25. helmikuuta 2016

Shaving Me Softly

Hahhaaa miten raflaava otsikko. Joo, se vaan putkahti jostain. Kyllä se myös kuvaa hyvin tämän postauksen aihetta, joka on eräs suihkuuni päätynyt sheivausvoide. EOS (Evolution of Smooth) on varmasti monelle tuttu kaikentuoksuisista ja -värisistä "huulimunistaan" eli pallomaisista huulivoiteista. Jollekin saattavat olla tuttuja myös merkin hauskan muotoiset käsivoiteet, joista voit lukea mm. tästä. Ehkä tuntemattomimmiksi ovat jääneet merkin vartalovoiteet sekä sheivausvoiteet, joista jutellaan tänään.


Tiesin välittömästi tämän purkin nähdessäni, että se on saatava. Epäröin ensin hinnan vuoksi (reilu kymppi), mutta kiikutin sen sitten kassalle kuitenkin. Kyllä, se on tuo pakkauksen väri joka koukutti saman tien, mutta myös tuoksukuvaus: granaattiomena ja vadelma, nam. Tykkään kovasti pakkauksen ulkonäöstä ylipäätään ja myös sen tunnusta, joka ei ole liukas.

EOS:in Shave Cream lupaa kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä karitevoin ja B3-vitamiinin avulla. Se myös hoitaa ja pehmeyttää ihoa. Tuote lupaa kosteutusta 24 tunniksi. Sarjan tuotteita löytyy tuoksuissa Pomegranate & Raspberry, Vanilla Bliss, Tropical Fruit ja Lavender Jasmine. Näistä kaikista olen kuitenkin nähnyt Suomessa myynnissä vain kahta ensimmäistä.  


Voidetta tulee yhdellä pumppauksella sopiva määrä esim. molempien kainaloiden tai yhden jalan sheivaukseen. Koostumus on tosiaan voidemainen, eikä tuote vaahtoudu veden kanssakaan. Jos tykkäät siitä, että näät mitä olet sheivaamassa, tämä on sinun juttusi. EOS:in sheivausvoide voisi olla hyvä myös kuivaihoisille, koska minulla tämä myös kosteuttaa. Sheivauksen lopputulos on aina hyvin sileä ja pehmeä, tykkään! Huonona puolena tuotteessa mainitsisin sen kertymisen höylän terien väliin, mutta toki pienellä vaivalla höylän saa puhdistettua. Tuoksu on tuotteessa miellyttävän makea, mutta ei liian ällö.

Ostin oman kappaleeni Carlsonilta reilulla kympillä. Jossain vaiheessa näin näitä myynnissä myös Sokoksella, mutta heidän nettikaupastaan en tuotetta nyt löytänyt.

Käytätkö sheivaamiseen siihen tarkoitettua tuotetta vai riittääkö suihkugeeli tms?

4 kommenttia:

 1. Toi kuulostaa kyllä hyvältä, vaikka mua välillä tosin ärsyttää, jos sitä geeliä tms. kerääntyy sinne terien väliin :D Monet geelit vaan tuntuu kuivattavan ihoani jonkin verran eli sen puoleen voisin tota testailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muakin, mutta annan sen anteeksi, kun se kuitenkin lähtee sieltä suihkuttamalla :D Tää ei kuivata ihoa :)

   Poista
 2. Mun suosikkeja on kaikki sheivausgeelit, joilla saa tosi liukkaan pinnan iholle. Jostain syystä tälläiset voiteet ei vaan tunnu yhtä hyvältä höylän alla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, mutta geelit tuppaa olemaan kuivattavampia iholle. Mulla ärsytti eräs dödö kainaloiden ihoa niin, että sain ihottumaa. Nyt olen sitten ottanut varman päälle ja kosteuttanut kainalotkin huolellisesti :D

   Poista