Sivut

16. toukokuuta 2016

Colourpop-meikkikokeiluja

Ajattelin näyttää vielä miten olen uusia Colourpopin hankintojani käyttänyt meikatessa. Meikkikuvat ovat minulle haasteellisia, joten toivottavasti kestätte vähän huonompaa kuvanlaatua. Valaistus kuvissa vaihtelee myös, mutta itse tykkäsin kaikista näistä meikeistä niin paljon että halusin ne vielä täällä bloginkin puolella näyttää :) 


MEIKKI 1: Malvat huulet

Tässä ovat pääosassa Colourpopin IHANAT Lumiére -sävyiset huulituotteet. Huulet olen ensin rajannut Lippie Pencilillä ja sen jälkeen laittanut päälle mattalaatuista Lippie Stixiä, molemmat siis tuossa Lumiére-sävyssä. Silmämeikki on hyvin pelkistetty ja silmissä on oikestaan vain ripsiväriä. Huulipuna onkin tämän meikin tähti!


MEIKKI 2: Halo-efekti viininpunalla

Tässä leikin ensi kertaa kahdella Colourpopin luomivärillä sävyissä Drift ja Sequin. Niiden lisäksi käytin häivytyssävynä lämmintä vaaleanruskeaa, luomivakoa syventämässä tummempaa ruskeaa ja korostussävynä vaaleanpunertavaa sävyä. Alaluomelle laitoin myös hiukan tummempaa ruskeaa. Koko luomella on siis kaunis viininpunainen sävy Drift. Kokeilin ensi kertaa tehdä liikkuvan luomen keskelle myös "halo"-efektiä kimaltavan kuparisella sävyllä Sequin. Huulet jätin tällä kertaa meikittömiksi.


MEIKKI 3: Rusehtava nudelook

Kolmannessa meikissä sävymaailma on luonnollinen nude rusehtavilla huulilla. Meikin viimeistelee Colourpopin nestemäinen huulipuna sävyssä Magic Wand. Nudet silmät ja huulet yhdessä eivät ole tyypillistä minua, mutta tämän meikin jälkeen olen suosinut niitä useammin. Mattasävyt luomilla ovat Urban Decayn Naked 1 -paletista.

Lopuksi vinkkaan, että jos meikkejäni tahtoo seurata enemmän reaaliajassa, julkaisen niitä usein instagramissa. Käy vilkaisemassa @neitiminttukihara, jos kiinnostaa :)

Mikä kolmesta meikistä on suosikkisi?

3 kommenttia:

  1. Toi nudelook on tosi kaunis, mutta malvat huulet on kanssa makee. :)

    VastaaPoista
  2. Hassua miten erilaisilta kaikki nuo punat näyttää eri ihmisillä. Magic wand vetää sulla paljon ruskeempaan, kun mulla on selkeesti nudempi ja ehkä jopa pinkkiin taittava :D

    VastaaPoista