden hintojen päälle tulee vielä USA:n verot, mahdolliset toimituskulut Colourpopilta ja Shipiton postituskulut, joten ihan halpaa lystiä ei tämäkään ole. Ehdottomasti nämä ovat kuitenkin tuon hinnan arvoisia!

Onko Colourpop sinulle tuttu? Jos on, niin mikä on suosikkituotteesi merkiltä?

8 kommenttia:

 1. Korostustuote näyttää upealta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi intensiivinen pigmentiltään ja ihanan tuntuinen :)

   Poista
 2. Colourpopia en ole itse päässyt testaamaan, mutta hyviltä noi vaikuttavat! Upean sävyisiä noi luomivärit ja toi korostustuote<3 Jenkeistä tilaaminen on aina vähän inhottavaa, kun joutuu maksamaan niitä alveja jos tilauksen arvo on liian korkea. Tästä syystä en pahemmin sieltä mitään tilailekaan, saati sitten jaksa ruveta säätämään esim. Shipiton kanssa :D Täytyy siis vaan tyytyä katselemaan ja ihastelemaan näitäkin meikkejä muiden blogeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on olleet mun himotuslistalla jo hyvän aikaa, oli niin ihana saada näitä vihdoin käsiini! Mut joo, ei ole halpaa touhua tämä. Kuitenkin tämän merkin kohdalla se oli sen arvoista :)

   Poista
 3. Tosi kiva, että oot tykännyt! Ei muuta kun uutta tilausta tekemään sit vaan ;) Ja hei pahoittelut vielä siitä kynä-sekaannuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa yhtään, oon tosiaan tykännyt paljon siitä kynästä :) Ehkäpä jossain vaiheessa kesää, jos vielä jaksat tilailla? ;) Nyt pitää vähän aikaa tienailla ensin, et raaskii taas kosmetiikkaa ostaa.

   Poista
 4. Nykyään pystyy tilaamaan myös Suomeen suoraan Colourpopin nettisivulta! :) Itse tilasin tänään juuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mäkin oon jo sitä mahdollisuutta käyttänyt, tää on tosi vanha postaus :) Colourpop -tägillä löytyy uudemmat postaukset!

   Poista