Sivut

11. maaliskuuta 2016

Ihonpuhdistusta Jane Iredalella

Mietin pitkään, että kirjoitanko näistä tuotteista vai en. Lähtökohtaisesti siis en tykkää kirjoittaa tuotteesta, jos tuntuu ettei minulla ole niistä mitään sanottavaa. Jostain syystä tuote on silloin minusta tasaisen hyvä, ei vaan toimi minulla tai en vain tykkää käyttää sen tyyppisiä tuotteita. 

Alkuun tuntui näitä Jane Iredalen uutuuksia testaillessa, ettei niistä tullut mieleen mitään erityistä. Nyt hyvän tovin näitä testailtuani mieleni on kuitenkin muuttunut ja sanottavaa on tullut paljonkin. Toiseen näistä tykästyin todella ja käytin sen samantien loppuun asti. Toinen taas ei vastannut odotuksiani ja sai jo uuden kodin.


Kyseessä ovat Jane Iredalen uudet BeautyPrep -ihonhoitotuotteet. Sain testiin sarjan kasvoveden ja puhdistusaineen, lisäksi sarjasta löytyy vielä paljon kehuja muilta bloggaajilta saanut kosteusvoide. BeautyPrep-tuotteet on suunniteltu käytettäväksi erityisesti meikin alla. Tuoksuna tuotteissa on sitruunaruoho, mistä olin erittäin innoissani. Pakkauksissa on tehostevärinä pirteä keltainen, mutta ne näyttävät silti hillityn tyylikkäiltä. BeautyPrep Face Toner eli kasvovesi sisältää Herbasome-hedelmäuutevettä sitruunaruohosta, omenasta, päärynästä, porkkanasta ja kookoksesta. Tuote tasapainottaa ihon pH:ta, supistaa ihohuokosia ja kosteuttaa. Tuotteella on ECOCERT-sertifikaatti.

Kasvovesipurkissa on päällä pumppumekanismi, joka annostelee tuotetta pumpulilappuun, kun sitä painaa. Harmi, kun en nyt älynnyt ottaa siitä kuvaa, mutta pumppu on siis purkin päältä avoin ja siinä on keskellä reikä. En ollut aiemmin käyttänyt kasvovesiä tällaisella annostelumekanismilla.

Yleensä en tykkää annostella kasvovesiä pumpulilappujen kautta, koska suurin osa kasvovedestä jää silloin lappuun eikä iholle. Käden kautta annostelu taas on aika sotkuista. Suosin siis yleensä kasvovesien annostelua suihkepullon kautta, koska en varsinaisesti kaipaa lapun kanssa saatavaa viimeistelyä puhdistukseen, vaan lisäkosteutta iholle ennen kosteusvoiteen laittoa. Olipas pitkä selitys!

Annoin kuitenkin erikoiselle annostelumekanismille mahdollisuuden, mutta pakko sanoa, etten siitä oikein pitänyt. Yhdellä pumppauksella kasvovettä ei tule lappuun juuri mitään, mutta kahdessä sitä roiskuu lapun läpi jo jokapuolelle. Toisena harmina oli kasvoveden tuoksu, joka oli siis sitruunaruoho. Yleensä pidän tuosta tuoksusta, mutta tällä kertaa koin sen liian voimakkaana kasvoille tulevalle tuotteelle. BeautyPrep-kasvovesi ei siis vakuuttanut minua ja lähti eteenpäin testattavaksi siskolleni. BeautyPrep Face Cleanser eli puhdistusaine sisältää misellivettä ja antioksidantteja sekä vitamiineja kurkku-uutteesta. Puhdistusaine puhdistaa ihon hellävaraisesti ja on myös ECOCERT-sertifioitu.

Tuotteessa on näppärä, painettava korkki. Puhdistusaine itsessään on nestemäistä ja se levitetään kasvoille pumpulilapun kautta. Jätin tuotetta testatessani tavallisen Konjac-sieni-aamurituaalini tauolle ja kokeilin tätä aamupuhdistukseen. Meikinpuhddistukseen tykkään käyttää jotain tehokkaampaa, kuten puhdistusöljyä.

Aluksi ajattelin BeautyPrep-putsarin olevan ihan okei, puhdistavan ihan hyvin ja nopsaan, mutta ettei siinä olisi mitään erikoista. Huomasin kuitenkin tarttuvani tähän puhdistusaineeseen aamu toisensa jälkeen, vaikka testauksen vuoksi ei olisi enää tarvinnutkaan.

Jokin putsarissa sai minut siihen tykästymään, ehkäpä hellävaraisuus ja helppous ylipäätään. Putsarin tuoksu ei ole läheskään niin voimakas kuin kasvoveden, siitä hädintuskin erottaa sitrusta. Pyyhin kasvot kostutetulla vanulapulla ja huuhtelin ne sen jälkeen vedellä. Putsari jättää iholle raikkaan tunteen, eikä kuivata sitä. Kuten aiemmin mainitsin, purkki onkin jo käytetty loppuun.

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta testiin.
    

6 kommenttia:

 1. Harmi että kasvovesi ei osunut ihan nappiin. Itse en ole näitä puhdistustuotteita käyttänyt, mutta saman sarjan kasvovoide on aika ässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua on melkein alkanut harmittaa etten pyytänyt sitä kasvovoidetta, kun kaikki ovat sitä niin kehuneet. :)

   Poista
 2. Se voide oli mulle tämän kolmikon kultakimpale! <3 Aivan täydellinen meikin alle. Mulla tuli kulutettua nämä tuotteet ihan loppuun saakka (voidetta kyllä vielä jäljellä), vaikka yleensä en innostu puhdistustuotteista, joihin tarvitsee käyttää pumpulia. Mä suosin niitä, jotka saa hieroa kasvoille käsin. Kasvoveden kyllä aina käytän pumpulilla, mutta aamuisin mäkin tykkään enemmän suihkutettavista kasvovesistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, meikit lähtee puhdistusöljyllä ja siihen päälle joku geeli/vaahtoputsari. Ja aamuisin käytän vain Konjac-sientä. Kasvovedet olen vaihtanut pulloon, josta voin suihkutella niitä naamalle :)

   Poista
 3. Musta nää kaksi on just yhdessä käytettynä AMAZING, erikseen ei niinkään mitään erikoista. Voide tosiaan on aivan ihana, mulla alkaa itseasiassa siitä näkyä jo pohja ja se on kuitenkin ollut tammikuusta vasta käytössä. En käytä muita voiteita meikin alla, koska se on vaan paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein ymmärräkään, miten en lämmennyt tuolle kasvovedelle. Mut näin ne välillä menee. Tuota kasvovoidetta olisi kyllä nyt kaikkien kehujen jälkeen mielenkiintoista kokeilla :)

   Poista