24. joulukuuta 2015

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 24: Benefit Party Poppers luukut 7-12Tänään jouluaattona on vuorossa viimeinen luukku kosmetiikkabloggaajien yhteisestä joulukalenterista. Kaikilla mukana olleilla blogeilla avautuu tänään omanlainen kalenteriluukku, joten käykäähän kurkkailemassa muidenkin blogeja. Minun luukkuni oli siis 8. päivä ja se löytyy täältä. Tuolta postauksesta löytyy myös lista kalenterissa mukana olleista bloggaajista.


Minun luukussani katsotaan tänään mitä Benefitin Party Poppers -kalenterin jälkimmäisen puolen luukuista tuli. Joulukuu on täällä blogissa ollut yhtä joulukalenterien avaamista, mutta toivottavasti vielä jaksatte näistä intoilla mukana. Huomenna sitten avaan vielä viimeisen luukun toisesta joulukalenteristani L'Occitanelta ja sitten on kalenterirumba tältä vuodelta ohi. 


Seitsemäs luukku yllätti iloisesti, POREfessional on ollut pakko saada -listallani jo jonkin aikaa. Ihohuokosia häivyttävä primeri kuulostaa mahtavalta tuotteelta ja en malta odottaa tämän testaamista. Tuubi on vielä riittoisan kokoinenkin.

Kahdeksas luukku ja jes, lisää korostustuotteita! Watt's up! on kullanhohtoinen korostuspuikko kasvoille. Tuo kalenterin pakkaus on kaikessa miniydessään hellyttävä. Mietin jopa, että tämä saattaa päästä osaksi aaton meikkiäni. Siinä ovat kuitenkin teemaväreinä perinteiset kulta ja punainen.

Yhdeksännen luukun BADgal Lashin testataan ehdottomasti myös, vaikka kyseessä onkin tuuheuttava ripsiväri pullealla harjalla. Ne eivät yleensä tyydytä minua, koska tykkään järjestellyistä ja erotelluista ripsistä, mutta on poikkeuksiakin tässä kategoriassa ollut. 


Kymmenennen luukun tuotetta en oikein ymmärrä: Hoola Ultra Plush. Huulikiilto on siis vissiinkin tehty Benefitin kuuluisan aurinkopuuterin inspiroimana. Kimaltavan kultainen nudehuulikiilto tuskin on minun juttuni. Glitterit ovat yleensä nounou minulle huulikiilloissa. Niitä käyttäessä tuntuu kuin huulilla olisi roskia.

Yhdestoista luukku kätki sisälleen They're Real! Removerin eli silmämeikinpoistoaineen. Joo, kyllä tätäkin tulee testattua. Geelimäinen putsari lupaa poistaa myös vedenkestävän meikin. Tosin käyttöohjeessa lukee annosteluna vanulapun kautta, mitä en aio edes kokeilla. Jospa tämä toimisi suihkussakin.

Viimeinen eli kahdestoista luukku kätki sisälleen kauan odotetun aarteen: Rockateur Blushin. Tiesin tämän tulevan viimeisestä luukusta ja odotin sormet syyhyten sen käsiini saamista. Muovinen rasia oli pettymys, mutta sisältö ei. Sävy on juuri sellainen, millaisia eniten käytän: kullanhohtoinen persikka. Poskipuna myös tuoksuu hyvälle.


Olin Benefitin Party Poppers -kalenteriin kokonaisuudessaan hyvin tyytyväinen. Sisältö oli monipuolinen ja oli mukavaa kun tiesi sen olevan täyttä asiaa. Minua ei haitannut edes availla luukkuja vain joka toinen päivä, sekin riitti mainiosti. Kalenterin suosikkituotteeni olivat High Beam, POREfessional ja Rockateur -poskipuna. Suurin osa tuotteista jää minulle itselleni testiin. Toivottavasti näistä löytyy myös uusia suosikkeja. 

Tämän Maxin ja Sisun viime vuotisen joulukuvan myötä oikein ihanaa ja kaunista joulua kaikille! 
  

6 kommenttia:

  1. Tuo POREfessional vai miten se meni, on ollut hankintalistalla jo tovin. Kivaa kuulla sitten mitä pidit. Tunnelmallista tapaninpäivän iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä en ole kerennyt testata :) Mukavaa tapaninpäivää!!

      Poista