Sivut

15. huhtikuuta 2016

Kosmetiikkashoppailu Pariisissa

Toivottavasti joku on jo osannut odottaakin tätä postausta eli nyt olisi aika kertoa omia kokemuksiani ja vinkkejä Pariisissa shoppailusta. Edelliset matkashoppailupostaukset löydät täältä: Shoppailu Berliinissä ja Shoppailu Prahassa.


Pariisihan tunnetaan erityisesti luksusshoppailusta. Itse tähtäsin enemmän edullisempien tai keskihintaisten merkkien liikkeisiin, mutta kävin mielenkiinnosta katselemassa myös kalliimpia merkkejä. Tässä postauksessa on vinkkejä vain kosmetiikkashoppailuun, koska muuten postauksesta olisi tullut liian pitkä. Jos postaus vaatteiden ja herkkujen shoppailusta kiinnostaa, huikkaa siitä kommenteissa. Harkitsen vielä teenkö niille oman postauksensa.


Kolme paikkaa, missä shoppailin eniten, olivat Les Quatre Temps -ostoskeskus, Rue de Rivoli ja Champs-Élysées. Les Hallesissa käväisin pikaisesti ja Galeries Lafayettes jäi tällä kertaa käymättä. Kun aika on rajallista, on tehtävä uhrauksia. Onneksi oli aikaa käydä juuri niissä kaupoissa, joita eniten odotin.

M.A.C

Aloitetaas tutusta eli MAC:ista. MAC:in myymälöitä oli Pariisissa useampia, mutta kävin vain yhdessä Champs-Élyséellä. Uteliaisuudesta kävin kurkkimassa olisiko siellä jotain erikoista. Myymälä oli kuitenkin sen verran täynnä, että tyydyin tekemään pienen ostokseni ja lähtemään. Yhtenä juttuna huomasin kuitenkin tuon "Quick & Simple"-hyllykön, jossa kaikki näytekokoiset jutut olivat 10 e / kappale. Suomessa en ole nähnyt ainakaan noita minikokoisia ripsivärejä ja huulikiiltoja.
SEPHORA

Sephora on minulle aina pakollinen stoppi maassa kuin maassa. Pariisin Sephoroissa valikoima on laaja ja tutkittavaa riittää. Kävin kolmessa eri myymälässä Les Quatre Tempsillä, Champs-Élyséellä ja Rue de Rivolilla. Kaikki olivat isoja, mutta eniten ruuhkaa oli odotettavasti Champs-Élyséellä. Jos haluat katsella ja miettiä rauhassa, suosittelenkin mieluumin noita kahta muuta. Sephorassa tein useampiakin ostoksia, joista kerron myöhemmin eri postauksessa.

GUERLAIN

Guerlainin myymälä Champs-Élyséellä on kosmetiikkafanille vierailemisen arvoinen. Se on suorastaan museomainen kauniiden esiinpanojen vuoksi. Vaikka mitään ei ostaisikaan, ihasteltavaa riittää. Valikoima vaikutti myös aika kattavalta.


MARIONNAUD

Marionnaudejakin löytyy useammasta paikasta, mutta Champs-Élyséen myymälä oli isoin ja hienoin. Se oli sisältä tosi jännä; kahdessa kerroksessa oli ikään kuin eri kokoisia huoneita, jotka johtivat aina seuraavaan. Lopuksi kaikki huoneet kierrettyään päätyi takaisin sinne mistä lähdettiin eli ulko-ovelle. Marionnaudista löytyy kaikkia tuttuja luksusmerkkejä ja lisäksi monia tuntemattomampiakin. Minua kiinnosti eniten Shu Uemura, josta olen kuullut paljon hyvää. Kosmetiikkabudjetti oli tässä kohtaa kuitenkin käytetty, joten mitään ei lähtenyt mukaan.

BOURJOIS

Bourjoisin pienessä myymälässä kävin Les Halles -ostoskeskuksessa. Odotin löytäväni Bourjoisia jostain marketista, mutta ilmeisesti niitä ei juurikaan Pariisissa ole. Todella omituista, kun on muualla tottunut että kaiken kokoisia ruokakauppoja on joka kadunkulmassa. Bourjoisilla tein pienet ostokset, joista myös lisää myöhemmin. 


APTEEKIT

Markettien sijaan apteekeista löytyi paljonkin kosmetiikkaa etenkin ihonhoidon puolelta. Kävin vain yhdessä, koska käsimatkatavaroiden ja nesterajoituksien vuoksi en olisi juuri mitään voinut ostaakaan. Etenkin Bioderman ja Caudalien fanien kannattaa vierailla Pariisissa jossakin apteekissa.
MUUT

Pari muutakin kauppaa voisin vielä kosmetiikkafaneille mainita. Kikon myymälä löytyy ainakin Les Quatre Tempsiltä. Itse sen skippasin, mutta tiedän että moni muu olisi Kikosta innoissaan. Eräs ranskalaisen Yves Rocherin myymälöistä sijaitsi Rue de Rivolilla ja siellä harmitti taas nesterajoitukset. Ihania uutuustuotteita oli nimittäin tarjolla! Yves Rocheria saa vielä Suomesta ainakin Kampista, mutta myymälöitä ollaan vissiin lopettamassa. Montmartrella vastaan tuli monop'beauty -myymälä, josta löytyi mm. Bourjoisia ja the Balmia.  
Seuraavassa Pariisi-postauksessa sitten tuliaiset, niistä olenkin ollut superinnoissani!
   

8 kommenttia:

 1. En malta odottaa niitä tuliaisia, wau ihanaa nähdä mitä kaikkea olet shopannut. <3

  VastaaPoista
 2. Pääsispä tollaisen Shu Uemura -hyllyn eteen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en uskaltanut jäädä siihen, liian masentavaa kun olin jo laittanut kukkaron nyörit kiinni. :D

   Poista
 3. Täälläkin odotellaan innolla ostospostausta :D Ja kyllä ihan mielenkiinnosta myös muita matkavinkkejä Pariisista kuulisin - eihän sitä tiedä jos vaikka joskus itsekin sinne asti pääsisi.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tulossa piakoin! Pistetään mietintään tuo toinen postaus :)

   Poista
 4. Toi Too Facedin hylly.. ♥ Mä veikkaan, että mulla tapahtuu pieni sekoaminen, kun pääsen syksyllä Jenkkeihin ja sinne kauppojen kosmetiikkapaljouden keskelle :D Shoppailuhimot kasvoi taas ihan valtavasti tätä sun postausta lukiessa ja kuvia katsellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mullakin tapahtuis, jos nyt jenkkeihin pääsis. Tarte ja kaikki halvat markettimerkit <3<3

   Poista