Sivut

28. maaliskuuta 2016

Real Techniques Bold Metals -siveltimet

Sain joululahjaksi setin Real Techniquesin Bold Metals -sarjan siveltimiä. Ihastuin näiden kauniiseen ja virtaviivaiseen ulkonäköön, mutta lopullisesti kiinnostuin, kun luin niin paljon positiivisia kommentteja näiden toimivuudesta. Vastasiko kolmikko sitten odotuksia?


Ihan ensiksikin siveltimet ovat aivan upean näköisiä. Ne on myös värikoodattu käyttötarkoituksen mukaan: kultaiset ovat "base" eli meikkipohjasiveltimiä, hopeiset "eyes" eli silmämeikkisiveltimiä ja kupariset "finish" eli viimeistelysiveltimiä. Tässä Essential Brush Kitissä tuli yksi sivellin joka kategoriasta. Siveltimien varret ovat painavia ja karva pehmeää; ne ovat kaikinpuolin laadukkaan oloisia.  


103 Angled Powder Brush


Setin puuterisivellin on eri kuin mitä yksittäin myydään. Se ei ole litteä ja sen pää on suurempi kuin toisessa puuterisiveltimessä. Siveltimen pään toisessa päädyssä on "kulma", jonka vuoksi tätä voisi käyttää myös kasvojen muotoiluun. Tosin sivellin on niin suuri, että korkeintaan tällä voisi huiskia kasvoille aurinkopuuteria.

Puuterisivellin on ihan uskomattoman pehmeä ja sen harjakset ovat hyvin taipuisat. Angled Powder Brush on erityisen hyvä kevyeen puuterointiin ja meikin kiinnitykseen, jos puuterilta ei kaipaa lisäpeittoa. Suurella siveltimellä saa nopeasti käytyä läpi ne alueet, jotka kasvoilta tahtoo puuteroida.

Tykästyin tähän siveltimeen sen pehmeyden ja kevyen otteen vuoksi.     


300 Tapered Blush

Setin poskipunasivellintä voi ostaa myös yksittäin. Poskipunasivellin on muodoltaan litteä ja siinä on kasvojen muotoilua helpottava kärki. Sivellin sopii kaikenlaiseen kasvojen muotoiluun korostamisesta poskipunan laittoon ja varjostukseen. Olen nähnyt tätä käytettävän myös peiteaineen levitykseen silmänalusille ja silmänalusten puuterointiin.

Tapered Blush -sivellin on puuterisiveltimen tapaan todella pehmeä ja sen kosketus muistuttaa pehmoista tassua. Karva siinä on aika tiivistä, minkä vuoksi tuotteiden annostelun kanssa saa olla tarkkana. Olen käyttänyt sivellintä vain poskipunan levitykseen, johon se sopii hyvin. Sivellin nappaa herkästi paljon pigmenttiä, joten tämä on hyvä heikompipigmenttistenkin tuotteiden kanssa.

Pienellä siveltimellä on helppo levittää tuotteita haluamaansa kohtaan. Siveltimen pehmeys on iso plussa. 


200 Oval Shadow

Silmämeikkisivellintä voi myös ostaa yksittäin. Leveä ja pörröinen sivellin sopii erityisesti luomivärien levitykseen koko luomelle sekä niiden häivytykseen.

Oval Shadow -sivellin on myös hyvin pehmeä ja sen karva on kohtalaisen tiivistä. Sivellin on häivytykseen tehokas, mutta saattaa olla jopa liiankin tehokas ja viedä häivyttäessä vähän liikaakin pigmenttiä. Itse olen tykännyt tästä erityisesti pohjasävyn levittämiseen koko luomelle, mutta käytän sitä myös häivytykseen.

Kaiken kaikkiaan kyseessä on erittäin laadukas setti siveltimiä ja olen tykännyt kovasti näistä kaikista. Ja kyllähän ne ovat myös ilo silmälle!

Löytyykö sinulta Bold Metals -sarjaa?
  

6 kommenttia:

 1. Ei löydy, mutta näiden ulkonäkö on houkutteleva verrattuna niihin jykevä vartisiin normisarjan siveltimiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ehkä siksi ei ole vielä tullut hankittua niitä, vaikka kehuja olen niistäkin kuullut.

   Poista
 2. Mulla on yksi iso puuterisivellin ja täytyy kyllä myöntää, että se on lempisiveltimeni ja paras kaikista. Ihanan pehmeä :) Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Kiva lukea näistä! Mulla ei ole vielä mitään näistä, mutta ainakin molemmat kuparisen väriset tekisi mieli hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! Se varjostussivellinkin näyttää hyvältä, jos tykkäät vähän terävemmistä varjostuksista. Itseäkin houkuttais näiden kanssa kerää koko sarja ihan vaan koska :D

   Poista