26. joulukuuta 2015

Jouluaattona

Toivottavasti teillä on ollut yhtä mukava joulu kuin minulla! Monissa herkkupöydissä on syöty ja joululahjoja availtu. Pääasiassa on otettu rennosti, syöty paljon suklaata ja katsottu monta leffaa. Kolme päivää ollaan nyt hengattu vanhempien luona kotikotona ja yhtenä päivänä kierrettiin myös mummolat läpi. Huomenna on aika lähteä taas ihmisten ilmoille syömään synttäreideni kunniaksi. Odotan sitäkin innolla!
Joulukuusi koristeltiin perinteisesti aaton aattona kultaisilla, hopeilla, punaisilla ja vihreillä koristeilla. Kuusen koristelu on yksi suosikkiperinteistäni jouluna. Nopeasti aattona tekaistut joulukynnet onnistuivat ihan hyvin kahdella ikivanhalla jämälakalla ja Essien ihanalla Rock at the Top -glitterlakalla. Muistan yleensä kerran vuodessa lakata kynnet punaiseksi, juurikin jouluna.


Pojat poseeraa palkkion toivossa. Vasemmalla Sisu 1,5 vuotta ja oikealla Max 10 vuotta. Pojat eivät oikeastaan ole ystävyksiä, ennemminkin riitakumppaneita. Kuviin suostutaan herkun toivossa. Tässä tilanteessa kuitenkin Max sai yksin syödä hirvenpaistipalan, koska se ei nirsommalle Sisulle kelvannut. On siinä meillä koira :D
Upean talvisään suosiessa kävimme aattona ikuistamassa joululookkeja talvisessa ihmemaassa eli vanhempieni takapihalla. Myös Max pääsi tai ehkä omasta mielestään joutui mukaan kuviin. Kuvat onnistuivat hyvin lumen tuoman valon ansiosta ja olin muutenkin tyytyväinen joulun meikkiin, hiuksiin ja asuun. Pitäähän sitä kerrankin kehua itseään, harmittavan usein löydän aina jostain jotain vikaa. Nyt osui kaikki nappiin :)Joulumeikki onnistui myös hyvin. Meikki on perinteinen yhdistelmä kultaista ja punaista, mutta glitterin ansiosta hieman juhlavampana versiona. Luomilla on suosikkipaletistani Idunin Brunkullasta vaaleanpunaista sisänurkissa, kultaista koko luomella ja ruskeaa ulkonurkassa. Päällä on IsaDoran kultaista Lash & Brow Glitteriä*. Ripsissä L'Oreálin Million Lashes Feline* -ripsiväriä ja ripsien kärkiin on töpötelty samaa kultaista glitteriä. Kulmissa L'Oreálin Brow Artist Plumper sävyssä Blonde*. Huulilla Lumenen syyskokoelman puna sävyssä 13 Kanervia*. Yksinkertaista, mutta nättiä.

Kuinka teidän joulu on sujunut?

*Saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis meikki :). Tavallaan ihanaa, että joulu on ohi. Voi lähteä ulos ja alkaa taas olla elämää kodin ulkopuolellakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija :) Totta tuokin, toisaalta ei vielä huvittaisi palata perusarkeen, mulla on vielä välipäivinä töitäkin. Uusi vuosi taas tuo mukanaan paljon muutoksia ja vielä voisi hetkeksi jäädä vaan paikoilleen viltin alle.. :)

   Poista
 2. Nuo kuvat ovat kyllä tosi kivoja :) Nyt on pieni masennus siitä että joulu on ohi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, onneks se tulee joka vuosi uudestaan :) Kiitos Pauliina!

   Poista