23. tammikuuta 2016

Liilan sävyisiä täyskäännöksiä

Nyt olen kyllä pikkasen seonnut. Tai ainakin hullaantunut. Olen tehnyt täyskäännöksen vaaleanliilan värin suhteen, olen muuttunut inhoajasta ihastelijaksi. Näitä täyskäännöksiä on sattunut muidenkin asioiden suhteen viimeisen vuoden sisään. Muun muassa kesäkurpitsa (etenkin paistettuna, nam!), inkivääri ja feta kuuluvat asioihin, joita ennen inhosin ja nyt rakastan. Näin sitä ihmiset muuttuu. Koetetaan nyt pysyä kuitenkin siinä liilassa ja etenkin kynsillä.


Tämä vaalean liila shimmerlakka Orlyltä oli niitä harvoja alennusmyyntilöytöjä, jotka puhuttelivat minua. Otin tarkoituksella joulualeihin säästölinjan, enkä tämän lisäksi ostanut kuin kaksi vartalokuorintapalaa Lushilta. 


Sävy "Flawless Flush" on hempeän kaunis, hieman harmaaseen taittava liila lakka. Harmaan sävy näkyy luonnossa paremmin kuin kuvissa ja tuolloin lakan sävy on lähes malva. Lakassa on upeaa, kultaista shimmeriä. Hienovarainen kimallus näkyy erityisesti auringonvalossa. Tuo viilean vaalean pohjavärin ja lämpimän kultaisen shimmerin liitto on kiehtova ja maltillisen kaunis. 


Ensimmäinen kosketukseni Orlyn lakkoihin oli positiivinen. Tykkäsin kovasti pullon siveltimestä; se oli melko pitkä, mutta harjakset peittivät kerrallaan aina puolet kynnestä. Lakan rakenne oli aika juokseva, mutta levittyi nätisti kynnelle. Kuvissa kynsillä on kaksi kerrosta lakkaa ja niiden päällä kerros Seche Viteä. Vaikka en täydellisen siistiä manikyyriä osaakaan tehdä, oli lopputulos itseäni miellyttävä. On nämä liilat vaan ihania.

Oletko viimeaikoina tehnyt mieltymyksissäsi täyskäännöksiä? Mitä tykkäät vaaleanliilasta kynsillä?

4 kommenttia:

 1. Onpas nätti lakka! ^_^ Mää nykyään tykkään tummista lakoista, vaikka ennen en yhtään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkän tummemmista tosi paljon viininpunaisesta :) Näin sitä mielipiteet voi muuttua!

   Poista
 2. Hihii tämä on hyvä täyskäännös :)

  VastaaPoista