Sivut

16. huhtikuuta 2016

Lushin tuorekasvoputsarit

Lushin tuorekasvoputsarit ovat minulle suhteellisen uusi tuttavuus. Tuorekasvoputsarit ovat kiinteässä muodossa olevia puhdistusaineita, jotka veden kanssa sekoitettuna muodostavat tahnan. Nämä puhdistusaineet on tehty lähes kokonaan luonnollisista ainesosista ja ne eivät sisällä säilöntäaineita. Sen vuoksi tuotteen käyttöaika onkin vain kolme kuukautta.  


Tuorekasvoputsarit sisältävät hellästi kuorivia ainesosia, joten niillä voi hoitaa samalla myös kasvojen ihon kuorinnan. Normaalille iholle ne sopivat käytettäväksi päivittäin, mutta herkälle tai kuivalle iholle pari kertaa viikossa tai joka toinen päivä. Putsarit sisältävät myös ihoa hoitavia ainesosia (kuten öljyjä), joten ne eivät yleensä kuivata ihoa. Halutessaan tuorekasvoputsareita voi käyttää vartalon ihollekin. 


Angels on Bare Skin* on Lushin suosituin puhdistusaine. Kaoliininsavi syväpuhdistaa, laventeli tasapainottaa erityisesti ärtyvää ja epäpuhdasta ihoa ja ruusu rauhoittaa. Hellästi kuoriva manteli tekee ihosta pehmeän ja sileän.  


Angels on Bare Skin on siis kiinteässä muodossa ja siitä on tarkoitus ottaa aina pieni nokare kerrallaan. Nokareeseen sekoitetaan kämmenellä pari tippaa vettä, jonka jälkeen siitä alkaa muodostua tahnaa. Tahna hierotaan sitten kasvojen iholle. Halutessaan sitä voi hieroa kovempaa, jolloin saa samassa sen kuorinnan tai vain levittää kasvoille, jolloin se toimii vain putsarina. 


Angels on Bare Skin tuoksuu aika voimakkaasti laventelilta, joten jos et ole sen tuoksun ystävä, niin et varmaan pidä tästä. Minulla on tuoksusta ristiriitaiset fiilikset, mutta en sitä inhoakaan.


Let the Good Times Roll on ehkä vähemmän tunnettu puhdistusaine Lushilta, mutta ei kyllä häviä yhtään Angels on Bare Skinille. Tämä putsari sisältää muun muassa ihoa kuorivaa polentaa ja maissijauhoa sekä pintaverenkiertoa virkistävää kanelia. LTGTR sopii erityisesti kuivaihoisille. Ja hei, se sisältää myös popkornia!


Samoin kuin Angels on Bare Skiniä, otetaan Let the Good Times Rollia pieni nokare, johon sekoitetaan vettä. Näin saadaan taas valmis tahna levitettäväksi kasvoille. Putsarin notkistaminen on oikeasti todella nopea ja vaivaton homma, joten sen vuoksi ei tuoreputsareita kannata vierastaa.


Sittenpä vielä siihen hehkutusosuuteen: Let the Good Times Roll tuoksuu ihan TAIVAALLISELTA. Se tuoksuu oikeasti joltain leivokselta. Tuoksussa LTGTR voittaakin mielestäni AOBS:in ihan kuusi nolla. Kehtaisin jopa väittää tämän olevan yksi parhaita tuoksuja Lushilta koskaan. 

Let the Good Times Roll on myös näistä kahdesta suosikkini myös koostumuksen ja ihofiiliksensä puolesta. Se on hienojakoisempaa kuin Angels on Bare Skin ja kuorintana tehokkaamman oloinen. Tykkään kuitenkin molemmista näistä ja käytän niitä vaihtelun vuoksi vuoron perään. Vinkkinä matkustaville, nämähän eivät ole nesteitä, joten ne soveltuvat hyvin myös käsimatkatavaroilla tehtävään reissuun! Jos eivät Lushin tuorekasvoputsarit ole vielä tuttuja, testaa ihmeessä.

Alkoiko kiinnostaa vai ovatko nämä jo tuttuja?

*Saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. LTGTR voisi kuulostaakin seuraavalta hankinnalta, koska tykkäsin Angels on bare skin putsarista, mutta tosiaan laventeli ei ole paras tuoksu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei laventeli mulle inhokkikaan ole, mut onhan se aika voimakas.. joten joo, Let the Good Times Roll vaan seuraavaks testiin :)

   Poista
 2. Let The Good Times Roll on aivan ihana <3 Minulta on itseasiassa ensi viikolla tulossa ko.tuotteesta hehkutuspostausta ilmoille :D Pitää käydä tuota Angels On Bare Skiniä nuuhkimassa myymälässä, josko sen hankkisi seuraavaksi testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Useempi tosta Angels on Bare Skinistä on ainakin tykännyt, kerran se Lushin suosituin putsari on.

   Poista