18. helmikuuta 2016

Ontic Minerals ja hehkuva meikkipohja

Tutustuin viime joulun alla Lahdessa järjestetyssä kosmetiikkabloggaajien miitissä ensi kertaa Ontic Mineralsin mineraalimeikkeihin. Olen ollut erityisen kiinnostunut mineraalimeikeistä ja etenkin mineraalimeikkipohjista siitä asti, kun rakastun Jane Iredalen PurePressed -meikkipohjaan. Vakuutuin kyseisestä tuotteesta, jolla saa tehtyä helposti tasaisen, luonnollisen ja juuri niin peittävän meikkipohjan kuin tahtoo. Olisiko Ontic Mineralsista Jane Iredalen haastajaksi? 


Käydään vähän ensin läpi, että millainen meikkisarja Ontic Minerals on. Sarja on kotoisin Virosta. Sen tuotteet koostuvat luonnosta saatavista mineraaleista sekä muista luonnollisista, ihoa hoitavista ainesosista (esim. kasviöljyt). Monet sarjan tuotteista sisältävät luonnollisen aurinkosuojan. Eräs tärkeä ainesosa meikeissä on mica (kiille), jonka läpinäkyvyyden, sileän pinnan, liukkauden ja kiinnittyvyyden ansiosta meikistä tulee tasainen ja hohtava. 


Sain Lahden miitin goodie bagista yhden Ontic Mineralsin meikkituotteen, joka oli eräs sarjan aurinkopuutereista. Kyseessä on kuitenkin aurinkopuuteriksi todella vaalea sävy nimeltään "Vana Tallinn with Champagne" (B05). Miitissä Ontic Mineralsista kertomassa ollut meikkitaiteilija suosittelikin minulle juuri tätä aurinkopuuteria käytettäväksi koko kasvoille meikkipohjan tapaan. Minulla oli omat epäilykseni asiasta, mutta tämähän toimikin sitten loistavasti koko kasvoilla!


Tykästyin myös tuotteen pakkauksen ulkoasuun, joka on tyylikäs valko-kultainen. Aurinkopuuteri itsessään tulee pienessä, kultakantisessa purkissa ja se on jauhemaista. Jauhemaisuus on minulle aina pieni miinus, koska se tarkoittaa sotkua. Vaikka kuinka tuotetta koettaisi ottaa varovasti, päätyy sitä aina vähän ympäriinsä. Tuotetta käyttäessä siisteydessäkin kehittyy, enkä enää sotke jauheeseen vaatteitani ja lavuaaria. Silti en voi olla ajattelematta, että ovat kiinteässä muodossa olevat puuterit kyllä niin käteviä. 


Jos olisin ollut fiksu, en olisi irroittanut tuota purkin kalvoa pois. Järkevämpää olisi ollut painaa vain pari reikää kalvosta läpi, jolloin tuotetta olisi tullut vain hyvin vähän kerrallaan. Yleensä purkki kuitenkin annostelee tuotetta sopivan määrän, mutta matkustaessa sitä on välillä valahtanut purkkiin enemmänkin. Parhaimmaksi tuotteen levittämiseen olen todennut Everyday Mineralsin Flat Top -kabukin. Sillä saa levitettyä tuotetta kasvoille helposti ja nopeasti, eikä sitä tarvitse kovinkaan paljoa kerrostaa peittävän meikkipohjan saamiseksi. 


Tässä kuvassa Ontic Mineralsin aurinkopuuterilla tehty meikkipohja on ollut kasvoilla jo lähemmäs 7 tuntia. Kun meikkaa ennen seitsemää, niin ei paljoa luonnonvalolla pysty kuvia ottamaan. Kuluneeseen aikaan nähden meikkipohja näyttää ihan hyvältä, vain nenän päästä se oli jostain syystä alkanut kulumaan pois. Ennen tämän aurinkopuuterin laittoa peitin finnejä ja arpia sekä silmänaluset peitevoiteella. Poskilla on poskipunaa. Korostustuotetta en kuitenkaan laittanut, se ei ole tämän meikkituotteen kanssa tarpeen. Kuvastakin välittyy, kuinka hohtava tuo meikkipohja on. Hohtavien meikkipohjien ystävien kannattaa ehdottomasti tsekata tämä aurinkopuuteri.

Ontic Mineralsin tuotteita voit ostaa esimerkiksi Bona Valeren nettikaupasta. Siellä tämän aurinkopuuterin hinta on 21,95 e.

Onko Ontic Minerals tuttu? Suosikkisi mineraalimeikkipohjista? 

Tuote saatu blogin kautta.

8 kommenttia:

 1. Ihana hehku sun iholla :) Mä en ole koskaan kuullutkaan tästä sarjasta. Tavallaan ihanaa, kun uutta puskee koko ajan markkinoille, mutta ajantasalla oleminen kyllä vähän vaikeutuu, vaikka kuinka olisikin valppaana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tää tais vasta tullakin Suomeen, eikä taida jälleenmyyjiäkään olla vielä montaa. Pakostikin menee aina jotain ohi, niin tiuhaan kaikkea uutta tulee.

   Poista
 2. Vitsit miten ihanan pinnan toi jättää, just sellainen heleä mistä pidän. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa heleästä! Matta ei oo mun juttu.

   Poista
 3. Ihanalta näyttää iho, hehkuvalta ja kuulaalta. Olen todella huono käyttämään jauhomaisia mineraalimeikkejä, nestemäiset on enemmän mun juttu. Harjoittelun puutetta siis. Oikein ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Jauhemeikkipohjat ovat yllättävän helppokäyttöisiä, kun niihin tottuu. Rohkeasti kokeilemaan vaan! Ja minä olen sekakäyttäjä, tykkään molemmista :) Hyvää alkavaa viikkoa!

   Poista