Sivut

24. maaliskuuta 2016

Minullakin on Alex!

Ihan alkuun mukavaa pääsiäistä kaikille! Itse tulin kaksi päivää sitten Itä-Suomeen kotikotiini pääsiäisen viettoon. Jo palmusunnuntaina elämääni ja kotiini tuli kuitenkin asia, josta olen ollut enemmän kuin innoissani koko viikon. Jutellaas nyt vähän siitä runsaiden kuvien kera! Jos olet yhtään seurannut kosmetiikkabloggaus ja -vloggausmaailmaa, on Ikean Alex -laatikosto sinulle varmasti tuttu. Jollain tapaa tämä valkoinen, yhdeksän laatikoinen säilytysjärjestelmä on muodostunut jo kosmetiikkabloggaajien vakiosysteemiksi kosmetiikan ja erityisesti meikkien säilytykseen.Minulla on jo jonkin aikaa tämän harrastuksen ja bloggaamisen aloittamisen jälkeen ollut haaveena meikkipöytä tai lähinnä pieni kirjoituspöytä, joka soveltuisi hyvin meikkaamiseen ja meikkien säilyttämiseen. Kirjoituspöydällä pitäisi olla iso peili ja sen pitäisi sijaita mieluiten ikkunan edessä luonnon valon vuoksi. Nykyiseen asuntoomme ei kuitenkaan tällaista pöytää mahdu. Muutamme ensi syksynä uuteen ja ihkaomaan asuntoon, mutta valitettavasti vielä sinnekään ei tule minulle meikkipöytää mahtumaan. Kirjoituspöytä sinne kyllä tulee, mutta sen valloittaa poikaystäväni pöytäkone ja tulostin. Siispä haaveeni meikkipöydästä saa jäädä vielä haaveeksi, mutta keksin sille korvaajan joka vielä paljon vähemmän tilaa kuin kokonainen pöytä: Alex!Alex on vain 36 cm leveä, joten se mahtuu pieneenkin rakoon. Tarkoituksena olikin tämän oivalluksen jälkeen hankkia tällainen uuteen kämppään muuttaessa, mutta malttamattomana en jaksanut odottaa. Siispä viime sunnuntaina teimme reissun Ikeaan, ruuvailimme ja paukuttelimme pari tuntia osasia yhteen ja tadaa! Alex oli pystyssä.Ette voi uskoakaan, miten paljon nautin, kun sain järjestellä kaikki meikkini ja muut paikkaansa etsivät kosmetiikkatuotteet siististi laatikoihin. Se oli mitä tyydyttävintä puuhaa tällaiselle järjestysfriikille! Ikeasta lähti Alexin lisäksi mukaan myös Godmorgon -lokerikot, joihin laittelin kaikki eniten käytössä olevat meikit. Ennen meikit siis majailivat sekaisin meikkipusseissa vessassa, pesukoneen päällä. Alex oli siis huomattava parannus niiden säilytysoloihin. Ja miten helposti nyt löydänkään kaiken tarvitsemani!Minä ja Alex jatkamme kuherruskuukauttamme pääsiäisen jälkeen. Nyt jo kuitenkin on selvää, että joskus onni voi olla laatikosto.

Kuinka monelta teistä löytyy Alex? Kuinka säilytätte meikkejä ja muuta kosmetiikkaa?

12 kommenttia:

 1. Ihanan järjestelmällistä! Mullakin on Alex ostoslistalla, omistan matalan kapean ja leveän ja tarttisin yhden leveän lisää. Kynsilakkoja ei voi ihan kauheasti laittaa yhteen laatikkoon kun pohjat ei kestä...huomasin tässä lipastoa tyhjentäessä:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä järjestyshullu nyt nauttii! Auts, toivottavasti ei mitään mennyt rikki :/

   Poista
 2. Multa löytyy nelilaatikkoinen Malm-lipasto ja sen lisäksi 2x Helmer + kosmetiikka on valloittanut myös ko.huoneessa olevasta vaatekaapista useamman hyllyn :D Pitäisiköhän tuosta kosmetiikan määrästä kenties karsia!? xD Olen siitä onnellisessa asemassa, että minulla on tällä hetkellä kokonainen huone käytössä kosmetiikalleni (ja bloggaamiselle) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän nyt on ihan susta kiinni :D Meitä kosmetiikkaharrastajia on niin moneen lähtöön. Itse tykkään vähän hillitymmästä kokoelmasta, jonka kaikkia tuotteita ehdin käyttää. Mutta en tuomitse kosmetiikan keräilyäkään. Olet kuitenkin aika onnellisessa asemassa, kerran sulla on kokonainen huone kosmelle, vau!

   Poista
 3. Noi on ihan superkäteviä! :) Mä uudistin reilu viikko sitten käytännössä koko meikkauspisteeni ja multa löytyy nykyään matalampi ja leveämpi Alex :) Mä huokaisin myös helpotuksesta, kun sain vihdoin kaikki meikit ja muut kosmetiikkapurkit järjestettyä laatikoihin eivätkä ne enää kaikki ole pöydän päällä sikinsokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi imee kyllä kiitettävän määrän kosmetiikkaa, vielä jäi tilaa uusillekin hankinnoille ;) Meikkikokoelmaa on ihanan katsellakin, kun ovat siististi järjestyksessä laatikoissa.

   Poista
 4. Minulta löytyy matala ja kapea Alex. Joku kaunis päivä haluan toisen samanlaisen ja niiden päälle pöydän kansi! Minulta löytyy myös noita Godmorgon lokerikkoja.
  Lisäksi minulla on pari muuta laatikostoa. Kaikki ovat pukeutumishuoneessani, josta olen todella onnellinen ja kiitollinen :)
  -Tingeling-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni! Siinäpä hyvä suunnitelma. Ikea on kyllä hyvä, mitäs sitä säilytykseen tuhlaamaan rahaa kun saa halvemmallakin. Käyttää sit mieluumin siihen kosmetiikkaan :D Pukeutumishuone kuulostaa luksukselta :)

   Poista
 5. Onpahan kätsy, enkä ollut tästä kuullutkaan, olen niin monesta pihalla. Kosmea on useassa eri paikassa, mutta järjestäytyneesti. ;)

  Kivaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah, no sit suosittelen sullekin Alexia! Miellyttää silmää yksinkertaisuudessaan ja laatikot ovat mitä kätevimpiä kosmetiikan säilytykseen :) Järjestys kunniaan!

   Poista
 6. Minä kävin juuri tänään tällaisen hakemassa ja rupesin googlaamaan että mitä sinne kannattaisi laittaa sisään jotta mahtuisi kaikki mahdollisimman kätevästi (kuten sinulle nuo Godmorgonit). On se vaan kätevä ja kivannäköinen laatikosto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä olen edelleen, yksi parhaista ostoksistani ikinä :) God Morgonit ovat edelleen käytössä, järjestys tosin on ihan erilainen nykyään kuin noissa kuvissa. Toivottavasti oot myös Alexiin tyytyväinen!

   Poista