20. joulukuuta 2015

Kuorinnat: Bernard Cassiere vs. Lush

Tämä postaus on jumittanut luonnoksissa nyt jo muutaman päivän, en vain jostain syystä olen nyt saanut inspiraatiota kirjoittamiseen. Yritetääs nyt sitten kuitenkin jälleen, koska aihekin on minulle mieluisa.

Viime aikoina olen nauttinut kahdesta hyvin erilaisesta, mutta yhtälailla loistavasta vartalokuorinnasta. Niistä kohta lisää vertailun muodossa. Vartalokuorinta on minulle hemmottelua, ei niinkään tarpeellista kosmetiikkaa. Kyllähän kuorimalla ihon saa pehmeämmäksi, mutta vaikutus on niin kovin lyhytaikainen. Kuorintoja on kuitenkin kiva läträillä suihkussa ja saunareissuilla, jos koostumus on mukavan karhea ja tuoksu miellyttävä. Parasta on, jos saa houkuteltua suihku/saunakaverin avuksi kuorimaan selän.


Viime aikoina käytössä olleet vartalokuorinnat ovat tässä. Bernard Cassieren Chai-Latte ja Lushin Ocean Salt hyppäsivät molemmat suoraan vartalokuorintojen kärkijoukkoon, sen verran olen niistä tykännyt. Kuinka erilaisia ne ovatkaan, mutta molemmat omalla tavallaan loistavia. Bernard Cassiere Chai-Latte Bodycare Body Peeling

Kuorintojen suurimpana erona on koostumus. Chai-Latte on todella lirua, mutta sisältää runsaasti kuorivia rakeita. Rakeet ovat karitepähkinän jauhettua kuorta. Kuorinta sisältää aasialaista mustan teen uutetta, joka tunnetaan antioksidanttina ja anti-aging-ominaisuuksistaan. Lisäksi siinä on virkistävää inkivääriä ja kanelia. Tuoksu on mausteinen, mutta mieto.

Tämän kuorinnan kanssa tulee olla nopea, ettei se livahda sormien välistä. Tästä huolimatta olen siitä pitänyt, koska se on oikeasti tehokkaan tuntuinen. Karkeilla rakeilla saa veren todella kiertämään ihossa ja kuolleet ihosolut pyöriteltyä pois. Kuorinnan voi levittää kuivalle tai kostealle iholle, se ei tarvitse vettä toimiakseen.

Bernard Cassieren jälleenmyyjät löytyvät täältä. Chai-Latte -kuorinnan hintaa ei valitettavasti netistä löydy, enkä ehtinyt sitä tähän postaukseen kysyä.  Lush Ocean Salt Face And Body Scrub

Lushin kuorinta taas on paksua tahnaa. Siinä kuorintateho perustuu merisuolakiteisiin. Kuorinta sisältää syväpuhdistavaa limeä sekä kosteuttavaa avokadoa ja kookosta. Lime on uutettu vodkaan, joka antaa kuorinnalle cocktailmaista potkua.

Kuorinta levitetään kostealle iholle. Se tuntuu käteen karkealta, kuten merisuola, mutta myös pehmeältä ja voidemaiselta. Ocean Salt onkin ihana yhdistelmä kevyesti raapivaa kuorintaa ja pehmeän hemmottelevaa voidemaisuutta. Tuoksu on kuin miellyttävä tuulahdus mereltä, rentouttava ja puhdistava.

Ocean Saltia voit ostaa Lushin nettikaupasta tai kahdesta kivijalkaliikkeestä Helsingin keskustasta.

Molemmat kuorinnat ovat mahtavia, koska ne ovat tehokkaita, mutta eivät kuivata ihoa. Molemmissa on runsaasti kuorivia osia ja hyvät tuoksut.

Kokemuksia jommasta kummasta?

Tuotteet saatu blogin kautta.
    

8 kommenttia:

 1. Ei kokemuksia kummastakaan, mutta houkuttelevilta näyttävät. Joudun tälläisenä iäkkäänä jo varomaan kuorinta-aineiden kanssa, ettei couperosa tule pahemmaksi. :)

  Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai couperosaa yleensä niin vartalolla ole? Vai olenko väärässä? Kasvoilla varmasti kannattaakin varoa. Samoin, Tiia! :)

   Poista
 2. Ocean Salt on ollut minulla kokeilussa ja tykkäsin kyllä kovasti sen koostumuksesta - minun käytössäni tosin ei mistään riittoisimmasta päästä :D Erilaiset sokerikuorinnat ovat olleet myös mieluisia esim. Dermosilin vaniljainen vartalonkuorinta (https://www.dermoshop.com/fi/products/3559-vartalon-sokerikuorinta-vanilja?r=%2Fintent%2Fpeeling), joka valitettavasti kyllä näyttäisi lopetetulta tuotteelta :/ Muutama The Body Shopin sokerikuorinta odottelee tuolla myös vuoroansa, niitäkin on aikalailla kehuttu blogeissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se täälläkin on aikamoista tahtia kulunut. Purkin kyljessäkin sanotaan että kannattaa ottaa reilusti :D The Body Shopin kuorinnoista minulla ei ole kokemusta, ehkä vielä joskus testaan niitäkin.

   Poista
 3. Ei ole kummastakaan kokemusta, mutta Lushin kiinteämpi koostumus näyttää enemmän omaan makuuni olevalta. Litku koostumus kroppakuorinnassa on jotenkin outo. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know, ei ehkä se houkuttelevin koostumus. Mut se unohtuu kun kuorinta on iholla, sen verran hyvin siinä on rakeita ja siis kuorintatehojakin :)

   Poista