14. joulukuuta 2015

L'Occitanen joulukalenteri: luukut 7-12

Taas kurkistellaan L'Occitanen joulukalenteriin, nyt jo luukkuihin 7-12. Kylläpäs tämä kuu on mennyt nopeasti, kun jo kohta ollaan puolivälissä!


Muuta kuin kosmetiikkaa tuli nyt jopa kahdesta luukusta. Sen lisäksi näihin kuuteen päivään mahtui jopa kaksi käsivoidetta, jälleen yksi palasaippua ja shampoolle hoitoaine kaveriksi.


7. luukusta tuli punainen rusettijoulukoriste. Noh, kiva ajatus, mutta heikoin lenkki kalenterissa tähän asti.

8. luukusta paljastui kalenterin toinen käsivoide, Pivoine Flora Hand Cream 10 ml. Tämän tuoksuttelemista odotan ja kaipa käsivoiteita jos mitä on mukava saada kalenterista useampi.

9. luukusta löytyi toisena päivänä tulleelle shampoolle kaveri, 5 Essential Oils Conditioner 35 ml. Kiva juttu tämäkin, testailen mielelläni.   


10. luukusta sain jälleen käsivoiteen, Cherry Blossom Hand Creamin 10 ml. Joo, jälleen tuoksusarja, jota on kiva testata, mutta taasko käsivoide? Korkeintaan saa enää kyllä olla yksi käsivoide kalenterissa ja sekin mieluiten jotain sitrus-sarjaa..

11. luukusta tuli kynsiviila. Ensin olin pettynyt, mutta sitten mietin että tästä voisi olla hyötyäkin käsilaukussa. Nykyinen minilasiviilani alkaa vedellä viimeisiään. Ei silti mikään hirveän mieluisa tuote.

12. luukusta paljastui kalenterin toinen palasaippua, tällä kertaa Jasmin & Bergamote Perfumed Soap 50 g. Tämä lähtee ainakin varmasti lahjaksi eteenpäin, vaikka tuoksu onkin ihan miellyttävä. Minulla palasaippuat eivät vaan kulu, joten ei enää palasaippuoita jooko?

Tasaisella linjalla jatketaan, mutta ehkä hieman on taso ensimmäisestä kuudesta laskenut. Toivon, että kalenterista löytyisi vielä vartalonhoitojuttuja ja jotain lisää myös kasvoille.

Mitä sinä odotat kalenterista vielä löytyvän?

10 kommenttia:

 1. Mua jänskättää kalenterissa eniten se, kuinka monesta paljastuu vielä jotain täytesälää:D Tänään stalkkasin luukkuja ja ravistelin kalenteria selvittääkseni asiaa, mutta tuloksetta. Todennäköisyyslaskelmien perusteella ehkä ylihuomenna tulee taas jotain rojua:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan kolmesta luukusta on tullut muuta kuin kosmetiikkaa tähän mennessä, joten ei niitä varmaan kovin montaa oo :)

   Poista
 2. Onpa muuten minejä nuo käsirasvat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne pieniä, mut ihan kiva vaan nii ei ehdi kyllästyä :D

   Poista
 3. Kiva päästä kurkistamaan tänkin kalenterin sisältöön sun blogissa! Ihan kivoja tuotteita tuolta on tullut, noita käsivoiteita testaisin mieluusti itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sen verran kivoja juttuja et alkaa olla jo odotuksetkin korkeella loppu kalenterista :)

   Poista
 4. Toivotaan että 20-24 ois superhyviä luukkuja! :P

  VastaaPoista
 5. Suloisia juttuja kuitenkin kaikki. Toivotaan, että tason pieni lasku kertoo siitä, että aattona ainakin tulee jotain aivan mieletöntä!

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista