27. joulukuuta 2015

L'Occitanen joulukalenteri: luukut 19-24

Viimeisiä viedään joulukalenteririntamalla ja johan tuo joulukin jo on ohi. Tässä kuitenkin vielä L'Occitanen joulukalenterin viimeiset luukut, olkaa hyvät!


Loppua kohden tuli sekä todella kivoja juttuja, että vähän tylsiä juttuja. Kokonaisuus jälleen kuitenkin hyvä. 


19. luukusta sain Moisturizing Lip Balmin 3 ml. Tätä kokeilen enemmän kuin mielelläni, odotan todella hoitavaa huulivoidetta. Olen pitkään käyttänyt lähinnä vain Hurraw!:in huulivoiteita, joten mukavaa välistä kokeilla muitakin merkkejä.

20. luukusta tuli minulle jo tuttu Verbena Shower Gel 30 ml. Tällainenkin yksi minulta jo löytyy, joten siskoni saa tämän. Vaikka kyseessähän siis on hullun ihanan tuoksuinen suihkugeeli!

21. luukusta löytyi sitten tarroja. Osa on jouluaiheisia, joten niitä voin laittaa vaikka joulukortteihin ensi vuonna, mutta entäs sitte ne yksilöt joissa on L'Occitanen tuotteiden kuvia? Hmm.


22. luukusta sain vanhan tutun Dry Skin Hand Creamin 10 ml. Edellisen miniversion laitoin eteenpäin, katsotaan miten tämän käy. Päiväkäyttöön luulen tämän olevan minulle liian rasvainen eikä tuoksukaan niin miellytä.

23. luukusta paljastui pussillinen tähtiglitteriä. Näistä olin itseasiassa lähes iloinen, ne kun tulivat heti käyttöön itsetehtyjen kynttilöiden koristeina. Siniseen kynttilään saa näillä tehtyä kauniin, tähtitaivasta muistuttavan pinnan.

24. luukusta tuli yllätyksekseni tuoksu, Pivoine Flora EdT 5 ml. Tää on tosi kiva! Tuoksu on ihana; juuri sopiva sekoitus hempeää kukkaisuutta, makeutta ja raikkautta. Käytän tämän varmasti. Pullokin on suloinen. Ainoa miinus siitä ettei tässä ole suihkepäätä, vain avonainen suuaukko.

L'Occitanen joulukalenteri oli kyllä hintansa väärti. Jos ensi vuoden kalenteri sisältäisi pääasiassa eri tuotteita kuin tämä, voisin jopa hankkia senkin. Todennäköisesti kuitenkin kokeilen taas sitten jotain uutta. Kosmetiikkajoulukalentereista oli kuitenkin paljon iloa!

Joko tiedät minkä joulukalenterin tahtoisit ensi vuonna?

4 kommenttia:

 1. Mua on alkanut todella paljon houkutella tämä L'Occitanen joulukalenteri, kun olen näitä sun postauksia tästä kalenterista lukenut! Tommosia tarroja nyt en välttämättä sieltä tarvitsisi, mutta muuten sisältö on vaikuttanut oikein kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää oli ihan hyvä :) Joku kosmetiikkajoulukalenteri olis kyllä kiva ensi vuonnakin.

   Poista
 2. Tääki ois aika kiva, mutta ihan liikaa tota kräääsää tulee mun mieleen. TBS:n kalenteriki vois olla kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulihan sitä, mutta suurin osa niistäkin oli ihan ok. Vaikka kyllä mä voisin maksaa sen 10-15 euroa enemmänkin jos krääsää ei tulisi ollenkaan :D

   Poista