8. huhtikuuta 2016

Viikonloppuna Luonnonkaunis 2016 -messuille!

Viime keväänä näihin aikoihin olin aivan uppoutunut luonnonkosmetiikan maailmaan. Tutustuin ensi kertaa moniin eri luonnonkosmetiikan tuotteisiin ja olin niistä ihan myyty. Tilasin kolme kuukautta brittiläistä Love Lula Beauty Boxia, joka sisältää vain luonnonkosmetiikkaa. Tutustuin muun muassa Dr. Hauschkaan, Dabbaan, Hurraw!:iin, Mádaraan, Acorelleen ja BoHo:on. Kävin myös ensimmäistä kertaa Luonnonkaunis-messuilla, jotka järjestettiin silloin Helsingin Kaapelitehtaalla. Fiiliksiäni viime vuoden messuilta voit lukea täältä

Kuva: Pro Luonnonkosmetiikka ry

Luonnonkaunis-messut järjestetään tänä vuonna jälleen ja olen niistä erittäin innoissani! Tällä kertaa tapahtuma on Messukeskuksen Talvipuutarhassa ja messuesittelyjen lisäksi luvassa on myös erilaisia luentoja luonnonkosmetiikan saralla puhuttavista aiheista. Mukana olevat brändit voit vilkaista täältä ja ohjelman täältä. Minua kiinnostaa erityisesti sunnuntaina klo 11 oleva Anni Linnavirran/ FI-naturan luento Luonnonkosmetiikan sertifioinnista ja viherpesusta.  

Kuva viime vuoden Luonnonkaunis-messuilta

Mukana olevista brändeistä kehottaisin vilkaisemaan ainakin Dabban (ihanat kukkaisvedet), ZAO:n (bamburasioihin pakatut, upeat meikit), Davvin (uusi ihonhoitosarja Lapista), Zuii:n (laadukkaat meikit) ja Mossan (uusi ihonhoitosarja). Toki itse aion käydä läpi kaikki brändit! :)

Tapahtuma on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10-17. Sisäänpääsy messuille maksaa 6e /päivä tai 10 e/ kaksi päivää.

Nähdään messuilla!
      

2 kommenttia: