Sivut

21. huhtikuuta 2016

Dr. Hauschkan kevät

Jatketaan luonnonkosmetiikan parissa ja katsellaan vähän mitä Dr. Hauschkan kevätkokoelmassa on ilmestynyt. Dr. Hauschka julkaisi siis tänä keväänä kokoelman nimeltä "Loistava comeback", jossa ollaan tuotu takaisin suosituimmat kausimeikkituotteet. Loistava idea, sanoisin! Useinhan toivotaan, että limited edition -tuotteet palaisivat vielä joskus valikoimiin, jos ei ehtinyt silloin kokoelmasta jotain tuotetta ostaa tai jos on tykästynyt siihen ja käyttänyt sen jo loppuun. Nyt siis on Dr. Hauschkan faneilla mahdollisuus ostaa taas näitä suosittuja kausituotteita.


Minulla on kokoelmasta esiteltävänä kajalkynä ja luomiväripaletti, mutta niiden lisäksi siitä löytyy vielä puuteri, poskipunaduo ja huulipuna. Kokoelman muita tuotteita voit kurkata täältä. Lisäksi sain kokoelmatuotteiden mukana luomivärisiveltimen, joten annan lyhyen arvion siitäkin.


Ensimmäisenä arvioon 08 taupe -sävyinen kajalkynä. Kajalkynä on puinen ja sitä joutuu siis teroittamaan. Toisessa päässä on "sieni", jolla kajalia voi häivyttää utuisemmaksi. Itse en oikein pitänyt tuosta sienipäästä enkä ole sitä juuri käyttänyt. Koin, että se häivyttää rajausta liikaa, kun tykkään sen olevan kuitenkin aika erottuva. 


Sävy taupe on melko tumma harmaanruskea. Se on hyvä valinta kokoelmaan, koska se sopii kaikille. Kynällä voi halutessaan tehdä tarkempaa ja tummempaa jälkeä tai pehmeää, häivytellympää jälkeä.


Kynä ei ole erityisen pehmeä, mutta ei kovakaan. Se ei raavi silmäluomia levittäessä, mutta vaatii hieman kerrostamista, jos tahtoo saada tarkemman rajauksen. Minulla tämä on jäänyt saamistani tuotteista ahkerimpaan käyttöön. Käytän sitä usein yläluomen siipirauksessa, jonka kanssa laitan vain ripsiväriä.


Sain siis lisäksi siveltimen, jonka nimi on "Eyeshadow Blender Brush". En löytänyt tätä Dr. Hauschkan suomalaisilta nettisivuilta, joten en osaa sanoa missä tätä myydään. Sivellin sopii muodoltaan häivytyssävyn levittämiseen koko luomelle tai koonsa puolesta luomivärien häivytykseen. Minä en tähän ihastunut, koska sen karva oli makuuni liian karheaa. 


Sitten kokoelman kuningattareen eli luomiväritrioon. Luomivärit on pakattu tällä kertaa ruusukultaan, joka sopii myös paletin sävymaailmaan. Paletin kannessa on hyvä peili ja sen mukana tulee kaksipäinen aplikaattori, jota tosin itse käyttäisin korkeintaan matkustaessa.


Sävyistä kaksi on hohtavia ja yksi mattaisempi. Paletista löytyy juuri ne välttämättömimmät sävyt silmämeikin tekemiseen. Itse kaipailisin vielä mattaista häivytyssävyä, mutta kyllä näilläkin jo pärjää. Sävyissä on melko hyvä pigmentti, mutta ne ovat hieman kuivahkoja koostumukseltaan. Luonnolliseen lookiin, johon Dr. Hauschka usein tuotteillaan tähtää, on luomivärien koostumus juuri sopiva. Keväisen ruusuinen silmämeikki näillä onnistuu hyvin. Halutessaan vaaleinta sävyä voi käyttää myös korostuksiin ja vaaleanpunaista poskipunana, joten monikäyttöisyyttä paletista löytyy myös. 


Tässä vielä swatchit luomiväreistä. Sekä luomiväritrio että kajalkynä ovat mielestäni onnistuneita valintoja kevään kokoelmaan ja etenkin kajalkynästä tykkään kovasti. Dr. Hauschkan meikeistä näkyy, että niihin on panostettu niin sisällöllisesti kuin ulkonäöllisestikin. Niin ja sanoinko vielä, että luomivärit tuoksuvat ruusulta?

Ovatko Dr. Hauschkan meikit tuttuja?

Tuotteet saatu blogin kautta testiin. 

2 kommenttia:

  1. TUTTUJA JA HYVIÄ TODELLA. AINOA VAIKEUS NYT ON- MISTÄ NIITÄ PRAHASSA SAA....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla myös googlea, mulla ei ole omakohtaista kokemusta siitä mistä näitä Prahasta löytyisi :)

      Poista