13. joulukuuta 2015

Benefit Party Poppers: luukut 1-6

"Twelve things at parties that make them pop for me.." Tämän iloisen lallatuksen saa vastaansa aina kun avaa Benefitin Party Poppers -kalenterin. Kalenterissa on 12 luukkua täynnä aarteita Benefitiltä. Mukana ei ole ns. "krääsää", mitä jonkun verran on L'Occitanenkin kalenterista tullut. 


Kalenteri ei siis varsinaisesti ole joulukalenteri, vaan jonkinlainen juhliin valmistautumiskalenteri? Noh, palvelee joulukalenterinakin mainiosti. Tosin täytyy vaan malttaa avata luukkuja joka toinen päivä, jotta herkkuja riittää jouluun asti. Itse olen avannut näitä parittomina päivinä.


Kalenteri alkoi lupaavasti, kun ensimmäisestä luukusta paljastui Ooh La Lift -peitevoide silmänalusille. Voide sisältää valoa heijastavia pigmenttejä ja vadelmauutetta, kuulostaa mielenkiintoiselta. Tämä lähtee ehdottomasti testiin.

Toisena kalenterista tuli Total Moisture Facial Cream. Pääasiassahan kalenteri sisältää meikkejä, mutta näköjään on yksittäinen ihonhoitotuotekin päässyt mukaan. Kaunis, lasinen purkki oli kyllä ihan kiva ylläri, tätäkin testataan.

Kolmannesta luukusta sain eniten odottamani tuotteen, High Beamin. Tätä highlighteria olen jo kauan halunnut testata. Nestemäinen korostustuote on helppo levittää vaikka sormin ja sillä saa todella hienovaraisen hehkun kasvoille. 


Neljännestä luukusta tuli yllättäen Sugarbomb -huulikiilto. Tässä on näköjään jonkun verran glitteriä, joten saa nähdä käytänkö itse. Sävy on jännä rusehtavan persikkainen pinkki.

Viidennestä luukusta sain They're Real! -ripsivärin. Ihan kiva tämäkin, testaan kyllä ripsivärejä mielelläni.

Kuudennesta luukusta tuli tähän astisista hämmentävin tuote, Lollitint. Tämä on siis vissiin Lip Tint, jota voi käyttää myös poskille.

Mikä on suosikkituotteesi Benefitiltä?

4 kommenttia:

 1. Mulla on ollut toi high beam kaapissa jo varmaan kaksi vuotta. En vaan koskaan muista käyttää sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta miksi?? Se vaikuttaa just niiiin hyvältä ja helpolta :)

   Poista
 2. Lollitint vaikuttaa tuotteelta, jota haluaisin kokeilla. Lip tintit ovat yksiä suosikkejani huulilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole koskaan Lip Tinttejä käyttänyt, joten kiinnostavaa olisi kokeilla. Tosin kurkkailin vähän arvosteluja tosta Lollitintistä ja monet oli haukkuneet sen lyttyyn niin katsotaan uskallanko kokeilla :D

   Poista